A1 sınavına nerde yazılabiliriz?

Başlatan ÖzlemA, Ağustos 02, 2014, 05:43:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÖzlemA

Merhaba Arkadaşlar,

Abimin nişanlısı şuan kursa gidiyor A1 sınavına girecek. Tuhaf olan kurs biz sadece almancayı öğretiyoruz gerisiyle siz ilgileneceksiniz diyor. Yani sınava nasıl nerde yazılacagız hicbir bilgi verilmiyor. sizler yardımcı olursanız sevinirim.

tugce_doerjer

hangi kursa gidiyor? simdi kursa devam ediyor ve para veriyor ama sinav icin yine ucret odemek zorunda kalacak hemde normal kurs ogrencilerinden fazla.

istanbul lisan merkezi yada goethe yi arayip sorun ne zaman sinav oldugunu ve ne kadar odemek zorunda olacaginizi.durumunuzu anlatin.size yardimci olurlar

ÖzlemA

Afyonda gittigi yerin adını tam bilmiyorum malesef. Özel bi kurs sanırım cünkü zor bulmustuk heryer kapanmıs cok az talep var diye. Malesef her adım para artık kursta cok pahalıydı ztn... Kac cıvarı sınav ücreti bi bigin bilgin varmı?
Cok sagol oraya soralım ozaman.

tugce_doerjer

hicbir fikrim yok artik arayip bulundugunuz yere en yakin sinav merkezini bulacaksiniz.

yusuf46

ben kursa felan gitmedim arkadasim ama almanca aile birleşim sınavını gectim kendim calıstım kitapdan youtube den aile birleşime yönelik videolar ordada calısabilir.ama sen kursa gitmek istiyorsan ALMANCA AİLE BİRLEşİM KURS VEREN YERLERE GİTCEN ...

ÖzlemA

Tesekkürler tugce.
Yusuf bey  olsa gidecekte olmadigi icin buldugumuz yere yollamak zorunda kaldik.

fuk_18

yukarda arkadasimin dedigi gibi kendi kendine calisarak da girebilir bu sinava o kursa gitmesi bos zaten birsey degistirmicek o kursa 2 sene gitse ancak gecebilecek a1 sinavini,birde konsolosluga sorsaydi kalkti sanirim a1 belgesi ama kons uygulamaya koydumu bilmiyorum arayip sorun bi

kurs iside afyonda yoktur konyada olmasi gerek ya kendi bu siteden urunleri alip caliscak yda netten videolar ile caliscak yada gercek a1 uzerine egtim veren kurslara gidecek

Alıntı yapılan: ÖzlemA - Ağustos 03, 2014, 01:11:09 ÖS
Tesekkürler tugce.
Yusuf bey  olsa gidecekte olmadigi icin buldugumuz yere yollamak zorunda kaldik.

yusuf46

adamlar kurs ücreti 1.500 tlye yakın para alıyorlar verdikleri egitim 15 gün ya bu surede sana sınavı kazandırıyorlar nasıl kazanıyorlar demekki  kursa okadar parayı vermene gerek yok kendinde calısıp kazanabilirsin.arkadaslarım var elinde kitap yok almanca ögrenecek bi egitim seti yok  düsünebiliyormusunuz arkadaslar internetden  sagdan soldan buldugu bilgilerle 66 puan aldı.ama kelime ezberi yapın bol bol.örnek dinlemeler var onları indirin her zaman dinleyin kulagınız alışsın yoksa sınavda dinlemede kalırsınız.ufak tefek mektupda giris gelime sonuc  gibi hitap gibi iyi kötü mektup yazınız mektup kalımlarını ögreneseniz yeterli.... konusmada kelime dagarcınız biraz geniş olmalı kelime bilmelissiniz kelimeyi  ve resimli kartları anlamazsanız soru soramazsınız ve cvpde veremezsiniz.zaten en basit sekilde sorularınızı ve cvplarınızı veriniz.karmaşık uzan cümleler kurmayınız .yiyeceklerle ,yönlerle .tatillerle ,elle tutulan seylerle ilgili hepsıne soru kalıpları olustursanız yeterli bence............ youtube de aile birleşim videoları var  onları dinlesin yazınız bol bol arkadaslar durumu iyi olmayanlar ve kurs olanagı olmayan yerler icin söylüyorum.ben calıstım basardım 66 puan aldım bukadar basit.darısı başınıza insAllah.

yusuf46

istanbuldaki sınav  ankaradaki sınava göre zor ve sana yardım etmiyorlar.durumu olan yada kendine güvenen ankarada girsin derim ora daha bait ve daha iyi arkadaskar.

yusuf46

avrupa mahkemesi kaldırdı türklere almanca sertifikasını ama alman devleti diretiyor.bence sertifikanızı  alın derim ortada birsey yok daha ....

ÖzlemA

Cok sagolun arkadaşlar. Tabi kendiside caba gösterecek bu konuda başka türlü ztn olmaz... Evet kalktı deniliyor ama tam belli bişey yok sanırım bi arayıp sormalıyız. bilgiler icin cok sagolun  :)

yusuf46