Ehlıyet Hakkında Aklıma Takılan Ufak Bır Soru

Başlatan Break4Love, Mart 14, 2015, 03:37:11 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Break4Love

Sımdı Benım trde E+a2 Vehlıetım var Burdada Ufak berlıngo tarzı bır Araba almak ıstıyorum benım 6 ay gecerlı oldugunu bıılıyorum Ama burda Yanlıs gormedıysem  almancaya cevırıp 3 sene daha kullanabılırmıssız Dogrumu acaba

fuk_18

bak simdi veysel sen isen oyle birsey yok 6 ay suresi uzama falan yok ehliyeti cevirtceksin sianva girip direksiyona girip

ikinci olarakda Türkiyedeki akrabalarina almanyayi uzayin en guzel yeriymis gibi anlatmakdan faz gec devletten aldigin yardim yarin kursun bitince kesilcek 1300 euro burda para degil

herkeze söylüyorum yeni gelen arkadaslar abartmasin almanyayi Türkiyedeki tanidiklari dostlarina insanlar birsey sanmasinlar

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 14, 2015, 03:37:11 ÖÖ
Sımdı Benım trde E+a2 Vehlıetım var Burdada Ufak berlıngo tarzı bır Araba almak ıstıyorum benım 6 ay gecerlı oldugunu bıılıyorum Ama burda Yanlıs gormedıysem  almancaya cevırıp 3 sene daha kullanabılırmıssız Dogrumu acaba

Break4Love

Ben ole bısey demdım  Benım burdakı yasatımı Anlattım Dedı bende geleyım dedım turıst olarak gelebılırsın Ama dedım sen askerıye bunyesınde duzgun para alan bırsısın Bence gelme oda ben yenı sozlesme yapmayacagım dıs ulke dusunuyorum dedı yardımcı ol baska Bısey yok ufuk Allah askına:)