---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

head35

Alıntı yapılan: tugce9289 - Ocak 20, 2013, 11:22:45 ÖS
Ya ben anlamadım bi kesintisi yok ama kendi harcıyor istediğini filan. Bunu sorun yaparlarmı ki. Çok tedirginim. Eşimin maaş durumu şöyle. 1.ay:1.491  2.ay:1.381 3.ay:1.352 4.ay:1.281 5.ay:1.647 6.ay:1.073 . Son ay düşük almasinin nedeni kasım ayında 3 hafta yanımdaydı çalışmadı prim yok ve aralıkta da 1 hafta yılbaşi nedeniyle çalışmadı. O yüzden eşim yarın değil haftaya pazartesiye termin alacak. Ve bu ayki maaş bordrosunuda götürecek. Sorun çıkarırlar diye korkuyorummm. Acaba daha önce auszug istenilen kişiler oldumu.  Bide bu maaşlqr kesintili ya ben yokum diye, ben varmisim gibi hesaplayacaklar

Kisisel harcamalar hesaplanmaz. Kira , yakacak , yiyecek , elektrik gibi temel harcamalr hesaplanip dusuldukten sonra geriye kalan paranin kisi basi 350 euro olmasi gerekmekte. Ama eyaletlere ve sizinle ilgilenen memura gore degisebilmekte. Kolay gelsin.

head35

Alıntı yapılan: dr.dre - Ocak 21, 2013, 10:56:31 ÖS
Bilgili arklardan öğrenmek istediğim bişey vardır Almanya'daki tanıdıklarımdan davetiye istedim onlarda hazırlatıp postaya ( Normal Postaymış ) vermişler ancak 1 hafta oldu ses yok daha fax ilede işlem yapıldığını duymuştum fax yok ama fotografı var elimde bununla bir işlem yapılırmı bilği almak istedim yoksa postayımı beklemek zorundayım zaman kısaldı o yuzden sormak istedim..

Fax yada fotografi ile islem yapildigini bilmiyorum o yuzden yanlis bir bilgi vermek istemem. Normal posta ile mektuplar genelde 7-15 gun arasinda geliyor.

dr.dre

Alıntı yapılan: head35 - Ocak 21, 2013, 11:00:28 ÖS
Fax yada fotografi ile islem yapildigini bilmiyorum o yuzden yanlis bir bilgi vermek istemem. Normal posta ile mektuplar genelde 7-15 gun arasinda geliyor.

Teşekkürler

özlemli

peki bu barkot numarasindan nasil gelismeleri takip edeceğim bilmiyorum bu konuda bana bir yardim edermisiniz 1 haftayi geçmesine rağmen hiç bir gelişmeden haber alamiyorum şu durumda gelişmeleri nasil takip edebilirim bu konuda bilgili kişilerden beni bilgilendirmesini rica ediyorum saygılarimla saglicakla kalin .....

cigdem33

selam arkadaslar halen vize bekliyorum tam 3 hafta oldu esim bütün evraklarıda verdi hersey hesaplanmis eşim 1650 erou alıyor cocuk nafakasıda hesaplandı bize kalan 715 erou alırmıyım sizce vize cevap verirseniz sevinirim arkadaslar. 280  erou elektirik ısınma ıvır sıvırlar hesaplamıs evin kirasi 335 erou  cocuk nafakası 325 erou bize kalan 715 erou  arkadaslar  rabbim vize bekleyenlere sabır versin insAllah :'(

cigdem33

selam arkadaslar halen vize bekliyorum tam 3 hafta oldu esim bütün evraklarıda verdi hersey hesaplanmis eşim 1650 erou alıyor cocuk nafakasıda hesaplandı bize kalan 715 erou alırmıyım sizce vize cevap verirseniz sevinirim arkadaslar. 280  erou elektirik ısınma ıvır sıvırlar hesaplamıs evin kirasi 335 erou  cocuk nafakası 325 erou bize kalan 715 erou  arkadaslar  rabbim vize bekleyenlere sabır versin insAllah
:'(

kürsat -d

slmmm cigdem benim bir arkadasim esini getirmek icin avukat araciligi ile halletti onunda iki cocugu vardi ayrildigi esinden dedigine gre cocuklar alman vatandasi ise nafaka hesaplamiyorlar itiraz edebilirsiniz ters bir durum oldugunda ama net bir bilgi degil yani kendi basimdan gecmedi yinede avukata danissin esiniz

özlemli

arkadaslar esime mektup gitti ve oradaki kagit islemleri bitti ve simdiki asama nedir bu konuda yazarsaniz beni adinlayirsaniz sevinirim

