Son 1 ayda kaç kişi Aile Birleşimi vizesi aldı ?

Başlatan sibernetikeu, Nisan 09, 2013, 11:27:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

data

BEN DÜN RED ALDIM.. SEBEBİDE MAAşI YETERSİZMİş 1481 EURO MAAş ALIYOR NASIL YETERSİZ BULDULAR ANLAMADIM.. şİMDİ NE YAPMAM GEREK

selcuk80

vizem onaylandı , 24 günde vizemi verdiler. bekleyen herkeze Allah kolaylık versin ( izmir )

turacdeniz

merhaba benim eşim almanya münihte ordan ailebirleşimine başvurdu 1 hafta oldu vuralı yabancılar şubesi ondan gerekli evrakları istemişler evraklara bi problem yok herşey tmm başka bi şey yapmamız gerekiyormu burda tr. eşim orda sormuş tr. bir şey yapılmıyor biz vizeyi göndereceğiz eşini pasaportu ile gidip vizesini alacak demişler bende emin olayım diye sordum cvp verirseniz memnun olurum.

trapper

Alıntı yapılan: turacdeniz - Aralık 05, 2013, 12:07:17 ÖS
merhaba benim eşim almanya münihte ordan ailebirleşimine başvurdu 1 hafta oldu vuralı yabancılar şubesi ondan gerekli evrakları istemişler evraklara bi problem yok herşey tmm başka bi şey yapmamız gerekiyormu burda tr. eşim orda sormuş tr. bir şey yapılmıyor biz vizeyi göndereceğiz eşini pasaportu ile gidip vizesini alacak demişler bende emin olayım diye sordum cvp verirseniz memnun olurum.
psaportu ile gidip vizesini alıcakmı demiş..kardes sen pasaportunu konsolosluga bırakmadınmı..vizen pasaporta basılıp sana gelecek..tabi ilk önce kargodan msj gelecek..ertesi günde pasaportun eline gecer..;)