AB Vatandaşı Eş İle Aile Birleşimi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

Başlatan sibernetikeu, Eylül 17, 2012, 08:34:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibernetikeu

Merhaba arkadaşlar
Aylardır arıyorum bi türlü tam bilgi elde edemedim.. AB resmi sitesinde canlı sohbet bile yaptım ama nafile.. çok kolay oldugu söyleniyor ama gerekli belgeler nelerdir tam olarak ögrenemedim.  Internet üzerinde ve formlarda normal olarak Türk-Türk , Türk-Alman evliliğinde gerekli evraklar ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler var.. Benim ögrenmek istediğim Romanyalı olan ve almanya / münih te yaşan eşim ile aile birleşimi yapabilmem için Ankara başkonsolosluğuna götürmem gereken evraklar nelerdir ?
şimdiden teşekkür ederim.

Wolfey

Alıntı yapılan: sibernetikeu - Eylül 17, 2012, 08:34:52 ÖS
Merhaba arkadaşlar
Aylardır arıyorum bi türlü tam bilgi elde edemedim.. AB resmi sitesinde canlı sohbet bile yaptım ama nafile.. çok kolay oldugu söyleniyor ama gerekli belgeler nelerdir tam olarak ögrenemedim.  Internet üzerinde ve formlarda normal olarak Türk-Türk , Türk-Alman evliliğinde gerekli evraklar ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler var.. Benim ögrenmek istediğim Romanyalı olan ve almanya / münih te yaşan eşim ile aile birleşimi yapabilmem için Ankara başkonsolosluğuna götürmem gereken evraklar nelerdir ?
şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadasım götürmen gereken evrakları konsolosluktan randevu almak için arayacagın IKS firması sana mail aracılığıyla iletecektir...

fuk_18

gerekli evraklar sitede bu konuyu actigin yerde var arastirmak lazim biraz hazir beklemeyelim

sibernetikeu

Alıntı yapılan: fuk_18 - Eylül 17, 2012, 10:32:25 ÖS
gerekli evraklar sitede bu konuyu actigin yerde var arastirmak lazim biraz hazir beklemeyelim

merhaba 1 aydır araştırıyorum ancak bulamadım eger önceden tecrübe sahibi iseniz veya konu başlığını buraya link koyabilirseniz sevinirim.. iyi günler.

fuk_18

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=18986.0

bu linkde hepsi var ayrica benim imzamda da linkler mevcut  romanya ab de oldugu icin kimlik ve pasaport yeterli olcaktir konsoloslukda geri kalan hersey listede verilen ile ayni