özlemli

Alıntı yapılan: Unsparing35 - Aralık 14, 2012, 02:38:02 ÖS

Tesekkurler largarse konuyu guzel toparlamissin herkese sabir diliyorum...Bekleyen arkadaslar icinizde esi alman vatandasi olan varmi ?
13 aralık 2012

ÖzlemA

Veeee sonunda esim vizesi ciktiiiii  halayy:) halayy:) darisi tüm bekleyenlerin basina

Unsparing35

Alıntı yapılan: Unsparing35 - Ocak 04, 2013, 02:40:01 ÖS
1-) head35            : 19 kasim-04 ocak vizesi cikti. byby:)

2-) revolt               :21 kasim-15 ocak vizesi cikti.  byby:)

3-) Tugce 9289       : 27 kasim  Beklemede. cofe:)

4-) unsparing35      :29 kasim   Beklemede. cofe:)

5-) tarsuslu            :3 aralik     Beklemede. cofe:)

6-) largarse            :10 aralik   Beklemede. cofe:)

7-) sky_noise3183  :10 aralik-4 ocak vizesi cikti. byby:)

8-) ozlemA             :11 aralik-23 ocak vizesi cikti. byby:)

9-)TrueeurT.          :21 aralik-3 ocak vizessi cikti. byby:)

10-)ozlemli.           :13 aralik   Beklemede.  cofe:)

Guncel.  Son 5 kisi arkadaslar.....cikanlara hayirli olsun...

tugce9289

arkadaşlarr eşim az önce belgeleri verdi. kadın onaylamış hemen ankara ya fax çekiyorum demiş. çookk ama çookk mutluyumm. pasaportumun gelmesini bekleyeceğim artıkk  alkis:)  alkis:)  alkis:)  alkis:)  alkis:)  alkis:)  alkis:)  yuppi:)  yuppi:)  yuppi:)  yuppi:)  yuppi:)  yuppi:)

PyrO1250

Allah ıznıyle bizede bır haber gelse evrakları teslım ettık bakalım bu sertıfıka benı korkutuyor ama oyle bırsey olsa evrakları teslım ederken derlerdıkı sertfıka al oyle gel diye:S

largarse

bi biz kaldık Unsparing35 kardeş bide tarsuslu vizesi çıkan arkadaşların da Allah yoluna açık etsin sevdikleriyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

head35

Alıntı yapılan: özlemli - Ocak 22, 2013, 04:37:22 ÖS
peki bu barkot numarasindan nasil gelismeleri takip edeceğim bilmiyorum bu konuda bana bir yardim edermisiniz 1 haftayi geçmesine rağmen hiç bir gelişmeden haber alamiyorum şu durumda gelişmeleri nasil takip edebilirim bu konuda bilgili kişilerden beni bilgilendirmesini rica ediyorum saygılarimla saglicakla kalin .....

Barkod numarasıyla islemleri takip edemiyorsunuz. Sadece Izmır konsoloslugunun sıtesınde numaranızı gorursenız vızenız cıkmıs gıdıp alabılırsınız anlamına gelıyor.

head35

Alıntı yapılan: cigdem33 - Ocak 23, 2013, 01:59:58 ÖS
selam arkadaslar halen vize bekliyorum tam 3 hafta oldu esim bütün evraklarıda verdi hersey hesaplanmis eşim 1650 erou alıyor cocuk nafakasıda hesaplandı bize kalan 715 erou alırmıyım sizce vize cevap verirseniz sevinirim arkadaslar. 280  erou elektirik ısınma ıvır sıvırlar hesaplamıs evin kirasi 335 erou  cocuk nafakası 325 erou bize kalan 715 erou  arkadaslar  rabbim vize bekleyenlere sabır versin insAllah
:'(

715 euro yeterlı bır rakam.Masraflar dusuldukten sonra. Ama bazen ıstısnalar olabılıyor. Kolay gelsın.

head35

Alıntı yapılan: özlemli - Ocak 23, 2013, 10:11:43 ÖS
arkadaslar esime mektup gitti ve oradaki kagit islemleri bitti ve simdiki asama nedir bu konuda yazarsaniz beni adinlayirsaniz sevinirim

Kagıt ıslemlerı bıttı derken, mektupta esınden herhangı bır sey ıstememısler mı ya da randevu vermemısler mı? Eger hıc bır sey ıstememıslerse ve gorusmeye cagırmamıslarsa, vızenı bekleneye baslayabılırsın.