fıkraaa köşesii

Başlatan türkkızı, Ekim 29, 2012, 01:00:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

türkkızı

3,14

--> askerde komutan emir erine seslenmiş:

çabuk bana bir lazer yazici getirin

er gitmiş ve bir askerle geri dönmüş

komutan : bu ne lan

asker: lazer yazıcı komutanım

komutan: nasil oluyor ??

asker: temel, hem laz hem de er ve de yazıcılık yapar.

komutan: ulan iyi ki scanner istemedik... :haha: Anlayan?

türkkızı

:haha: :haha: :haha: :haha: hahahahahha yuhhh şiştt  :haha:

3,14

--> Ya ilk okudugum buydu, cok güldüm naapim. :haha:

türkkızı

egallll  ;)  :haha: Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...  bbuna bak :D

3,14

3,14

--> Başkan Bush'un yeni talimatı:
-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....." :haha:

3,14

--> Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-))))

3,14

--> Kompozisyon ödevi:
Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.

1. Din
2. Cinsellik
3. Gizem

100 alan ödev:

Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?

türkkızı

son iki fıkra müthiç  :haha:  :haha:  :haha:

türkkızı

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 31, 2012, 11:30:59 ÖÖ
--> Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-))))

herseye atlamamak lazım  ;)  :haha:

Soziologe-D

İri kıyım biri girer meyhaneden içeri. gözüne yanında bir kadeh alkol ve başı önüne eğik efkarlı bir adam ilişti.
Yanına varıp adamın kadehini bir dikişte içti ve elini efkarlı adamın sırtına vurdu bir kaçkez.

- neyin var dostum, hayat güzel, kaldır başını, hayattan tat al.

efkarlı adam:
-ben üzülmeyeyim de kim üzülsün, ben ölmeyeyim de kim ölsün

iri kıyım adam:
-anlat dostum ne oldu...

efkarlı adam:
-sabah erken eşimle kavga ettim, eşim beni evden kovdu. Bu tartışma üzerine işe geç kaldım.
Patron zaten bahaneliydi bana ve beni işten kovdu. Dışarı çıktım aklım allak bullak olmuştu
sağdan bir araç çarptı bana, topallaya topallaya yürümeye başladım ve kendi kendime dedimki
eşim benim bu halime görürse üzülür, benimle barışır niyetiyle evin yolunu tuttum.

Kapıyı açtım içeri girdim ne göreyim eşim beni aldatıyor. Gözlerime inanamadım, dünyüm yıkıldı ve hemen mutfağa girip
kapıyı kilitledim. kendimi öldürmek için gazı açtım ama faturayı ödemediğim için gazı kesmişlerdi.
Çekmecedeki silahı çıkarıp başıma dayadım; silah tutukluluk yaptı. Bir ip astım tavana boynuma geçirdim
kendimi bıraktım ip çürük çıkıp kopmuştu. Attım dışarı kendimi eczaneye gittim fare ilacı aldım ve kadehime boşaltım
lanet olsun onu da SEN İÇTİN
ben ölmeyeyimde kim ölsün

iri kıyım adam:
:o

3,14

türkkızı

Alıntı yapılan: benusen - Kasım 01, 2012, 09:20:50 ÖÖ
İri kıyım biri girer meyhaneden içeri. gözüne yanında bir kadeh alkol ve başı önüne eğik efkarlı bir adam ilişti.
Yanına varıp adamın kadehini bir dikişte içti ve elini efkarlı adamın sırtına vurdu bir kaçkez.

- neyin var dostum, hayat güzel, kaldır başını, hayattan tat al.

efkarlı adam:
-ben üzülmeyeyim de kim üzülsün, ben ölmeyeyim de kim ölsün

iri kıyım adam:
-anlat dostum ne oldu...

efkarlı adam:
-sabah erken eşimle kavga ettim, eşim beni evden kovdu. Bu tartışma üzerine işe geç kaldım.
Patron zaten bahaneliydi bana ve beni işten kovdu. Dışarı çıktım aklım allak bullak olmuştu
sağdan bir araç çarptı bana, topallaya topallaya yürümeye başladım ve kendi kendime dedimki
eşim benim bu halime görürse üzülür, benimle barışır niyetiyle evin yolunu tuttum.

Kapıyı açtım içeri girdim ne göreyim eşim beni aldatıyor. Gözlerime inanamadım, dünyüm yıkıldı ve hemen mutfağa girip
kapıyı kilitledim. kendimi öldürmek için gazı açtım ama faturayı ödemediğim için gazı kesmişlerdi.
Çekmecedeki silahı çıkarıp başıma dayadım; silah tutukluluk yaptı. Bir ip astım tavana boynuma geçirdim
kendimi bıraktım ip çürük çıkıp kopmuştu. Attım dışarı kendimi eczaneye gittim fare ilacı aldım ve kadehime boşaltım
lanet olsun onu da SEN İÇTİN
ben ölmeyeyimde kim ölsün

iri kıyım adam:
:o

süperrrrrrrrrrr  alkis:) 

3,14

--> Temel ile Cemal terorist olamaya karar vermişler. Cemal'in elinde bir bomba, arabasıyla dolaşıp duruyorlar ve bombayı koyacak yer arıyorlar. Cemal:

-Uyy Temel,şu arabayi piraz yavaş sur, elumdeki patlayacak.

-Düşunduğun şeye bak, ben yedeğini aldum. Bagajda bitane daha vardur. :haha:

türkkızı

hahhahahahhahahahha temel und cemal isst komischhh

3,14

--> Ne yaparsan yap, hep Almanca konus, ben sana dogrularini ögretirim. :)