bremen den slmlar

Başlatan kadriye_01, Ekim 02, 2012, 01:32:24 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadriye_01

slm arkadaşlar bremene geleli bir hafta oldu daha hiçbir işlem yapamadım bilginiz olsun diye yazıyorum ben evlilik cüzdanını trde unutmuşum fotokopisi eşimde vardı ama kabul etmediler aslını istiyorlar ameldung yapabilmek için y polisinede 6 hafta içinde gitmek gerekiyormuş orayada gidince yaşadıklarımı yazacam size ALLAH yar ve yardımcımız olsun

3,14

--> Allah yardımcınız olsun kardeşim, inşAllah eksikler tamamlanıp işlemler sonuca ulaştırılabilir. Hoş geldin Almanya'ya! Gözün aydın ailene kavuştun. :D Darısı bekleyen herkese inşAllah. :)

kadriye_01

amin çok tşkrler iyi dilekleriniz için ALLAH razı olsun dediğiniz gibi inşAllah herkes en kıssa zamanda vizelerini alır sevdiklerine kavuşur ALLAH yar ve yardımcımız olsun

3,14

--> Amin, kimse kimseden duasini eksik etmesin lütfen. ::)

fuk_18

formul b almadin mi yanina turkiyeden aldigin evlilik cuzdanin yuzune bakmiyorlar normalde konsolosluk yakin ise formul b cikart gotur kabul ederler

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Ekim 02, 2012, 01:32:24 ÖÖ
slm arkadaşlar bremene geleli bir hafta oldu daha hiçbir işlem yapamadım bilginiz olsun diye yazıyorum ben evlilik cüzdanını trde unutmuşum fotokopisi eşimde vardı ama kabul etmediler aslını istiyorlar ameldung yapabilmek için y polisinede 6 hafta içinde gitmek gerekiyormuş orayada gidince yaşadıklarımı yazacam size Allah yar ve yardımcımız olsun