Berlin'de yasayanlar

Başlatan mybird77, Kasım 21, 2012, 10:05:07 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mybird77

Selam arkadaşlar,

Ben Berlin'de yaşıyorum, yaklaşık 2 senedir burdayım,çok çalışmayı sevdiğim için asıl işimin yanında ek is yapıyorum,pek kimseyi tanımıyorum,hasta bakım şirketlerinde çalışıyorum,boş vakitlerimde balığa gidiyorum,şubat ayında okula basliyacagim ise giderken Altenpfleger okulunu da 4 sene okuyup meslek yapmış olacagim,bu konuyu acmamin sebebi sosyalleşme isteğim ve  Berlin'de yaşayan ve yaşamaya çalışan insanlarımızı tanimak tanışmak ve bilgi alisverisi yapmak. Saygilarimi sunuyorum.

mybird77

3,14

--> Kardesim Frankfurt'tan var, ben yardimci olayim? :D

mybird77

Anlaşılan Berlin'de yaşayan bir benmisim. :'(

revolt

sulalem berlınde ama ben uzak gelecem :) ins.

mybird77

Bende dusunmustumde benim gibi sonradan Berlin'e gelen kişiler ile bir yerlerde buluşur bir gün yapar sorunlarimizi yalnizligimizi paylasiriz ve tecrubelerimiz hakkında konuşarak daha fazla bilgileniriz . Ama galiba fazla yaşayan yok berlin'de. Saygılar.

mybird77

Selam bende 2, 5 yıldır Berlin'de yaşıyorum ve çalışıyorum ve Meslek okuluna gidiyorum ve çok yalnız olduğum u hissettiğim zamanlar oluyor.  Vakti olan varsa Berlin'de ise yazsın kahvaltı olsun öğle yemeği yada akşam yemeği yada nebileyim kafe und Kuchen için yazın buluşalım tanisalim. Saygılarımla