Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sabır

saol arkadşıö ya eminsin dimi onlr araştırmıyormu peki bunu görmüyorlarmı

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: sabır - Ekim 29, 2008, 11:50:39 ÖSsaol arkadşıö ya eminsin dimi onlr araştırmıyormu peki bunu görmüyorlarmı

olmaz sen rahat ol :)

ilhann27

yakamoz o resimdeki arkadasi bi yerden taniyor gibiyim..sizin biseyinizmi?

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Ekim 31, 2008, 01:58:40 ÖÖyakamoz o resimdeki arkadasi bi yerden taniyor gibiyim..sizin biseyinizmi?

değil

ilhann27

bu resim degildi bi önceki resimdi.. hayirli geceler :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Ekim 31, 2008, 02:05:05 ÖÖbu resim degildi bi önceki resimdi.. hayirli geceler :)

bir önceki resimdeki bendim....

ilhann27

kardes askerligini nerde yaptin..sormamda bi sakinca yoktur umarim.. eger askerligini yaptiysan

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Ekim 31, 2008, 02:07:54 ÖÖkardes askerligini nerde yaptin..sormamda bi sakinca yoktur umarim.. eger askerligini yaptiysan

manisa

yakamozlu_gece

ilhann27

yüksekovada yapmisdim askerligi.. cok sevdigim bi arkadasa benzettim.. onun icin sormusdum

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Ekim 31, 2008, 02:11:20 ÖÖyüksekovada yapmisdim askerligi.. cok sevdigim bi arkadasa benzettim.. onun icin sormusdum

o zaman al bol bol özlem gider  ;)

ilhann27

hey gidi günler hey :) az dagda yürümedik birlikde sirt sirtta verip.. eski günler aklima geldi bi o kadarda bunalimdaydik o siralar.. 5 yil olucak nerdeyse :)

ilhann27

Hayirli geceler kardes.. Allaha emanet ol..

yakamozlu_gece

hunkarus

ya bugün IKs den vize için pin aldım gene 24.5 ytl ödedim ve pasaportum ynaımda olmadıgı için alamadım termini

SEYHAN69

zaten pini alıyosun ve ertesi gün arıyorsun.bir gün geçmesi gerekiyormuş.sen neden kimlik bilgilerini yanına almadın.randevu için passaport bilgilerin gerekli.aslında pin numaranı vermeden randevu almak için ne gerekli diye sorabilirmişsin.sana sayııyorlar ne gerekli.

hunkarus

pasaportumu çıkarmadımki bu hafta çıkaracam artı terminde pasaportun gerekli oldugunu açtığımda öğrendim neyse bu hafta termini alırımda inşalalh uzun süreye vermezler hayırlısı bakalım