Wir können etwas aus Deutsch hier scprechen..

Başlatan Ashtoret, Mart 01, 2006, 11:12:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ashtoret

gul

Ashtoret

Natürlich ist es schwer.. Eigentlich es gibt nichts einfach .. Was wir machen müssen, ist viel zu lesen und schreiben..  ;)

gul

Hoffentlich schaffe ich es ,für ihre bemühunge vielendank

sanem

ich auch deutsch schprehen aber das ist wirklich schwer totsem ne
Hic bir yere bakamdan yazmaya calistim yanlis olabilir

Nazire

Olsun biz seni anladik. Totsem=Trotzdem
Schprehen=Sprechen
Ich möchte auch Deutsch sprechen, aber das ist Wirklich schwierig, trotzdem .....

sanem

Nazire

aRoRa

slm arkadaslar ben burayi yeni kesfettim ve suan pek cözebilmis deilim herseyi ama umarim yararli olucak burasi benim almancami gelistirmek icin  :-*

gül

bende burayi daha yeni bulanlardanim..ve bulduguma cok memnunum..benim pratik konusmaya ihtiyacim var temel bilgilerim cok olmasada var.konusmakta zorluk cekiyorum heycanlaniyorum bu pazarteside sinavim var hem sözlü olarak hemde yazili olarak..yazili sinavda basariliyim ama sözlü de heycandan bildiklerimide unutuyorum..Können Sie bitte helfen :-[ 

Nazire

aybastili ekrem

aramiza hosgeldin arora! Sinavlarinda sana basarilar diliyorum.

elessar

arkadaşlar ben de okuduğumu anlayabiliorum ama konuşamıorum biri bana akıl wersin der die das meinem seinen ..offff konuşurken hepsi karışıo :-[

elessar

bu arada ben yeni üye oldum umarım bana da yararlı olur

gul

Eminim sanada yardimci olacaktir ellessar basarilar aramiza hos geldin

yazyagmuru001

kanali yukardan baslayarak bolum bolum asagiya gel bu noktaya yani bu topice geldiginde halen artikel ve zamirleri sifatlarin hallerini ogrenemediysen emin ol yardimci olacagiz sana ama ilk once sen gayret et  ok yani merdivenlere cikmaya basla bu arada merdiven girisi en basta almanca gramerlerden basliyor ok basarilar sana

c_enaugh

hoffenlich ich möchte sprechen und möchte msn adresse