Beklenmedik bir gelişme hakkında yardıma ihtiyacım var.

Başlatan Brn7, Ağustos 04, 2015, 04:48:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brn7

Alıntı yapılan: Reyya - Ağustos 10, 2015, 11:59:56 ÖS
Brn 7 , dilerim eşin ile sorunlarını halledersin diyeceğim ama senin anlattıklarının benzeri malesefki çok yaşanıyor. Keşke bu durumlar olmasa. Türkiyeden gelen eşlere biraz daha anlayışlı davranılsa, en önemlisi çiftlerin aileleri çok karışmasa, eşler sorunlarını  kendi aralarında çözümleyebilselerdi şu  tatsız olaylarda yaşanmazdı.. Yinede üzülmemeni dilerim.  Hemen bir türk avukat bul. o seni en doğru şekilde yönlendirir. Burada bilgi tam alamazsın yanlış doğru yorumlar kafanı karıştırır. Tek başına avukat bulamaz isen,başka yol tavsiye edebilirim.
Hep söylemişimdir arkadaşlar yine söyleyeceğim. Almanya'da ailesi yanında olmayan hiç  kimsenin zorluk yaşamasını istemem o yüzden AWO  adı altında eski adı türk danış olan kurumlar var. Bu kurumlarda türk memurlarıda görev yapar. Almanya'da dili yetersiz olanlara, önünüze çıkabilecek her soruna karşın,  bu kurumlar yardımcı oluyorlar. Gerektiğinde avukat dahi buluyorlar ve yönlendiriyorlar. Tercümanlık işlerinizi dahi cüzi rakamlarda yapıyorlar. Awo Almanya'nın her eyaletinde var. Senin yaşadığın yerdede mutlaka vardır. bilgisayardan dahi bulabilirsin. şayet bulamaz isen bana bildir yaşadığın şehirdeki awo kurumlarını ben sana bildiririm. Bu kurum  hiçbir ücret ödemeden her konuda yardımcı olan bir kurumdur. Takıldığın konular için bana yazabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herşey gönlünce olsun.

iyi dileklerin ve tavsiyelerin için çok tşk ederim. sağolsun Ufuk da dün baya yardımcı oldu. AWO ile ve bir avukat ile görüşücem bakalım sonuç ne olacak.

kaanK

Brn7

Alıntı yapılan: kaanK - Ağustos 12, 2015, 06:20:28 ÖS
Brn7  özel mesajlara bakarmısın.

Herhangi bir mesaj yok. Başka birisine mesaj atmış olabilir misin?