Pasaport uzatma 18 yas alti (acillllll bilgi )

Başlatan Nebahat Günebakan, Haziran 12, 2012, 09:58:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nebahat Günebakan

Merhaba Arkadaslar,

Bir konu hakkinda sizden acil yardim bekliyorum.
Arkadasim Pasaport uzatmak icin iki cocuguyla haftaya Nürnberg Konsolosluguna  gidecek henüz randevu almadik.
Size sorum  arkadasim esiyle ayri kizlari henuz 16 yasinda cocugun anne ve  babasiylami pasaport uzatmaya gitmesi gerekiyor ? yoksa sadece annenin gitmesi yeterlimi ?

Konsolosluk sitesinde konuyla ilgili bir bilgi bulamadim...

Gerekiyor ise babasindan imzali bir kagit getirmesi yeterlimidir ?

Konuyla ilgili acil yardim bekliyorum arkadaslar birde konuyla ilgili bilgi yazan bir site var ise linkini atmanizi rica ederim...

simdiden tesekkurler 

fuk_18

artik pasaport uzatma diye bir kavram yok eger mavi pasaportlardan varsa yenisi bordo olcak onun icinde parmak izi vermeleri gerekecek bu yuzden mutlaka gitmeleri gerekiyor ve annesiyle gitse olur sanirim cunku sonucda ikiside velisi.

Nebahat Günebakan

Alıntı yapılan: fuk_18 - Haziran 12, 2012, 10:07:15 ÖS
artik pasaport uzatma diye bir kavram yok eger mavi pasaportlardan varsa yenisi bordo olcak onun icinde parmak izi vermeleri gerekecek bu yuzden mutlaka gitmeleri gerekiyor ve annesiyle gitse olur sanirim cunku sonucda ikiside velisi.

Tesekkur ederim ilgilendigin icin..

Pasaport eski oldugu icin direk yeni pasaport mu alacaklar ? ayrica 16 yasindaki kisi annesiyle birlikte konsolosluga gidecek benim sorum babasininda gitmesi gerekiyormu ? anne ve cocugu gitse yeretlimidir ?

Bayern01

1.dereceden yakini yani anne yada babasinin en azindan birinin  yaninda olmasi gerekir......

fuk_18

dedigim gibi eger ellerindeki pasaport mavi ise onlar artik uzatilmiyor direk yeni cipli pasporlardan alcaklar oturumlari varsa basili yeni pasa yapistircaklar ama ilk defa alcaksalar hepsinin parmak izini alcaklar pasaport almak isteyen herkezin ve annesi gitse olur sonucda velisi

Alıntı yapılan: Nebahat Günebakan - Haziran 12, 2012, 10:25:45 ÖS

Tesekkur ederim ilgilendigin icin..

Pasaport eski oldugu icin direk yeni pasaport mu alacaklar ? ayrica 16 yasindaki kisi annesiyle birlikte konsolosluga gidecek benim sorum babasininda gitmesi gerekiyormu ? anne ve cocugu gitse yeretlimidir ?