ASKERLİK DURUMU-ACİL lütfen !!!

Başlatan kncinar, Nisan 27, 2016, 05:25:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kncinar

Merhaba Almancax ailesi , ben aile birleşimi ile 12,03,2016 da almanyaya geldim fakat askerlik tecilim 31,03,2016 da turkıyede bıttı unıversıte bıtınce 2 yıllık tecıl hakkımı kullandım , suan türkiyedeki adresime asker kacagı yani bakaya durumunda olduguma dair kagıt gelmiş ve eve telefon edilerek en yakın zamanda askerlikle ilgili tecili konsolosluktan yapmam istenmiş fakat suan almanyadakı kagıt işlerinden dolayı halen oturum kartım gelmedi , vize üzerinde oturum ve çalısma iznim oldugu yazıyor ve ayrıca oturum kartım gelene kadar almanyadaki işlerimi yapabılmem ıcın fiktionbescheinigung kagıdı verıldi bu belgeyle köln türk konsolosluguna gidip askerligimi erteletebilirmiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekürler...

fuk_18

acele etmene gerek yok, oturum kartin gelince gidip ertelete bilirsin seni konsoloslukdan alip türkiyeye götürcek durumlari yok bu yuzden telas yapma oturum kartini bekle, elindeki gecici oturum kagdi ile erteleme yapacaklarini sanmiyorum ama konsoloslugu ara sor bakalim ne diyecekler

Almancax06

fuk_18 kardeş ya bu gün aklıma ne geldi. Böyle yazışıyoruz cevaplar veriyoruz. Belli bir gün ve saat belirleyelim sen bize Periscope dan görüntülü cevap ver :) nasıl fikir ama :) :)

fuk_18

yaw cok güldüm hic aklima gelmedi ha da aktif bir forum degiliz sanmiyorum cok kisi olacagini biz bu sekilde devam ederiz artik sen eminsin dimi gelmemek le :)

Alıntı yapılan: Yaman_34 - Nisan 28, 2016, 10:44:12 ÖÖ
fuk_18 kardeş ya bu gün aklıma ne geldi. Böyle yazışıyoruz cevaplar veriyoruz. Belli bir gün ve saat belirleyelim sen bize Periscope dan görüntülü cevap ver :) nasıl fikir ama :) :)

kncinar

Bugün konsolosluga gittim elimdeki fiktionbescheinigung(geçici oturum-gecerlilik tarihi 14.9.2016) ile askerligimi tecil ettirdim 31,12,2016 ya kadar oturum kartım gelınce tekrar bıttıgınde uzatmaya gıdecem aynı durumda olan arkadaslara faydası dokunur umarım ve turkıyede bakaya durumunda olmakta tecil ettirmemi etkilemedi nufüs cuzdanı ,pasaport, gecıcı oturum kartı, 4 adet resim ve burada çalısacagıma dair belgeleri verdim 5 euro da para yatırdım. Herkese tekrar teşekürler...

Almancax06

yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)
Hala planlarım geçerli gelmeyeceğim ama büyük de konuşmak istemem, farklı bir durum olur bu seferde sözümü yemiş olurum. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.  okey:) okey:)

Ozymmm

Yaman kardes sen doğacak olan çocuk uzerinden gitmiştin değilmi yanlış hatirlamiom?