3,14´e elveda...

Başlatan 3,14, Ocak 04, 2013, 03:36:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Sevgili cok ama cok sevgili bütün arkadaslarima buradan son bir veda icin yaziyorum...

Artik Almancaxta  üyeligime devam etmeyecegim, Allah yardimciniz olsun, hakkim her kime gectiyse hepsini helal ediyorum,

lütfen siz de hakkinizi helal edin.  Hepinizi cok seviyorum, Allaha emanet ediyorum.. Hosca kalin.. :-\ :-\ byby:)

Soziologe-D

roye

Reyya

3,14

--> Hicbirinizle alakasiii yooook :) lütfen kisisel algilamayin arkadaslar.. sizlerle cok iyi günlerimiz gecti, güldük, agladik, kizdik kavga ettik ama yine de baristik, her seyimizi paylastikk. :) hakkim kime gectiyse helal ediyorum herkese, siz hepiniz de bana hakkinizi helall edin, kötü bir sey yok merak etmeyin, ben sizi kalbimin bir kösesinde hep yad edicem :) Allaha emanet oln hepiniz:)

shamata

Çok üzüldüm gerçekten bu forum sizin gibi yardım sever bir üyesini kaybettiği için   :(
Alıntı Yap
hakkim kime gectiyse helal ediyorum herkese, siz hepiniz de bana hakkinizi helall edin, kötü bir sey yok merak etmeyin, ben sizi kalbimin bir kösesinde hep yad edicem :) Allah'a emanet oln hepiniz:)

..... ne demek helal olsun ... hayatında başarılar dilerim Onur kardeşim.

3,14

--> Üzülecek bir durum yok ben Allah ömür verdikce dünyanin herhangi bir yerinde hayatima devam ediyor olacagim. Dualarda bulusalim insAllah. Muharrem abi, her sey icin Allah senden razi olsun. Lütfen benim hesabimi kapat ve bana bir email ile haber ver olr mu?

HEPINIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM. :)

shamata

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 09, 2013, 11:40:08 ÖÖ
--> Üzülecek bir durum yok ben Allah ömür verdikce dünyanin herhangi bir yerinde hayatima devam ediyor olacagim. Dualarda bulusalim insAllah. Muharrem abi, her sey icin Allah senden razi olsun. Lütfen benim hesabimi kapat ve bana bir email ile haber ver olr mu?

HEPINIZI Allah'a EMANET EDIYORUM. :)

selam Onur

profil -> hesap ayarlari altindaki hesabimi sil yazan yerden kendin sile bilirsin hesabini

3,14

--> Bilmem hatırlar mısınız, arkadaş canlısı, yardımsever, Almanca sevgilisi, habire şaka yapmaya çalışan biri vardı Onur adında?  halayy:)

esma 41

Alıntı yapılan: roye - Ocak 04, 2013, 08:17:07 ÖS
warumm?

Onur böyle gelip - gitmeleri pek sever , merak
Etmeyin yine gelir ...
Pardon geldi.

Hoş gelmişsin  ;)

3,14

--> Hoş buldum forumu :) nasılsınız eski dostlar ve yeni arkadaşlarım ya:)

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 14, 2014, 03:33:06 ÖS
Onur böyle gelip - gitmeleri pek sever , merak
Etmeyin yine gelir ...
Pardon geldi.

Hoş gelmişsin  ;)

--> Tantem beni iyi tanımış. :) Yine geldim ama veda etmeyi düşünmüyorum. Bana çok emeği geçti bu forumun ve değerli üyelerinin. Ben de emek vermek için geri döndüm. :) yuppi:)