aile birleşim vizesi başvuru belgelerinin düzenlenmesi

Başlatan Pegasuss, Haziran 18, 2012, 10:34:48 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pegasuss

herkese slm arkadaşlar, yarın ankara konsolosluğunda randevum var, belgelerimin hepsi hazır ve ben bellgelerimi nasıl düzenlicemi bilmiyorum heyecan yaptım iyice, biyometrik fotoğrafın bi tanesini pasaportun ön yüzüne ataşlamalıydık galiba ve   ikamet müsadesi için dilekçe yazan 25 maddelik kağıttan 2 adet olması mı gerek ve kalan 2 adet biyometrik fotoğrafın 2 sini de bunlara yapıştırmamız mı gerek ankara konsolosluğuna gitmeden önce belgelerimizi nasıl düzenlicez.   başvurularını yapan arkadaşlardan engin bilgilerini bekliyorum ve Allah herkesi sevdiğine ailesine kavuştursun inşAllah kimseyi çaresizlikle sınamasın

pesipembe

Alıntı yapılan: High on Life - Haziran 18, 2012, 10:34:48 ÖÖ
herkese slm arkadaşlar, yarın ankara konsolosluğunda randevum var, belgelerimin hepsi hazır ve ben bellgelerimi nasıl düzenlicemi bilmiyorum heyecan yaptım iyice, biyometrik fotoğrafın bi tanesini pasaportun ön yüzüne ataşlamalıydık galiba ve   ikamet müsadesi için dilekçe yazan 25 maddelik kağıttan 2 adet olması mı gerek ve kalan 2 adet biyometrik fotoğrafın 2 sini de bunlara yapıştırmamız mı gerek ankara konsolosluğuna gitmeden önce belgelerimizi nasıl düzenlicez.   başvurularını yapan arkadaşlardan engin bilgilerini bekliyorum ve Allah herkesi sevdiğine ailesine kavuştursun inşAllah kimseyi çaresizlikle sınamasın
Kardeşim merhaba,
Senden istenen evrakları ve fotokopilerini istedikleri sıraya göre dizsende dizmesende orada sana yardımcı olacak arkadaşlar var zaten,konsolosluğun içine girdikten sonra köşe de fotokopi cihazının yanına gideceksin oradaki arkadaşlar senin evraklarını düzenleyecek gerekirse fotokopi çekecekler bu yüzden bozuk para da olsa yanında fena olmaz,fazla evrakların varsa sana geri vericekler (ki genelde hep fazla olan birşey bulurlar). Fotoğrafların biryere yapıştırılmasına gerek yok olduğu gibi ver onlar pasaportuna ataçlıyorlar zaten ve gereken yerlere zımbalıyorlar,ondan sonra da sıra numarası alıp stresli stresli bekliyorsun sıranın sana gelmesini,ancak stres yapacak hiç birşey yok hiçbirşey...! Olabildiğince rahat ol nacizane önerim..
saygılarımla.

Pegasuss

Öncelikle çok teşekkürler peki ikamet müsaadesi için dilekçe o formdan iki tane olması gerekli değilmi 25 maddelik formdan ?

pesipembe

Alıntı yapılan: High on Life - Haziran 18, 2012, 10:58:59 ÖÖ
Öncelikle çok teşekkürler peki ikamet müsaadesi için dilekçe o formdan iki tane olması gerekli değilmi 25 maddelik formdan ?
Evet iki adet olması gerekiyor ve el yazınızla doldurulmuş olması ve almanca olması gerekli.

Pegasuss

pesipembe

Rica ederim lafı olmaz...
İnşAllah dertsiz tasasız geçer görüşmen ve en kısa zaman da alırsın vizeni...
Bizde tabi  :D

kaleli

pesipembe arkadasimizinda dedigi gibi konsolosluga girer girmez seni yonlendiriyorlar kapidayken gorevli arkadaslar belgelerini duzenliyorlar senin yerine ve genelde de bol bol forokopilerini cekip sana veriyorlar fazlalik varsa cikartiyorlar aradan.yaninda bozuk para bulundurman faydana olacaktir.bu arada pahaliya da cekiyo adamlar....

Pegasuss

bilgileriniz için çok teşekkür ederim. ankaraya yeni geldim otobüsten indim konsolosluğa yakın biyerde internet cafeye geldim ve hemen almancax.com yaptım  ;D fotokopilerimi ben kendim yapmıstım hepsini hiç aklıma gelmedi konsolosluk gelmeden önce bi fotokopi makinası bulduum hepsini tek tek söylendiği gibi çektim. şimdii ankaradayım saat 13:15 te randevum var napıcam ben o saate kadar yawww neyse arkadaşlar biraz çıkimde dolaşim bari bu arada konsolosluk tecrübelerimi tek tek anlatacağım burda ve yine bu arada hiç almanca çalışmadım biraz göz gezdirmeliyim. payllaşımlarınız için çok teşekkürler insAllah herkes vizesini en kısa sürede alır  ;D

Bayern01

Alıntı yapılan: Quarhan - Haziran 19, 2012, 08:33:15 ÖÖ
bilgileriniz için çok teşekkür ederim. ankaraya yeni geldim otobüsten indim konsolosluğa yakın biyerde internet cafeye geldim ve hemen almancax.com yaptım  ;D fotokopilerimi ben kendim yapmıstım hepsini hiç aklıma gelmedi konsolosluk gelmeden önce bi fotokopi makinası bulduum hepsini tek tek söylendiği gibi çektim. şimdii ankaradayım saat 13:15 te randevum var napıcam ben o saate kadar yawww neyse arkadaşlar biraz çıkimde dolaşim bari bu arada konsolosluk tecrübelerimi tek tek anlatacağım burda ve yine bu arada hiç almanca çalışmadım biraz göz gezdirmeliyim. payllaşımlarınız için çok teşekkürler insAllah herkes vizesini en kısa sürede alır  ;D

Zaten konsolosluga girince evraklarin düzenlenmesi icin bir kadin sizi fotokopiye yönlendiriyor neyse biraz gec cevap verdik ama umarim iyi gecmisdir görüsmeniz....

Pegasuss

teşekkürler yardımın için hallettim işlerimi gittim konsolosluğa o fotokopinin basındaki robot kadın herşeyi tıık tık hızlı hızlı düzenledi ve iğrenç bi şekilde geğirdi gülücektim kendimi zor tuttum :D:D