Aile Birleşimi hakkında...

Başlatan denemehesabi, Mayıs 23, 2014, 03:45:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

denemehesabi

Eşim, eski işine tekrar başladı ve iş kontratı süresiz.  ( 6 yıldır çalışmıyor, öncesinde aynı yerde 5-6 yıl çalıştı) ve ailesine ait büyük bir evleri var.

Vize başvurusunda şuan bulunsam eşim 1 aylık çalışmış görünüyor, sorun olur mu? (3 aylık çalışma belgesi istedikleri için...)
2 ay sonra mı başvursam?

Bacanak bana iş vereceğine dair dilekçe sunsa önemi olur mu? ( bacanak da 10 yıllık şirket sahibi... )

yardımlarınız için teşekkürler..

duygusal_kiz34

maas bondrosu 3 aylik olmasi gerekiyor 1 aylik olarak basvuru yapsan bile eksik evrak diye red alırsın benim esiminde 3 aylik dolmasini beklemistik ve 3 ay doldu basvuru gecen ay yaptim ve suanda vizem cikti almaya gidecem...eksik evrak vermeyiniz derim sabredin 3 ay olsun

fuk_18

alman vatandasi ise esiniz gerek yok maas yada ev zorunluluguna,eger öyle ise detaylari sitede bulabilirsiniz tekrar analata bilirizde

Alıntı yapılan: denemehesabi - Mayıs 23, 2014, 03:45:02 ÖS
EÅŸim, eski iÅŸine tekrar baÅŸladı ve iÅŸ kontratı süresiz.  ( 6 yıldır çalışmıyor, öncesinde aynı yerde 5-6 yıl çalıştı) ve ailesine ait büyük bir evleri var.

Vize başvurusunda şuan bulunsam eşim 1 aylık çalışmış görünüyor, sorun olur mu? (3 aylık çalışma belgesi istedikleri için...)
2 ay sonra mı başvursam?

Bacanak bana iş vereceğine dair dilekçe sunsa önemi olur mu? ( bacanak da 10 yıllık şirket sahibi... )

yardımlarınız için teşekkürler..