ACİL ARKADAşLAR ALMANCA ÖĞRENMEK HK.

Başlatan erddinc, Kasım 03, 2014, 08:15:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

İYİ GÜNLER ARKADAşLAR BEN 0 DAN BAşLADIM ALMANCAYA TEK ÇALIşIYORUM YOUTUBEDEN VİDEO İZLEYEREK BİRDE ARKADAşIM GOETHE  GİTMİşTİ ÖNCEDEN ONUN KİTABI VE CD Sİ VAR STUDİO D A1 DİYE...
AMA ÇOK ZOR OLUYOR TAM OLARAK ANLAMIYORUM VE ÇABUCAK UNUTUYORUM.

SİZCE NE YAPMAYALIM DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUM.

KURS ÖNERİSİ HARİCİNDE ?    :embarassed:

öz_90

Merhaba ben kursa devam ediyorum 2.kurdayım şu an ve size tavsiyem öğrendiğiniz bütün fiilleri temize geçin ve karsisina türkce anlamlarını yazın daha sonra bi kağıda turkcelerini yazın ve almanca anlamlarini yazin inanin cok faydası olucaktır ben şu ana kadar bu şekilde ezberledim ve çok başarılı bir sistem schritte plus 1 ve 2 kitaplarımız onun icindeki cd leri mutlaka kitapta gösterildgi track bölümlerde takın ve dinleyin kulak doygunluğu oluyor ve işe yarıyor aklıma geldikçe tekrar yazarım isterseniz benim önerebiliceğim seyler bunlar iyi çalışmalar

fuk_18

a1 zaten kursa gitmeden ogrenilir,tabi kisiye gore degisirde bu anlama ile ilgili oldugu her insan ayni olmuyor ama yapman gereken hören cok dinle ve mektupa onem ver tiyolari var mektupda onlari iyi yapmaya calis zaten a1 ogrenilip girilen bir sinav degil ezber yapip girilen bir sinav sende oyle yapip gireceksin

Baybars

Alıntı yapılan: erddinc - Kasım 03, 2014, 08:15:59 ÖS
İYİ GÜNLER ARKADAşLAR BEN 0 DAN BAşLADIM ALMANCAYA TEK ÇALIşIYORUM YOUTUBEDEN VİDEO İZLEYEREK BİRDE ARKADAşIM GOETHE  GİTMİşTİ ÖNCEDEN ONUN KİTABI VE CD Sİ VAR STUDİO D A1 DİYE...
AMA ÇOK ZOR OLUYOR TAM OLARAK ANLAMIYORUM VE ÇABUCAK UNUTUYORUM.

SİZCE NE YAPMAYALIM DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUM.

KURS ÖNERİSİ HARİCİNDE ?    :embarassed:

FONO 'un kolay Almanca ögrenme seti isimli bir Seti var.. 3 Kitap 4 Kasetten olusan belki CD ye cevirmislerdir.. Turuncu renkli bir SET olmasi lazim.. onu almanizi tavsiye ederim .. birde Muammer Özsoy'un Almanca gramatik isimli Yesil bir kitabi var onuda almalisiniz, ki kendisi Alman cumhurbaskani tarafindan madalya sahibi biridir, eger yanilmiyorsam.. Bu 2 Setle sifirdan üst düzey Almancaya kadar ögrenebilirsiniz..

Birde Internetten kendinize Almanca Cocuk hikayelerinin oldugu siteleri bulun yada o tip kitablari indirip okumaya calisin..