alman vatandaşı çocuk üzerinden aile birleşimi

Başlatan teqiola, Ocak 21, 2013, 10:52:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebsb

Alıntı yapılan: FIRAT_NACAR - Mart 12, 2013, 03:22:38 ÖS

birşey soracağım. 60 Euro olan vize ücreti alman vatandaşı olan çocuk üzerinden aile birleşimi yapıldığında ödeniyor mu? Belki bilirsiniz
hayır posta ücreti dışında hiç bir para istenmiyor bildiğim kadarıyla alman eş ile yapılan aile birleşimlerinde de vize ücreti talep edilmiyor

FIRAT_NACAR

Alıntı yapılan: ebsb - Mart 12, 2013, 08:00:49 ÖS
hayır posta ücreti dışında hiç bir para istenmiyor bildiğim kadarıyla alman eş ile yapılan aile birleşimlerinde de vize ücreti talep edilmiyor

eyvAllah

FIRAT_NACAR

arkadaşlar çocuk üzerinden aile birleşimi evraklarımı teslim ettim. valla ben de çevirttirdim ikametgahı vs... ama benden istedikleri evrakların dışında hiçbir evrak almadılar. boşu boşuna çevirttim yani. 4 dakika sürdü. tek bir soru sormadılar. işlemler bitti eşiniz yabancılar dairesinden takip etsin dediler gönderdiler beni. ne A1 sirtifikası ne bir soru hiçbirşey sormadılar. 04.05.2013'te teslim ettim evraklarımı bekliyorum. hayırlısı neyse o olsun. çocuk üzerinden aile birleşimi yapanların içi rahat olsun. kafanızı boş şeylerle doldurup kendinizi sıkmayın. ben de aynısını yaptım ve gördümki hiç büyütülecek birşey yokmuş. kolay gelsin

red07

Alıntı yapılan: FIRAT_NACAR - Nisan 22, 2013, 06:20:59 ÖS
arkadaşlar çocuk üzerinden aile birleşimi evraklarımı teslim ettim. valla ben de çevirttirdim ikametgahı vs... ama benden istedikleri evrakların dışında hiçbir evrak almadılar. boşu boşuna çevirttim yani. 4 dakika sürdü. tek bir soru sormadılar. işlemler bitti eşiniz yabancılar dairesinden takip etsin dediler gönderdiler beni. ne A1 sirtifikası ne bir soru hiçbirşey sormadılar. 04.05.2013'te teslim ettim evraklarımı bekliyorum. hayırlısı neyse o olsun. çocuk üzerinden aile birleşimi yapanların içi rahat olsun. kafanızı boş şeylerle doldurup kendinizi sıkmayın. ben de aynısını yaptım ve gördümki hiç büyütülecek birşey yokmuş. kolay gelsin

Kardeşim hayırlıyla inş. kavuşursun ailene! Bende foruma yeni üye oldum! 27.08 de izmir konsloslugundan randevu aldım çocuk üzerinde aile birleşimi için! Bakalım biz nasıl yapıcaz :) Senin vize sonucunu lütfen bizimle paylaş!!

Çiğdem06

Bir sorum olcaktı, çocuk doğmadan önce eşim çocuk üzerinden aile birleşimiyle gelemez mi?

fuk_18

5 aydan sonra doktor raporuyla gelebiliyor ama sans isi doktora gidin ve size rapor yazsin piskolojisi bozuk esinin dogumda yaninda olmasi cok daha iyi olur diye o sekilde cocuk uzerinden aile birlesimi yapilabiliyor

Alıntı yapılan: Çiğdem06 - Mayıs 26, 2013, 11:51:31 ÖÖ
Bir sorum olcaktı, çocuk doğmadan önce eşim çocuk üzerinden aile birleşimiyle gelemez mi?

Çiğdem06

tşk ederim.. çocugun alman ya da türk vatandaşı olması fark ediyor mu benim bildiğim cocuk sadece alman vatandaşı olursa geçerli bu durum bi de başka şartlar varmı gelir ya ev gibi

fuk_18

almanyada dogacagi icin cocuk alman vatandasi oluyor tabiki o durumda hic bir gelir belgesi yada ev kontrat gibi belgeleri istemeye haklari yok

Çiğdem06

ben yabancılar dairesine sorduğumda orda çocuk alman olmıcak demişlerdi... bunun için benim son 8 yıldır aralıksız almanyada yaşamam gerekiyormuş ve ben de geçerli degılmış. türkiyede uzun süre kaldım ben ama yine de çocuk alman olcak mı olmıcak mı şüphelerim var belki de orda ki alman memuru kalmamı istemıyodur daha önce de bir sürü yabancıyı yurtdışı yapmış zaten öyle duydum. Eğer bu haktan yararlanabılıyosam işlemler burdan mı trden mi başlatılcak ? Herkes başka bişey diyo umarım yardımcı olursunuz :/

fuk_18

simdi sen durumunu aciklamdan direk konuya girmissin durumun nedir almanyadamisin turkiyedemi almanyada isen ne kadardir almanyadasin.süresiz oturumun varmi

Çiğdem06

benim süresiz oturumum var... almanyada doğdum büyüdüm 2007ye kadar burdaydım... sonra 5 yıl trdeydım iki aydır da burdayım

zeynepkaya

merhaba arkadaslar ben cok uzn yillar almanyad a yasadim.2 sene once dondum.11 yasinda cocugum var.alman vatandasi .yaz tatilinde gitmek icin basvuruda bulundum.oturum surem doldugu icin turist vizesine basvurdum fakat vermediler gidemedk. tekrar basvuymayi dusunuyrm.napmaliyim farkli olarak yardimci olursaniz sevinirim

kara2929

arkadaşlar bisredir bu sayfayı takib ediyom çok şey öğrendim yarın randövü alcam alman vatandaşı cocuk üzerinden ailr birleşimi icin ama 3 ay sonaya gün veriyomuşlar eşim 2 inciye hamile doğumundan önce yanında olurum inşAllahhh..........

kara2929

slm arkadaşlar alman vatandaşıcucuk uzerinden basvuranlara sesleniyomm konsoloslıkta negibi sorular soruyolarrr yardımcı olursanız sevinirimm