Ögrenci Vizesi İçin Başvuru Vurdum Eksiğim Sadece Dil Bi Yardım >> Soru ..

Başlatan l3eyazibo, Nisan 27, 2013, 09:38:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

l3eyazibo

Almanyada Universite Kabul Etti , Yurt 'a Kaydım Var  Dil Kursuna Kayıt Yaptım.
Deutsch Bank'a Para 8100 Euro Parada Yatırdım Hiç Bir Eksik Yok

Ben Almanca Bilmiyorum Ve Orada Eğitimini Alıp Öyle Universiteye Başlayacaktım.

Fakat Bana Olumsuz Cevap Verdiler , Türkiyede Dil Eğitimini Alsın Dediler.
Bunlar Dil Eğitiminden Kasıtları Komple Dil Eğitimimi Yokda Belli Bir Seviye Eğitim Mi  Lütfen Yardımcı Olun Ne Yapmalıyım şimdi ?

şuan İçin Özel Ders Alıyorum 40 Saat Filan Oldu , şimdi B1 İstiyorlarsa Ona Göre Hareket Edeyim

Yardım

mprntr

bildigim kadarıyla A1 sertifikası yeterli ama tam emin degilim genede ben a1 sertifikası kursuna giderken bi tane ögrenci arkadas vardı yurt dısı için ordan biliyorum

IGDIR76

Alıntı yapılan: l3eyazibo - Nisan 27, 2013, 09:38:41 ÖÖ
Almanya'da Universite Kabul Etti , Yurt 'a Kaydım Var  Dil Kursuna Kayıt Yaptım.
Deutsch Bank'a Para 8100 Euro Parada Yatırdım Hiç Bir Eksik Yok

Ben Almanca Bilmiyorum Ve Orada Eğitimini Alıp Öyle Universiteye Başlayacaktım.

Fakat Bana Olumsuz Cevap Verdiler , Türkiyede Dil Eğitimini Alsın Dediler.
Bunlar Dil Eğitiminden Kasıtları Komple Dil Eğitimimi Yokda Belli Bir Seviye Eğitim Mi  Lütfen Yardımcı Olun Ne Yapmalıyım şimdi ?

şuan İçin Özel Ders Alıyorum 40 Saat Filan Oldu , şimdi B1 İstiyorlarsa Ona Göre Hareket Edeyim

Yardım

Almanyada hangi Dil kursuna kayit yaptirdin?  Dil kursuna kagit yaptirdigin an sana Kursun ne zaman baslayacagi tarihi söyler. Cogu kurs seni kayit yaparken eline kayit olmustur, kurs bu zamanda basliyor diye Bescheinigung verir.

Kurstan Bescheinigung un varmi?
Yurda kayit oldum diyorsun. yurda kayit olduguna dair belge varmi? Yurda kayit yaparken 2 aylik kira bedelini pesin  isterler, bunlari ödedigine karsi makbuz varmi?

Eger bunlar varsa, vize vermememeliri  imkansizdir.   Sanirim bunlar yok sende.

Saglik sigortasi yaptirdigina dair belge de lazimdir. 

l3eyazibo

Evet Abi Herşeyim Var Fakat Dil Ögren Gel Diye Bir Cevap Yazarak Ret Etmişler

burak85

aynı şekilde bende red aldım. en klasik sebeplerden. ama itiraz edicem. sende itiraz et.

ayrıca onların Dil kursuna git dedikleri şey senin TR de DSH ı vermeni istiyorlar ki ben daha henüz bunu yapmıs birine rastlamadım.

geçmişte ingilizce de oldugu gibi bir Almanca geçmişin yok ise yani sıfırdan başlayıp dsh ı vermek bana göre imkansıza yakın.

bir kac arkadasım itiraz edip vizelerini aldılar. sende öyle yap.