ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

findikzade

Selamlar tekrar 12 Ocakta başvurmuştum istabuldan, frankfurta. 30 Ocakta eşime istenilen belgeler hakkında mektup ulaştı. şimdi en geç perşembeye kadar hazırlayacak. Beklemeye devam yani :)

trhn

Çocuk üzerinden Aile birleşimi için 15 Ocak ta başvuru yaptım. Eşimn yabancılar şubesini aramış evraklar gelmiş fakat eşime hala mektup gelmedi istenilen kağıtlar için bu süreç normal mi acaba?

akmann

Alıntı yapılan: ismail025 - Şubat 02, 2015, 02:09:41 ÖS
Çocuk üzerinden Aile birleşimi için 15 Ocak ta başvuru yaptım. Eşimn yabancılar şubesini aramış evraklar gelmiş fakat eşime hala mektup gelmedi istenilen kağıtlar için bu süreç normal mi acaba?
Normaldir ben 17 kasımda basvurdum mektup ocak 30 da gitti:)

beklemekte

Ariyorummmm ariyorum mesgullll mesgullll offfff dusmuyo konsolosluk

fox57

Bende bugün yabancilar polisine evraklari teslim ettim baya iyi bi polise denk geldim bakalim vize kac günde cikicak hayirlisiyla

munih

merhaba arkadaslar.dun esimin yabancilar subesinde randevusu vardi evraklari teslim etti ve ordaki memurun cok iyyi oldugunu ve bir cok knuda yardimci olmus esime,bana knsoloslukta sorulan sorulari  sormus,en son imzalatip bitmis esimjn isi ve memurda bugun tamamliycam evrklarinizi demis hic bir sorun yok mrk etmeyin,en son sefim gorup goz ucuyla bakior aedindan izmire email gnderioz demis.sizce nedemek oluyor bu arkadaslae ? onaylanir ? ortlama nkdr surer

akmann

Alıntı yapılan: munih - Şubat 04, 2015, 12:40:57 ÖS
merhaba arkadaslar.dun esimin yabancilar subesinde randevusu vardi evraklari teslim etti ve ordaki memurun cok iyyi oldugunu ve bir cok knuda yardimci olmus esime,bana knsoloslukta sorulan sorulari  sormus,en son imzalatip bitmis esimjn isi ve memurda bugun tamamliycam evrklarinizi demis hic bir sorun yok mrk etmeyin,en son sefim gorup goz ucuyla bakior aedindan izmire email gnderioz demis.sizce nedemek oluyor bu arkadaslae ? onaylanir ? ortlama nkdr surer
Vizeyi onaylamıs dün esimede aynısını söylediler.artık izmirdeki konsoloslukla işin ne kadar sürede gönderirse artık.arada bir ara yokla.hayırlı olsun bu arada.

munih

benimkisine onayliyorum dememis,sadce herhngi bir sorun yok ben evraklari tamamlicam bgun,sefim gorup imzaladktn snra email gnderioz demis.sizce bu nekdr surer sefin gormesi ? szede boylemi dediler ?

akmann

Alıntı yapılan: munih - Şubat 04, 2015, 02:11:51 ÖS
benimkisine onayliyorum dememis,sadce herhngi bir sorun yok ben evraklari tamamlicam bgun,sefim gorup imzaladktn snra email gnderioz demis.sizce bu nekdr surer sefin gormesi ? szede boylemi dediler ?
Esime bugün evraklarını onaylıcam demiş dün için yani.fazla sürceğini sanmam 1-2 gün en fazla.

CanDeniz

bende 17 aralık ıstdan basvurdum eşimde alman vatandası . stutgarta gıdecem ama ne mektup yada nede cagırmıslar biz nasıl ogrencez acaba vizemizin durumunu 2 ay olucak nerdeyse :s nasıl bir iştir anlamadım gitti varmı yardım edebilecek bir arkadas .çok makbule gecer yardımcı olursa birisi.  hepimize Allah sabır versin ....:S:S:S:S:S

muratbdr

Alıntı yapılan: CanDeniz - Şubat 04, 2015, 03:15:56 ÖS
bende 17 aralık ıstdan basvurdum eşimde alman vatandası . stutgarta gıdecem ama ne mektup yada nede cagırmıslar biz nasıl ogrencez acaba vizemizin durumunu 2 ay olucak nerdeyse :s nasıl bir iştir anlamadım gitti varmı yardım edebilecek bir arkadas .çok makbule gecer yardımcı olursa birisi.  hepimize Allah sabır versin ....:S:S:S:S:S

yabancılar subesını arıyacak senın soy adının bas harfı neyse mesela  b     b  harfı ıle  baslayansoy adlarına kım bakıyorsa  o kısıyı arıyacak sorucak.sana  verılen  kod  numarası var  o kod numarası ıle bılgı alabılır  yada  kendı  gıtsın yabancılar  subesıne  oturdugu yerdekı

munih

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 30, 2015, 09:39:14 ÖS
29 ocak mektup geldi pazartesi evraklar hazırlanıp yabancılar polisine muraccaaat edılecek... okey:)
dostum esin gorustumu yabancilar subesiyle ? nasil gecri randevu

snp57

Yarın 10. haftayı devirmiş oluyorum
Hala bi haber yok tickoff:) tickoff:) tickoff:)

munih

Alıntı yapılan: snp57 - Şubat 05, 2015, 01:04:26 ÖS
Yarın 10. haftayı devirmiş oluyorum
Hala bi haber yok tickoff:) tickoff:) tickoff:)

esiniz alman vatandasimu ? yabancilar polisine evrak teslimi yapali nekadar oldu ?

munih

Alıntı yapılan: akmann - Şubat 04, 2015, 02:28:10 ÖS
Esime bugün evraklarını onaylıcam demiş dün için yani.fazla sürceğini sanmam 1-2 gün en fazla.
akman kardesim pasaportum geldi yaz artik suraya :)

snp57

Alıntı yapılan: munih - Şubat 05, 2015, 01:27:11 ÖS
esiniz alman vatandasimu ? yabancilar polisine evrak teslimi yapali nekadar oldu ?

Esim turk vatandasi
2 aralikta benim belgelerim gitmisti
esime mektup 14 aralikta ulasti
evraklari hazirlayip 16 aralikta postaladi

munih

nekadar sacmalik bu boyle,hersey tamamsa neyi bekletiyorlar,alman vatandaslarina vikariolar hemen.benkide turk vatandasi butun hersey tamam bizide bekletickler sanirim.turk vatandasi oldugu icin