almanyada ilk kagit isleri

Başlatan ahmet058, Şubat 07, 2016, 02:17:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet058

selamin aleykum arkadaslar uzun suredir giremiyorum nete 30 eylulde vize basvurusu yapmistim 27 aralikda vizem cikmisti  gecen hafta dugunum oldu ve 2 gundur almanyadayim vize oturum calisma izni hakkinda bilgi almak istiyorum hannoverdeyim vize baslangic ve bitis tarihim 27-12-2015 / 25-03-2016 suan itibariyle nereye once gitmeliyim esim alman vatandasi yabancilar subeden mi basliyor tum islemler calisma iznini en kisa sekilde nasil cikartirim yardimci olmanizi bekliyorum

ahmetcan07

selamına aleykum adaş öncelikle hoş geldin diyelim . kardeşim öncelikler auslanderbehorde ye git orada oturum kartına başvur . foto vs bişeyler isteyecekler . onları hazırla teslim et . 3 - 4 haftada oturum kartın gelecek Allahın izniylen yenge alman vatandaşı mı türk vatandaşımı ?

ahmet058

Hosbulduk sağol kardeşim bugün nüfus kaydını yaptırdık muhtarliga gittik esimle ayni evde gorunuyoruz simdi o kagitla 2 fotograf pasaportumla yarın auslanderbehorde e yarın gideceğiz oturum için çalışma iznini oturumlarda beraber mi veriyorlar onu merak ediyorum yarın öğreneceğiz artik eşim alman vatandaşı evimiz 5 odalı 2miz yaşıyoruz sadece.Esim  çalışıyor inşAllah kısa zamanda oturum ve çalışma iznini alırız bi kaç senelik alırsak iyi olur...

tugce_doerjer

oturum ve calisma izni birlikte veriliyor zaten. ilk etapta durumunuza göre ya 1 yillik ya 3 yillik vize verirler. artik gittiginizde göreceksiniz. oturum karti icin biometrik resim ve ayrica harc ücreti istiyorlar. oturum kartiniz da zaten 2 haftada elinize ulasir. hayirli olsun yeni hayatiniz