Hava yolu ile Türkiye'den Sucuk ve Pastırma Götürmek Yasak mı?

Başlatan Nazarnet, Ekim 01, 2014, 06:52:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazarnet

Merhabalar.
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar Türkiye'den Almanya'ya sucuk ve pastırma götürmek yasak mı?
Böyle bir duyum aldım eğer gerçekse götürmeyeceğim.

Baybars

Alıntı yapılan: Nazarnet - Ekim 01, 2014, 06:52:30 ÖS
Merhabalar.
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar Türkiye'den Almanya'ya sucuk ve pastırma götürmek yasak mı?
Böyle bir duyum aldım eğer gerçekse götürmeyeceğim.

havaalaninda direk el koyup cöpe atiyorlar kontrolde fark ederlerse.. et ve süt ürünlerini AB ye sokmak kesinlikle yasak..  yazik olur yani pastirmanin kilo fiyatinida düsününce.. karayoluyla geliyor olsayniz yine arabada bir yere koyardiniz

Nazarnet

Sizin sayenizde bilgi sahibi oldum yoksa çokça malzeme götürecektim ziyan olacaktı. Anlaşılan sadece katmer çörek ve kuruyemiş götüreceğim. :) İlgilenip yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Baybars - Ekim 01, 2014, 09:14:45 ÖS
havaalaninda direk el koyup cöpe atiyorlar kontrolde fark ederlerse.. et ve süt ürünlerini AB ye sokmak kesinlikle yasak..  yazik olur yani pastirmanin kilo fiyatinida düsününce.. karayoluyla geliyor olsayniz yine arabada bir yere koyardiniz

YAMANEFE

FRANKFURT HAVAALANINDA CALISIYORUM... SİZİN GİBİ DUSUNUPDE GETİREN OKADAR INSAN VARKI HAFTADA BELKİ 2,3 TON  COPE GİDİYOR.. COK SIKI COK HEMDE ( OZELLİKLEDE BU ARALAR ..EBOLA MALUM ;)