Almanyada Yaya Gecidi Ihlali Cezasi Nedir Arkadaslar ?

Başlatan PaPRiii, Ağustos 02, 2012, 01:25:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PaPRiii

merhaba arkadaslar bu sabah 30la carsi icinde gidiyordum.
Dalginligima gelmis olmaliki bir adam yaya gecidini kullanmak icin ilk adimini atti ve ben frene basmak yerine o anki panikle karsi yolun seridine  kacmayi tercihh ettim ve tam kendi yoluma geciyordum ki polis arabasiyla karsi karsiyayim.
   1 saat sonra bi alisveris merkezinin önünde yakaladilar beni.Ehliyet ,araba bilgilerimi vs aldilar .
asil problemim su : ben daha deneme süresindeyim bir ay kalmisti bitmesine..
sizce seminer yermiyim? puan kesin yiyecegimi biliyorum .1 puan ve 50 euro para cezasi dedi polis ve ben o an sormayi unuttum deneme süresindeyim diye.

fuk_18

Türkiyeden gidip orda sifirdanmi aldin ehlyieti yada degistirdinmi yoksa almanya dogup buyudun ordanmi aldin ehliyetini oncelikn bu onemli onceden ehliyetin varsa tr den gittiysen deneme suresine dahil olmuyorsun sifirdan aldiysan denem süresi icinde sadece park yasaginda seminer vermiyorlar diger butun kural ihlallerinde seminere dahil edebilirler onu führerscheinstelle karar vercek.

Alıntı yapılan: PaPRiii - Ağustos 02, 2012, 01:25:56 ÖS
       merhaba arkadaslar bu sabah 30la carsi icinde gidiyordum.
Dalginligima gelmis olmaliki bir adam yaya gecidini kullanmak icin ilk adimini atti ve ben frene basmak yerine o anki panikle karsi yolun seridine  kacmayi tercihh ettim ve tam kendi yoluma geciyordum ki polis arabasiyla karsi karsiyayim.
   1 saat sonra bi alisveris merkezinin önünde yakaladilar beni.Ehliyet ,araba bilgilerimi vs aldilar .
asil problemim su : ben daha deneme süresindeyim bir ay kalmisti bitmesine..
sizce seminer yermiyim? puan kesin yiyecegimi biliyorum .1 puan ve 50 euro para cezasi dedi polis ve ben o an sormayi unuttum deneme süresindeyim diye.

PaPRiii

merhaba ,iki üc ay öncede radar cezasi yemistim 125 euro ama seminer vermemislerdi. Bu arada ben Türkiye´den gelip burada öyle aldim ehliyetimi.

fuk_18

sifirdánmi aldin ehliyeti yoksa turkiyede ehliyetin vardi almanyadami degistirdin