Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 04, 2008, 11:17:35 ÖSalmanca bılen arkadaşlar kendınız guvenecek kadar almanca bıldınıze ınanıyorsanız başvuru için sertifikaya falan gerek yok evrakları verırken sordunda memur ben almanca bılıyorum de o sana zaten almanca olarak sorar nerden ogrendın dıye sende almanca olarak cevap ver bıttı başvuruda o kadar korkulcak bı almanca ıstemıyolar kendını ızah edebılmenı bı hastaneye gıttınde neren agrıdını bu tarz şeyler istiyolar sıyaset yapmamızı beklemıyolar..korkmayın arkadaşlar biz türk nesliyiz kimse bizi yıldıramaz.... dance:)

sen böylemi yaptın yani

peppa

eksik evrak yoksa basvurudan kac hafta sonra polislige ulasiyor evraklar  ???

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 04, 2008, 11:50:50 ÖSeksik evrak yoksa basvurudan kac hafta sonra polislige ulasiyor evraklar  ???

tahminen 2 hafta

tekbir_1453

evet yakamoz kardesım aynen oyle yaptım

yakamozlu_gece

tekbir_1453

evet ama ulaşmasıda pek bişey ifade etmıyor kardeşim tamamen oradakı ınsanların eşinin hayatı hakkında kı ıntıbalarıyla hareket edıyorlar eger ıyıyse ızlı bı sekılde verıp gonderıyorlar ama çelişkılıyse bekletm tam prosedur uyguluyolar sorarsan da evrak tam gelmedı bız sızı arıcaz gıbı şeylerle gonderıyolar

tekbir_1453

tekbir_1453

yakamozlu_gece

benim ankaraydı çok oldu ama o stres yok bizde şükürler olsun...Allah yarımcısı olsun herkezin

tekbir_1453

Allah a sukur bendede stres yok bı sekılde verecekler çaresı yok...

tekbir_1453

duydun mu yakamoz ıkı tane avrupa bırlıgı sengen uyesı ulkenın vize talebini red ettıgı şahısa alman konsoloslugu vize vermiş yok boyle bişey ya

yakamozlu_gece

duymadım walla iyi etmişler  ;D

tekbir_1453

ve bu ulkelerın red sebebı evrakta defornasyon yanı evrakta oynama yapmıs adamlar ya hayret bısey ya
ama bu ınsanlar bıze vıze vermıyo butun evraklar tam olmasına ramen

tekbir_1453

burası daha entersan vızeyı verdıklerı kım bılıormusun dtp başkanı nurettin demirtaş

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 05, 2008, 12:31:10 ÖÖburası daha entersan vızeyı verdıklerı kım bılıormusun dtp başkanı nurettin demirtaş

tickoff:) tickoff:) neeeee  tickoff:) tickoff:)

tekbir_1453

aynen oyle kardeşim yanı anlatmaya çalıştım bu ınsanların bı standardı yok işlerine nasıl geliyorsa  o şekılde hareket etme özgurlugu var