---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cigdem33

hayırlı olsun yozgatlı  kac günde geldi vizen? bende bekliyorum gecen cuma okeylendi ankaradan bekliyorum  bakalım insAllah darısı tüm vize bekleyen arkadaslara hayırlı yolculuklar dilerim simdiden Allahım kavustursun yozgatlı sevindim adına insAllah kazasız belasız gitme nasip etsin insAllah.

head35

Alıntı yapılan: yozgatli_66 - Nisan 18, 2013, 10:59:36 ÖÖ
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) vize geldi Allah tüm vize bekleyen kardeşlerime bu aynı sevinci tatmayı nasip etsin bana yardımcı olan herekese teşekkur ederim halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Hayirli olsun Yozgatli. insAllah hersey diledigin gibi olur.

cigdem33

darısı bana insAllah 4 aydır  bekliyorum onay verildi almanyadan gecen cuma bekliyorum hayırlıysa hakkımızda hayırlı olsun insAllah.

yozgatli_66

hepinizden Allah razı olsun vize bekleyen tüm kardeslerime Allah sabır versin çok zor ben kafayı yedim yiyecektim vaz bile geçmiştim mesaj geldi hiç ummadığım yerde inşAllah herkes bu sevinci bir an önce tadar  yarın sabah 7 de uçuyorum

yozgatli_66

Alıntı yapılan: DAHNKE - Nisan 18, 2013, 11:51:23 ÖÖ
Hayırlı olsun,çok sevindim yolun açık olsun arkadaşım  okey:) darısı bizim başımıza inşAllah.
inşAllah kardeşim sende bir an önce hemencicik kavuşursun inşAllah

yozgatli_66

Alıntı yapılan: head35 - Nisan 18, 2013, 03:27:05 ÖS
Hayirli olsun Yozgatli. insAllah hersey diledigin gibi olur.
inşAllah kardeşim sağol çok teşekkur ederim hepinize

cigdem33

hayırlı yolculuklar yazogatlı yolun acık olsun insAllah kazasız belasiz kavusursun esine darısı bekleyen arkadaslara bana  amin.

sultan07

Alıntı yapılan: cigdem33 - Nisan 18, 2013, 03:43:31 ÖS
darısı bana insAllah 4 aydır  bekliyorum onay verildi Almanya'dan gecen cuma bekliyorum hayırlıysa hakkımızda hayırlı olsun insAllah.

Merhaba. Neden 4 aydır bekliyorsun? Bir sorun mu çıktı daha önce yoksa cevap mı bu kadar gecikti?

bat_u

cigdem33

yabesim 1 sene aynı is yerinde doldurmasını bekledik oyüzden bide  sansa kalmıs bisey ama cok sükür onayladı gecen cuma ankaraya fax gelmis bekliyorum Allahım izniyle alırım insAllah. Allahım sabır versin cümlemize insAllah.

NoCry

hadi hayırlı olsun. biraz uzun sürdü ama sonunda muradına erdin . Yolun açık olsun yozgatlı

sultan07

Alıntı yapılan: cigdem33 - Nisan 18, 2013, 07:36:53 ÖS
yabesim 1 sene aynı is yerinde doldurmasını bekledik oyüzden bide  sansa kalmıs bisey ama cok sükür onayladı gecen cuma ankaraya fax gelmis bekliyorum Allah'ım izniyle alırım insAllah. Allah'ım sabır versin cümlemize insAllah.

Anlıyorum. Neyse bitmiş artık. Onaylanmış da ne güzel. şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum

cigdem33

tsk ederim insAllah vizemi alırım arkadaslar  Allahım bol bol sabır versin hepimize insAllah.

mprntr

hayırlı ugurlu olsun yozgatlı kardeşş cok sevindim senin adına...Allah hepimizide tez zamanda kavuşturur inşAllah...

mprntr

Birde arkadaşlar bu red cevabı almanyadakı yabancılar dairesindenmi yoksa turkıyedeki konsolosluktanmı veriliyor red cevabı ?

impress

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Aralık 28, 2012, 02:45:14 ÖÖ
Bende aslinda bu evrak gitme islerine inanmiyorum. Hersey online yapiliyor kesin.

Evraklar gidiyor. Nerden biliyorum. Kız arkadaşıma belgeleri getir dendiğinde o dedi masanın üstünde senle ilgili belgeler vardı hatta büyütülmüş bir fotoğrafında vardı diye. Gitmiyor diye birşey yok bence.

impress

Alıntı yapılan: mprntr - Nisan 18, 2013, 11:06:33 ÖS
Birde arkadaşlar bu red cevabı Almanya'dakı yabancılar dairesindenmi yoksa turkıyedeki konsolosluktanmı veriliyor red cevabı ?

Orası meçhul. Kimisi ordaki auslanderbehörde karar veriyor diyor, kimisi burdaki elçilik karar veriyor diyor kimisi de her ikisi de ortak karar veriyor diyor. En mantıklı durani ortak karar veriyorlar büyük ihtimal.