Almanyada kiralık ev nasıl bulunur

Başlatan kadir76, Eylül 07, 2012, 11:09:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir76

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum ev bulamıyorum emlakçılar çok yüksek komisyon istiyor Frankfurt am Main da ev lazım en fazla 600€ kira verebilirim 1000-1500€ de deposito verebilirim almıyan birini bulursam çok daha iyi olur ekonomik açıdan şu semtlerde bildiğiniz yada tanıdığınız birileri varsa lütfen yardımcı olun 0544 829 11 30

Fechenheim                                  heddenheim
bockenheim                                  hausen
gallus warte                                  sachenhausen
messe                                           zoo
west banhof                                  westend 
ostend                                           niederheim             eckhenheim                       bu semtlerin birinde kiralık daire çok acil lazım   https://www.immobilienscout24.de   adresinden bulamıyorum başka bu tarz site varsa yardımcı olursanız sevinirim

fuk_18

arkadasim google.de yaz mietwohnungen ve aradigin sehiri yaz o sehirin gazateleri cikar bir cok farkli site cikar onlardan bakabilirisn provision cok fazla gercektende havaya atilmis para olarak goruyorum

kadir76

evet arkadaşım şu emlakçıların istediği para canımı yakıyor açıkcası hayata yeni bir başlangıç yapacak olan ben için havaya giden 1000€ nun çok çok çok fazla önemi var :( oda en az 1000€ istiyorlar

3,14

--> Kadir kardeşim. Yarın boş dersimde sahibinden kiralık ev bakacağım inşAllah!.. :)