Onaylanan almanya vizem neden halen gelmedi

Başlatan oguzyvz, Mayıs 23, 2013, 12:22:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzyvz

selam arkadaşlar 10.05.2013 tarihinde konsolosluk aradi beni aile birleşimi vizeniz onaylanmiştir ama sabika kaydını bize fax ile yollayın dediler bende ayrı ayrı gunlerde 2 defa yolladım bu kadar zaman geçmesine ragmömen halen vizem elime ulaşmadı kargoyu aradıgımda henüz pasaportunuz bize verilmedi dendi.ne yapmalıyım bu konuda bilgisi olanlar yardımlarınızı bkliyorum

fuk_18

konsoloslugu araman lazim email at bir sekilde ulasman lazim baska yolu yok cunku

Alıntı yapılan: oguzyvz - Mayıs 23, 2013, 12:22:59 ÖS
selam arkadaşlar 10.05.2013 tarihinde konsolosluk aradi beni aile birleşimi vizeniz onaylanmiştir ama sabika kaydını bize fax ile yollayın dediler bende ayrı ayrı gunlerde 2 defa yolladım bu kadar zaman geçmesine ragmömen halen vizem elime ulaşmadı kargoyu aradıgımda henüz pasaportunuz bize verilmedi dendi.ne yapmalıyım bu konuda bilgisi olanlar yardımlarınızı bkliyorum

oguzyvz

ariyorum son 1 haftadır her gun ariyorum surekli meşgul çaliyor acaba elçiliğe gitsem beni içeri alırlarmı bilgi verirlermi bana neden geciktigi konusunda

mega15-17

Bir haber varmi arkadasim? Neler oldu, biraz yazarmisin? Bizim de buna benzer bir sorunumuz var, 3 haftadir telefonla onaylanan vizemizi bekliyoruz. Konsolosluga ulasamamak en büyük sorun. Konsoloslugun kapisina gidildi fakat iceri alinmadi vekil kisi.

delidalga33

Arkadasim varmi.vizenden bir haber 3 hafta oldu demissin hangi konsolosluk bizdede ayni durum var 6 haftadir beklemekteyiz ve hala bekliyorz