---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

revolt

valla ben 21 kasımda basvurdum 3 aralıkta evraklarım gitti. eşim aradı mektubu bekleyin dediler. bazılarına da randevu verıyorlar mekana şehre göre değişiyor sanırım :)

Alıntı yapılan: largarse - Aralık 17, 2012, 09:58:50 ÖS
tam olarak bilmiyorum özlem... eşimle konuştuğumuzda isteklerinin birisi çalıştığı yerden bir evrakmış ama çaliştiği yerden vermemişler 6 ay oldu çalişalı 1 sene çalişması lazimmiş bakalim ne olacak ben sana yazarım burdan tam ne istediklerini ok sen üniversite okuyorsun galiba.? benim eşimde üniversite okuyordu ama dondurmak zorunda kaldi garanti olsun diye. içini karartmak istemem ama, inşAllah istediğiniz gibi olur.

iş yerinden genelde iş sözlesmesını istiyorlar. bunun için neden bekletılme geregi duyulmuş anlamadım. baska ne isteyecekler ki iş yerinden.

Unsparing35

Alıntı yapılan: revolt - Aralık 18, 2012, 02:31:14 ÖÖ
valla ben 21 kasımda basvurdum 3 aralıkta evraklarım gitti. eşim aradı mektubu bekleyin dediler. bazılarına da randevu verıyorlar mekana şehre göre değişiyor sanırım :)

iş yerinden genelde iş sözlesmesını istiyorlar. bunun için neden bekletılme geregi duyulmuş anlamadım. baska ne isteyecekler ki iş yerinden.

Sende benim gibi mektubu bekliyorum desene. cofe:)

revolt

revolt

eşime bugun mektup gitmiş ama bir sorunumuz var altı aylık maaş bodrosu istemişler eşimde ise 5 aylık var. 6. ayı bu ay sonu alacak ne yapacağız biz şimdi

Unsparing35

Alıntı yapılan: revolt - Aralık 18, 2012, 09:53:46 ÖS
eşime bugun mektup gitmiş ama bir sorunumuz var altı aylık maaş bodrosu istemişler eşimde ise 5 aylık var. 6. ayı bu ay sonu alacak ne yapacağız biz şimdi

Randevu tarihi yakin zamandami evraklarini tamamla gelmi demisler yengeye revolt bu konuda tecrubeli uyeler cvp verecekdir uzme kendini.

revolt

randevu tarihi yok. belgelerı topla getir danısmaya bırak  :) ama maas bodrosu sorun oldu bizde sımdı. neyse bazı durumlarda iş sözlesmesının suresı olayı kurtarıyormus bakacagız artık

sky_noise3183

bekle bekle stresss yaptım kendime 5 kilo aldım arkadaş var mı böyle birşey bu evraklar kaç günde gidiyor yabancılar subesine evrakların gidip gitmediğini öğrenebileceğimiz yetkili merci yokmu.

ÖzlemA

Ne kadar olduki basvurali? Sanirim tek yolu esinizin yabancilar subesini arayip evraklar ulastimi diye sormasi olacak. Bekle bekle bi hal olduk offoff:) ne diyelim sabreden dervis muradina ermis. Sabir baska care yok.

zonka

bende 19 kasım randevuya girdim.. halla beklemedeyiz ... eşim postanın çıktığını söyledi bir kaç güne ulaşacakmış ona telefonda öyle denildi .. ama sanırsam yılbaşından sonrasına kaldı ..

sky_noise3183

10 aralıkta basvurdum ben ama anladığım kadarıyla çok bekleyeceğim birde araya almanyada tatil giriyor sabır ve dua dan başka elden birşey gelmez Allah herkesin yardımcısı olsun.

tugce9289

zonka  :haha: bugün girdin randevuya ve hala beklemektesin  kop:) çok beklemişsinnn biz ne yapsakk :)) 22 gün oldu eşim aramıyor bekleyelim diyor yarın arayacak galiba

zonka

Alıntı yapılan: tugce9289 - Aralık 19, 2012, 04:44:46 ÖS
zonka  :haha: bugün girdin randevuya ve hala beklemektesin  kop:) çok beklemişsinnn biz ne yapsakk :)) 22 gün oldu eşim aramıyor bekleyelim diyor yarın arayacak galiba

:D yanlışlık oldu 19 kasım demek istedim :)

19 kasım :)

tugce9289

revolt

ben 21 kasımda basvurmustum 3 aralıkta evraklarım gitti. eşim aradı ve mektupu beklemesını soyledıler. mektup ayın 18 inde (yani dun) geldi. 6 aylık maas bodrosu istemıslerdı ama eşimde 6 aylık yoktu. iş sözlesmesı oldugu için sorun etmediler. şimdi sigorta ile ilgili birsey istemısler eşim yarın goturecek. ama gorevli noel oncesı gelmesi zor demiş söz veremem. anca tatılden sonra.  yanı anlayacagınız. cogumuz ve hatta hepımız yenı yıla kaldık hiihi:)

zonka

Alıntı yapılan: tugce9289 - Aralık 19, 2012, 04:51:18 ÖS
:D :D nerden başvurdun.

izmirden başvurdum ...

Alıntı yapılan: revolt - Aralık 19, 2012, 07:12:08 ÖS
ben 21 kasımda basvurmustum 3 aralıkta evraklarım gitti. eşim aradı ve mektupu beklemesını soyledıler. mektup ayın 18 inde (yani dun) geldi. 6 aylık maas bodrosu istemıslerdı ama eşimde 6 aylık yoktu. iş sözlesmesı oldugu için sorun etmediler. şimdi sigorta ile ilgili birsey istemısler eşim yarın goturecek. ama gorevli noel oncesı gelmesi zor demiş söz veremem. anca tatılden sonra.  yanı anlayacagınız. cogumuz ve hatta hepımız yenı yıla kaldık hiihi:)

eşime mektup daha ulaşmadı bizede bu gün yarın gelecek denildi . içinde ne var çok merak ediyorum. zira eşim çalışmıyor .
eşiniz alman mı ?

sanırsam alman vatandaşlarından istenmiyor maaş bodrosu falan ?

ÖzlemA

Bende bugün aradim yabancilar subesini -.- telefondaki kadinda bi afra tafra neye ugradigimi sasirdim resmen. Banda dedigi sey: siz ne zannediosunuz öyle cabuk olmuyo bu isler önce evraklar Kölne gidior sonra yetkili sehirlere devam yollaniyor. Bu evraklarin olmasi gereken yerlere ulasmasi 4 hafta sürüyor dedi.
Bunlarin hepsi güzel dillede söylenebilecek seyler aslinda.