ilgilenenlere duyurulur :isimlerinizin manasini buraya yazin

Başlatan mucizemsin, Şubat 26, 2007, 02:56:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

benim adimda TIMUR ,bende basliimm mii Ankara savasii , Yildirim beyazit ; Timur devletii... ;D ;D

| Kubilay |

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Ekim 17, 2007, 09:43:40 ÖS
isminin manası ne kadar uzunmuş  ;D
aslında uzun deil de tarihi olduğu için mecbur kısaltamadım :)

august

benim ki ağustos :) M.S. 1 den itibaren yılın bu döneminde olanları yazayım mı? :P

marasli_21

benim adimda "NILÜFER" anlami =Geniş yapraklı, durgun sularda yetişen bir su bitkisi
almacasi = wasser rose
aslinda dini anlamda da cok güzel anlami var ama bilmiyorum...
memnunum yani ismimden:);)

marasli_21

august

sen forumda karıştırdın. ben A1 sınavında karıştırmıştım. Öğretmen bana bakıyordu " ne diyorsun sen?" diye. sonradan toparladım. bu olaydan sonra ki soru ve cevaplarda direk tam puan vermişti :D Kim demiş ingilizcenin almancaya faydası yoktur diye :D

kübraa

benı ısmımın anlamı buyuk ulu demek
ayrıca kıyamet gununde sevap ve gunahların tartılacağı yer dıye bılıyorm

seymasengoz

merhabalar benım adım şeyma çok soğuk su anlamına geliyor...

197

Alıntı yapılan: august - Ekim 27, 2007, 10:42:16 ÖÖ
sen forumda karıştırdın. ben A1 sınavında karıştırmıştım. Öğretmen bana bakıyordu " ne diyorsun sen?" diye. sonradan toparladım. bu olaydan sonra ki soru ve cevaplarda direk tam puan vermişti :D Kim demiş ingilizcenin almancaya faydası yoktur diye :D

Yok canim, kimse Ingilizce'nin Almanca'ya faydasi olmadigini söylemedi ki.. :D
Hatta Ingilizce bilenlerin Almanca'yi kolay ögrendigini biliyor muydunuz?

...mystery...

benim ismimde gizem
anlamı:sır :)  (yani en azından ben öyle biliyorum..)

kirsehir7

benimkisi baharda kirlarda cikan cicek.bazilari onun kökünü yiyor hmm cok lezzetli ben cok severim.

...mystery...

ben hiç denemedim ama öyle lezzetli olan çiçeklerin olduğunu duymuştum eğer birgün bi kıra yolum düşerse baharda ve o çiçeklerden görürsem belki denerim bir kıra yolumun düşüceğini pek sanmıyorum ama yinede bi ihtimal :D

SEVGI-40

benimkide sevgi anlatmaya gerek varmi herseyi anlatiyo zaten benim ismim hehe

...mystery...

SELİN_24

tuğba=cennette bulunduğuna inanılan ağaç,arapça kökenli

dielosch

benimkisinin anlamı gönül çelen gönül süsleyen öyle bir anlamı var adımda Dilara...Belki nickten çıkarmışsınızdır...

...mystery...

senin adın nickten çıkarılcak gibi değilki okunuşundan belki ama insan nasıl yazıldığına bakınca almanca bi kelime bekliyo yani bide benim gibi bişey bilmeyenler için utanan:)  ama adının anlamı güzelmiş eee kimin arkadaşı utanan:)