ekim,kasim,aralik vize bekleyenler kimler yoklama var😊

Başlatan beklemekte, Ocak 09, 2015, 07:29:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

öz_90

öz_90

Evet bugünde bitti ve benim ümitlerim tükendi artık 78,defa konsolosluğu aradım ama hep meşgul  offoff:) offoff:) yeter artıkk :cryla:

beklemekte

Birde kargoyu ara kaybetme ümidini gelicektir aksama sabaha merak etme az daha sabretmeliyiz artik yolun sonuna geldik cogu gitti bence Allah herkezi biran evvel kavustursun

öz_90

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 12, 2015, 05:15:01 ÖS
Birde kargoyu ara kaybetme ümidini gelicektir aksama sabaha merak etme az daha sabretmeliyiz artik yolun sonuna geldik cogu gitti bence Allah herkezi biran evvel kavustursun

Aradım yok hicbir haber yok maleseff  :cryla:

beklemekte

YASABIR

şafak karanlık ocak 7 istanbul müracaat gerisi Allah kerim..Allah herkezin işini gücünü rast getirsin. .

akmann

55 gün oldu ya vatandaslık veriyorlar heralde bize.

Sahin90

Saat 4den itibaren izmir konsoloslugu tam 1 saat araliksiz aradim hep mesgul diger gunlerde bi sekilde mutlaka dusuyodu er gec ama bugun sanirim kasitli olarak mesgulde biraktilar. Boyle bisey olamaz artik  ya insanlari oyalamaktN zevk aliyolar sanirim. Bir gun daha gitti bosa :(

beklemekte

YASABIR

vAllahı ıcımı karartıyorsunuz okudukca :-[ :-[  bırının onayı glmıs pasaportu gelmemıs otekınınkı bı hftadır kargoda ondan sunu ıstemısler fln.bırının evragı bı hftada gıtmıs bırınınkı 50 gun olmuş gıtmemıs.sıkıntı yok Allah var.hersey olacağına varır.bizim şer görduklerımızde hayır,hayır lı gördüklerimizde şer vardır.biz bilemeyiz Allah bilir.oyuzden arkadaşlar dert etmeyın dua edin.kaderin ustundede bır kader vardır saygılar