ups yola cıkmış :)

Başlatan rukiş, Kasım 01, 2013, 04:34:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osii

Alıntı yapılan: rukiş - Kasım 02, 2013, 02:15:17 ÖS
hani nerdeee :)) masam iş yerinde cam karsısında asagı göremiyorum müdürle yer değistik :)) onun masadan full görünüyor ama gelen yok giden yok sms de aldım gün içinde teslım edılecek diye
Saatler gecmiyor desene hadi hayirlisi.....

HasretimSana

tesekkurler osii icim rahatladi aynen bahsettigin gibi bi tek takip edemiyoruz o kotu guzel haber gellsin de :-)

abla sen isyerinin adresini verdin galiba isyerinde bekledigine gore :-)

rukiş

geçmiyor ya saatler ossi:) ablam aynen iş yerinin adresini verdim ben bakalım

FCM007

Rukiş tecrübeli herşeyi ona sorabilirsiniz :)

Hadi kargo gel kargo :D

quarizma_ist

Arkadaşlar konuya açıklık getirim istanbuldan başvuru yapanlar kargo ile teslim ediliyor ankaradan başvuran konsolosluktan teslim alıyor ankaradan başvuranlara verilen o kağıttan internetten vize çıkıp çıkmadığı konsoloslugun sitesinden takip edilmek için verilmistir

HasretimSana

Alıntı yapılan: quarizma_ist - Kasım 02, 2013, 07:15:38 ÖS
Arkadaşlar konuya açıklık getirim istanbuldan başvuru yapanlar kargo ile teslim ediliyor ankaradan başvuran konsolosluktan teslim alıyor ankaradan başvuranlara verilen o kağıttan internetten vize çıkıp çıkmadığı konsoloslugun sitesinden takip edilmek için verilmistir
ben ankaradan basvuru yaptim kargo posetini doldurdum fakat ucret odemesim bu durumdA odeme aliciya ait olarak gondermezler mi?

quarizma_ist

Kargo olayı isteğe goredir ankarada isteyen evine gelmesini ister isteyen kansolosluktan teslim alır sen poseti vermişsin parasını ödemeden buda bir sorun yaratmaz konsolosluktan teslim alırsın kapıda ödeme olayı maalesef yok upsde benim mrk ettiğim Ups sana poset haricinde bir kağıt verdi mi sadece konsolosluktan aldığın kağıt varsa sana internetten vizeni takip etmen için verilmistir

HasretimSana

Konsolosluk gel al diye haber veriyordur degil mi? 2ay 3 gun oldu yabancilar polisi onay vereli de 16 gun  oldu.
Bana sadece a4 boyutunda bi kagit verildi 6 haneli rakam var sadece ben kargo posetini doldurduktan sonra viE gorusmesinde memura verdim.. o memur bahsettim o 6 haneli rakamli kagidi verdi tamamdir islemin dedi

quarizma_ist

Aramiyorlar konsolosluk sitesinden takip ediyorsun vizen cikti mi çıkmadı mi diye eger listede ismin varsa gidip alıyorsun istersen yyardımcı olabilirim sana

HasretimSana

6 haneli rakami ankara.diplo.de sitesinde basvuru takibi olan kisimdaki siteye firip yaziyor boyle bir pasapirt kyiti yoktur diyor nasil olacak anlamadimnerden takip edexe peki

quarizma_ist

HasretimSana

yine denedim ama bisey cikmiyor barkpd sayfasina geckiyorum orada da giriyorum ama cikmiyor bende 6 rakamli var orasi 8 rakam boslugu var cozemedm ben bu isi

EL-TURCO

sn hasretim sana,numaranizi isterseniz özel mesaj ile bana atabilirsiniz,sizin icin bakbilirim.

HasretimSana

tsk ederimsyn el-turco gonderdm msj olarsk

rukiş

hasretimsin sana bir açıklığa kavuştumu mesele hallettinmi ?

HasretimSana

yok halledemedim normal verdikleri kagittaki rakamlarla bile biaey cikmiyor aiteden bakinca

rukiş

mutlaka ulaşacaktır sana bir şekilde ama konsolosu sen aradınmı almanyadan onay verildi. ve bekliyorsun . düşürmeye çalış ve ankarayı ar istersen