Alman konsolosluğuna ettiğim büyük hakaretler ve Ona gelen cevap ve sonrasındaki

Başlatan Break4Love, Ağustos 14, 2014, 03:30:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Break4Love

6 aydir Vize beklemekteyim  şubatta basvurdum ve hem aramalarima hem de maillerime cevap verilmedi bende 3 gün önce  mail bölümüne agir hakaretler ve ağza alinmayacak laflar ettim çünkü 400 yakin arama ve 100 yakin mail attim  hic birine konsolosluk cevap vermedi mail yoluyla da gönderdim gelen cevap aynen şöyle

Sayin ....
Gönderiniz için teşekürler  işlemlerinin devam etmektedir ve bir devlet dairesine mail gonderdiginizi hatirlatir bir daha böyle bir uslubta maillere cevap vermeyeceğiz denildi yani cevap verildi ve 2 gün sonra eşini cagirip evlilik fotosunu istemiş yabancı polisi ve bugün vize onaylandi :) inşAllah hepinizinki onaylanor dediğim gibi alevlendirin yoksa ilgilenmiyorlar ben 2 defa kel kafali korumayla kavga edecektim istanbuldakiyle

jeremyrenner

kardeş özür dilerim yazından birşey anlamadım. Kim sana gider yaptı da sen kime atar yapıyorsun, konsoloslukmu yoksa göçmen ofisimi?

Break4Love

Alıntı yapılan: jeremyrenner - Ağustos 14, 2014, 04:03:23 ÖS
kardeş özür dilerim yazından birşey anlamadım. Kim sana gider yaptı da sen kime atar yapıyorsun, konsoloslukmu yoksa göçmen ofisimi?
konsolosluğa mail yoluyla

tugce_doerjer

sizin konsolosluga attiginiz agir hakaretli mail yuzunden mi cevabin geldigini dusundunuz sizin vize onayiniz yabancilar subesinden geliyor.keske yabancilar subesine agir hakaret etseydiniz :) sanirim sizin bu yaptiginizdan konsoloslugun korkup yabancilar subesine baski yapip vizenizi onaylattigini saniyorsunuz. :D e hayirli olsun o zaman vizeniz

Giland

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ağustos 15, 2014, 10:42:44 ÖS
sizin konsolosluga attiginiz agir hakaretli mail yuzunden mi cevabin geldigini dusundunuz sizin vize onayiniz yabancilar subesinden geliyor.keske yabancilar subesine agir hakaret etseydiniz :) sanirim sizin bu yaptiginizdan konsoloslugun korkup yabancilar subesine baski yapip vizenizi onaylattigini saniyorsunuz. :D e hayirli olsun o zaman vizeniz

Arkadaş birde inadına almanca öğrenmiyeceğim diyordu değilmi Tuğçe hanım? bakalım gelince ne yapacak  :haha:

Bu arada hayırşı uğurlu olsun vizeniz.

Break4Love

Alıntı yapılan: Giland - Ağustos 16, 2014, 12:04:14 ÖÖ
Arkadaş birde inadına almanca öğrenmiyeceğim diyordu değilmi Tuğçe hanım? bakalım gelince ne yapacak  :haha:

ALLAH RAZİ OLSUN bakin öğrenmem demedim sadece a1 i türklere uygulamalarına kizdim neden başkalarına değilde turklere

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: Giland - Ağustos 16, 2014, 12:04:14 ÖÖ

;D ;D