vizem geldi

Başlatan 1963, Ekim 02, 2013, 09:54:13 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1963

dun itibariyle 25 gun sonra vizem elimde halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

osii

Hayirli olsun darisi bekleyenlerin basina ,, nerden basvurdunuz? basvuru tarihinden itibaren 25 gün icindemi aldiniz vizenizi. Bilgilendirirsenizsevinirim

1963

tesekkurler osii randevum 6 eylulde istanbuldaydi gorusmeye gittim 14 eylulde kagitlarim almayaya gitti  20 eylulde esim aradi koln yabancilar subesini esimden sadece kimlik fotokopini fakslamasini istediler 26 eylulde gonderdi kimlik fotokopisini 30 eylulde upsden mesaj geldi 01 ekimde vizem geldi

HasretimSana

İstanbuldan başvuru yapanların avatajı bu sanırsam.. Ben Ankaradan 30 Ağustosta başvuru yaptım daha hala kağıtlarım ulaşacak. Sinir oldum arkadaş.
Neyse asıl ben tebrik etmek için yazmıştım :) Hayırlı olsun.. Almanyadaki hayatında mutlu mesut yaşamanı dilerim..

1963

tesekkur ederim insaAllah sizin vizenizde cabuk gelir kavusursunuz sevdiklerinize ayri yasamak cok zor biz burda onlarda orda  Allah herkesin yardimcisi olsun vize isi sans birde sehirlere gorede degisiyor durum istanbuldan ayni gun basvurdugumuz arkadasimin daha gelmedi hatta benden 4 gun once basvuran arkadasim var onunkide gelmedi birde esinizde oradan aramasi lazim surekli yabancilar subesini arasin bilgi alsin benim esim aradi sadece kimlik fotokapisi istediler onlarin size ulasmasida zaman alir sizin evraklariniz onlara gittiginde konusursaniz en azindan istedikleri evraklari onlara daha erken teslim etme sansiniz olur

HasretimSana

Evet haklısınız baskı yapmayınca işin üzerine gitmeyince bir yol katedilmiyor. Dün eşim gitti yabancılar polisine ama daha 5 hafta olmus basvuru yapılalı bize gelmedi haftaya elimizde olur ama basvuru belgeleri demiş memur. Ama siz bizim istediğimiz belgeleri teslim edin biz hemen onaylarız demişler. pazartesiye kadar belgeleri hazırlayıp verecez bakalım hem öğrenecez benim başvurum ulaşmış mı diye.. Bakalım inşAllah tez zamanda gelir.. yine bayramdan sonraya kaldık ya neyse önemli olan hayırlısıyla olsun da eli mecbur beklicez..