Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

arkadaşlar inşAllah tez vakitte vizemiz gelir. tamam kesme şeker ben bekliim biraz daha ama umutzehra sanada helal olsun ben okadar gün bekleyemezdim 9 doğururdum walla bu arada melisa hayırlı olsun vizen darısı biz bekleyen tüm arkadaşların başına inşAllah. kaç günde çıktı vizen melisa ??? bide eşinin vatandaşlığı nedir ? kesme şeker bim acelemde eşim 3 temmuzda gelio o gelmeden hiç değilse ortdaki evrakları teslim etsede öyle gelse burdada vizeyi beklesek keşkee... :s konsoloslukta ki kadın bana ağustosa kadar çıkar demişti sizce nekadar doğrudur???

rose_iz

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 13, 2008, 02:56:01 ÖS
esracim halen haber yok dimi....bak bana 17.gün geldi mektup eve demek suan mektubunuz Almanyada bence tatlim.....
yok şekerim yaa metin gelcek işte 3 temmuzda gelmeden teslim etsek dioruz ewrakları. canım bişi sorcam yaa çapraz görüşme ne herkezi çağrırlarmı buna sende gittin mi?

Dilhas

insAllah dogrudur ama neye göre dediki augostos baksana capraz sorular morular varmis ufff esra kafayi yicam.... :'(

Dilhas

iste ayni günde esinle sorguya diyelim artik cagiriliyor mussun, sorular var onlar yani ayni olmassi lazim mis uffff yok beni cagirmadilar umarim cagirmazlar böyle birseye esra ya yanlis söylersem birsey ...... cok korkuyorum...

Dilhas

evet keske gitse evraklar yoksa kim vercek evraklari mecbur kendisi verse daha iyi olur insAllah canim ya o ordayken gelirde hal eder herseyi.......

kesmeşeker

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 13, 2008, 02:55:20 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 13, 2008, 02:21:03 ÖS
Alıntı yapılan: umutzehra - Haziran 13, 2008, 01:45:21 ÖS
rose iz bismillah hele biraz zaman geçsin ben başvuralı 80 gün oldu daha yeni aramayı düşünüyom senin evrakların daha Almanyaya bile gitmemiştir
hatırlarsan 25 günde vizesini alan arkadaşlar da var umut hiçbirşey belli olmuyor ;)
hatta bi arkadas da vardi ne yazmisti 1 haftada mi ne almis hatirlatim...........
ben 10 dakika bekleyip de vizesini alan birini biliyorum bu forumdan ;D

rose_iz

amin canım inşAllah yaa ewet yaa bizide çağırmasınlar insanın heycendan korkudan dili bile dolanır :s ayrıca kocamı sewdiğimi yani niye kanıtlamalıyım ki onlara gerçek ewlilikmiş yalan ewlilikmiş çok saçma ne olursa olsun karı kocayız yani neden zorluk yapıolar ki

rose_iz

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 13, 2008, 03:06:47 ÖS
rose iz bismillah hele biraz zaman geçsin ben başvuralı 80 gün oldu daha yeni aramayı düşünüyom senin evrakların daha Almanyaya bile gitmemiştir
hatırlarsan 25 günde vizesini alan arkadaşlar da var umut hiçbirşey belli olmuyor ;)
hatta bi arkadas da vardi ne yazmisti 1 haftada mi ne almis hatirlatim...........
bence okadarıda saçma yani yoktur 10 dakkada vize ne bu biletmi kesiolar

rose_iz

dilşah sana msn yolladım cnm eklersinn

kesmeşeker

Alıntı yapılan: rose_iz - Haziran 13, 2008, 03:08:46 ÖS
ben de inanmadım ama almanyada eşi kapalı zarf falan almış onu başvuru yaptığı zaman konsolosluğa vermiş falan öyle vermişler 10 dakikada

rose_iz

rose_iz

Dilhas

hi iste oydu dedim kesmeseker bak hatta 10 dakkaymis goya ....

rose_iz

yaa kapalı zarf nee ki arkadaşlar

Dilhas

bende bilmiyorum demistiki polis vermis acmadan göndermiydi nasildi kesmeseker, onun sayesinde yani onu göstermis hemen vermisler...sonra hks sorunca ya nasil aldiniz filan bu sefer dediki o kanun kalkmis mi ne artik vermiyorlarmis cok  tuhafdi yani anlamadim...

f_tuba26

ya bu zarf olayı bayadır kafamı karıştırıyor,esimde öle bişeyden bahsetti ama yani barkodun cıkmadan gidilmez herhalde yani bilmiyorum bunu bilen varmı anlatsın yaaa.....

smc-403

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 13, 2008, 03:11:47 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Haziran 13, 2008, 03:08:46 ÖS
ben de inanmadım ama Almanyada eşi kapalı zarf falan almış onu başvuru yaptığı zaman konsolosluğa vermiş falan öyle vermişler 10 dakikada

bende duydum 1 günde veriolarmış vizeyi kapalı zarf usulüyle