Almanya ile ilgili merak ettiklerim var yardımcı olurmusunuz

Başlatan Surentr, Temmuz 01, 2015, 02:56:07 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Surentr

Merhaba ben sevgilimi çocukluktan tanıyorum cocukluk aşkı diyebiliriz sadece yazın Türkiyeye geldiklerinde görüşebiliyoduk ama son 1 2 ayda olaylar ciddileşti o buranın şartlarına alışamıyacagına inanıyo onu kırmak istemedigim için ben almanyaya gidicem ama nasıl olacak hiç bilmiyorum sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

1. Gittigimde orda ne gibi yasal işlemler yapmam gerekiyor

2. Bi meslegim var ama orda devam etmek istemiyorum başka bi iş yapmak istiyorum ne iş yapabilirim

3. Almanca bilmedigim için çok zorlanırmıyım ögrenilmesi zor bi dilmi

tugce_doerjer

1, evlenmeniz ve aile birlesimi vizesine basvurmaniz gerekiyor. aile birlesimi haricinde sadece turistik vize alirsiniz oda cok zor. aile birlesimi vizesi alacaksiniz.

2. meslek icin önce iyi derecede almanca ögreneceksiniz sonra meslek okuluna gidiceksiniz. meslek okulu 2 sene sürüyor.

3. almancayi ilk Türkiye de ögrenmeye basliycaksiniz. dil sertifikaniz olmadan zaten vizeye basvuramiyorsunuz.  dil ögrenmediginiz sürece meslek okuluna baslayamazsiniz ve bir meslek sahibi olamazsiniz. türkiyenin diplomalarinin cogu gecersiz almanyada.

4. Almanya aile birlesimi hakkinda bilgi edinin nelerle karsilasacaksiniz sizi neler bekliyor görün,ögrenin. neler yapmaniz gerektigini ögrenin.hapsi sitede mevcut.