Frankfurt-Almancax buluşması

Başlatan 3,14, Ekim 17, 2012, 09:24:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Sevgili Arkadaşlar,

Frankfurt am Main'de yaşayan Almancax üyeleri ile buluşma planlıyoruz. Çoktan beri bir buluşma yanlısı olduğum bir tarafa, Pegasuss nickli kardeşimizle dün görüştüğümüzde, Frankfurt'ta neden buluşma organize etmiyoruz dedi. Ben de neden olmasın dedim. Eve gidip akşam konu açarım demiştim, fakat anca sabah yani şimdi açabildim.

Bana sordu ki Pegasuss; Frankfurt'a başka gelen var mı? (Çünkü kendi de çok yeni geldi ve biz şimdiden 2 kez buluştuk bile.)
Ben de dedim ki: kadir76 gelecek sanırım, başka gelenler de oluyor devamlı dedim.
O da: Neden buluşmuyoruz dedi, deyiş o deyiş patladı gitti. alkis:)

şimdi isteyen herkes buluşmaya gelebilir. Frankfurt'ta planladığımız bu kardeşlik, dostluk buluşmasında, illa ki önceden forumda tanışmış, konuşmuş olmamıza gerek yok. Zaten bu buluşmanın amacı TANIşMAK, KONUşMAK yuppi:)

Also, wer ist dabei? halayy:)

3,14

--> HERKES DAVETLİDİR!!! BULUşMADA HER şEYE AÇIĞIZ. YENİ FİKİRLERE, BULUşMA YERİNE VE AKLINA GELEBİLECEK HER şEYDE...

fuk_18

bu tur organizasyonlar guzel bunlara hayir diyemem ama eski konulari hortlatma yeterli sadece onu istiyorum

Pegasuss

evet arkadaşlar ben frankfurta yeni geldim. burası güzel bi yer onur arkadasımızla burda görüştük tanıstık Allah razı olsun iyi bir insan bana yardımcı olmaya çalısıyo elinden geldiği kadar saolsun istiyoruz ki ben buraya geldiğimde bayağı bi yabancılık çektim ilk başlarda çok sıkıldım ama şimdi biraz iyi çevre oldu yeni arkadaşlar oldu fln istiyoruz ki en azından bulunduğumuz şehire gelen arkadaşlarla görüselim birbirimize yardımcı olalım fln istiyouz hepinizi frankfurta bekliyoruz :D :D

Reyya

3,14

--> Tarih daha belli degil, arkadaslar daha hicbir sey yazmadilar. Ben zaman falan beklemiyorum zaten, kimi taniyorsam Frankfurt'ta, arayip bulusuyorum. Sen de istedigin zaman ize katilabilirsin ablacigim. :)

EL-TURCO

3,14

EL-TURCO

3,14 bu offenbach-ditzenbach hala aynimi getto mu?

3,14

--> Güzel kardesim bunu bilmiyorum. Ama hangi sosyal kesimden bahsediyordun? Ben Offenbach ve Dietzenbach'i arastirabilirim. Sen bana tam olarak söylemek istedigini bir zahmet acikla kardesim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Get·to das; -s, -s
1. pej; ein Teil einer Stadt, in dem viele Menschen einer einzigen (meist armen) sozialen Gruppe leben

|| K-: Gettobildung

2. hist; der abgeschlossene Teil einer Stadt, in dem die jüdische Bevölkerung leben musste
© Langenscheidt KG, Berlin und München

adaizmir

Alıntı yapılan: Pegasuss - Ekim 18, 2012, 11:56:39 ÖS
evet arkadaşlar ben frankfurta yeni geldim. burası güzel bi yer onur arkadasımızla burda görüştük tanıstık Allah razı olsun iyi bir insan bana yardımcı olmaya çalısıyo elinden geldiği kadar saolsun istiyoruz ki ben buraya geldiğimde bayağı bi yabancılık çektim ilk başlarda çok sıkıldım ama şimdi biraz iyi çevre oldu yeni arkadaşlar oldu fln istiyoruz ki en azından bulunduğumuz şehire gelen arkadaşlarla görüselim birbirimize yardımcı olalım fln istiyouz hepinizi frankfurta bekliyoruz :D :D

evet bende bunu desteklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

adaizmir

alkis:) richtiggggggggggggg

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 18, 2012, 11:45:52 ÖS
bu tur organizasyonlar guzel bunlara hayir diyemem ama eski konulari hortlatma yeterli sadece onu istiyorum

adaizmir

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 10, 2012, 02:43:31 ÖS
--> Tarih daha belli degil, arkadaslar daha hicbir sey yazmadilar. Ben zaman falan beklemiyorum zaten, kimi taniyorsam Frankfurt'ta, arayip bulusuyorum. Sen de istedigin zaman ize katilabilirsin ablacigim. :)

Düsseldorf da neden yok veya köln veya duisburg Frankfurt bana cok uzak yaaaaaa

3,14

--> Sira sira hepsi olur eger istersek, organize edersek. Neden olmasin. Ben her zaman varim! alkis:)

yusuf831

ben pek forumda olamıyorum ama bende gelmek isterim tabiki

yusufozturk@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz

3,14

--> Tamam kardeş eposta adresini alıyorum.

YAMANEFE