Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kayserili038

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 22, 2008, 12:07:07 ÖS
Alıntı yapılan: Kayserili038 - Şubat 16, 2008, 10:23:38 ÖS
selam arkadasim benim esimde auan Almanyada cok sukur sinavi gecdim vizemi aldim bende yanina gidiyorum benim bildigim 1050€ deyil 1350 € net alman gerekli bildigim bu seni yanlis bilgilendirmek istemem ama bana esimin net eline geenin 1350 € olmasi geekdigini soylediler..ins esini getirirsin yanina Allah yardimcin olsun..
Almanya zaten para dagitiyor.Önüne gelene 1500,2000 aylik maas veriyor.Gel bakim Almanya'ya kac tane Türk bu parayi aliyor bir bak.Ben size söylim eger bu rakam dogru ise burdaki Türkler'in %80 i esini buraya getiremez.Arkadasim bilgin yanlis malesef...

arkadasim bende arkadasi yanlis bigilendirmemek icin bildiyim kadarini soyledim bana soylenen bu rakamdi bana bi ayricalik yapip soylemediler sanirim....!

mustafa_atik

arkadaslar herseyi zorlastiriyorlar git gide bu ne boye yav bi işi bitirsek bis cikiyor benim kardeslerimin hepsi yurtdsinda onlarda hic gelir sorunu oolmadi hatta alman vatandaslarinin birakin 1350 euro net maasi bir evi bile olmadan esini götürebiliyordu sadece otelde bi oda gosterse onu bile yeterli buluyorlardi benim ogrenmek istedigim su arkadaslar herkes bi rakam telafuz ediyor amja yaniltmis gbi olmiyim diyor kesin konusun lutfen biliyorsaniz bizede kanitlayinki icimiz ferahlasin evet bu boyle surdan su makamdan duydum oyle olmasi gerekiyormus deyinde bizde isimizi ona gore ayarlayalimcevrenizedki bi kisiden duyduysaniz o nerden ogrenmis kesin kanitlara dayandiralim su isleri biliyorsunuz işlerimiz tahmin deil kesinlik üzerine yürüyor

kesmeşeker

Alıntı yapılan: zehra - Şubat 28, 2008, 05:06:32 ÖS
slm konsoloslukta ne sorulduğunu bilen war mı??????????
ilk başvuruda nasıl tanıştınız? nere tanıştınız? nasıl görüşüyorsunuz? hangi dilde konuşuyorsunuz? görüşme sıklığınız nedir? diye sorular sorulmuştu bana ama kişiye göre değişebiliyor bu sorular

kesmeşeker

Alıntı yapılan: mustafa_atik - Şubat 29, 2008, 12:18:51 ÖS
arkadaslar herseyi zorlastiriyorlar git gide bu ne boye yav bi işi bitirsek bis cikiyor benim kardeslerimin hepsi yurtdsinda onlarda hic gelir sorunu oolmadi hatta alman vatandaslarinin birakin 1350 euro net maasi bir evi bile olmadan esini götürebiliyordu sadece otelde bi oda gosterse onu bile yeterli buluyorlardi benim ogrenmek istedigim su arkadaslar herkes bi rakam telafuz ediyor amja yaniltmis gbi olmiyim diyor kesin konusun lutfen biliyorsaniz bizede kanitlayinki icimiz ferahlasin evet bu boyle surdan su makamdan duydum oyle olmasi gerekiyormus deyinde bizde isimizi ona gore ayarlayalimcevrenizedki bi kisiden duyduysaniz o nerden ogrenmis kesin kanitlara dayandiralim su isleri biliyorsunuz işlerimiz tahmin deil kesinlik üzerine yürüyor
arkadaşım bunun cevabını kimse veremezki adamların birine uyguladıkları prosedür diğerine uygulanmıyor, benim baldızımdan maaş bodrosu istemişlerdi, bakalım eşimden de isteyecekler mi bilmiyoruz

mustafa_atik

sende haklisin kardes yerden goge kadar haklisin adamina gore yapiyorlar islemleri bakalim hayirlisi olsun hakkimizda haftaya basvurmayi dusunuyorum aile birlesimine daha dur neler gorecez ben basimdan gecenleri sizinle paylasirim burda insAllah

kesmeşeker

Alıntı yapılan: mustafa_atik - Şubat 29, 2008, 12:26:18 ÖS
sende haklisin kardes yerden goge kadar haklisin adamina gore yapiyorlar islemleri bakalim hayirlisi olsun hakkimizda haftaya basvurmayi dusunuyorum aile birlesimine daha dur neler gorecez ben basimdan gecenleri sizinle paylasirim burda insAllah
daha önce hiç başvurmadın mı? Allah yardımcın olsun

s.m.mutlu

Benim vizem dün geldi eve,20 günde sonuçlandı.çok mutluyum darısı herkesin başına...:)

wersader

Arkadaşlar ben A1 sertifikasını aldım ve nişanlım Almanyada alman vatandaşı nikahı orada yapacağız ...
ama nasıl yaapcağız valla hiç bilmiyorum..
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yani ben burdan Almanyaya gidip niaşnlımla Almanyada resmi nikah yapacağım bunun nasıl olduğunu bilen varsa lütfen bildiklerini benimle paylaşşsın...
şimdiden çok çok teşekkürler ederim..

mustafa_atik

saolasin Allah razi olsun yok kardes aile birlesimine ilk defa basvuracam insAllah turist olarak basvurmustum daha once red gelmisti aile birlesimine basvurun diye sinavşda yeni kazandik bakalim bi basvuru yapalim nolcak

yakisikli_star

hayırlı ugurlu olsun arkadasım Allah yolunu acık etsın.bızımde yar ve yardıcımız olsun ,esın alman vatandasımıydı ve ılk bas vurunmuydu senın arkadasım?saygılar

reyhangul

esım alman vatandası aıle bırlesımı vızesı ıcın basvurdugumuzda maası konu bıle olmadı.eger 1300e falan olmak zorunda olsaydı bızım vızemız hıc cıkmazdı heralde.herkese kolay gelsın.

lewo_58

wersader arkadaşım  bende nikahımı almanyada yapmayı düşünüyorum tabi herşey yolunda giderse çünkü haftaya cuma yani 7 sinde sınavım var.Allah yardım ederde kazanırsam olacak bakalım.senin hazırlaman gereken 4 evrak var buna pasaport da dahil.birisi nüfüs müderlüğünden diğer ikisi nüfüs müdürlüğünden gerisi alman polisine kalmış.daha detaylı yazmak isterdim ama şu an vaktim yok bunu okursan eğer daha sonra sana ayrıntılı olarak anlatabilirim

bluestar

Alıntı yapılan: zehra - Şubat 28, 2008, 05:06:32 ÖS
slm konsoloslukta ne sorulduğunu bilen war mı??????????

selam arkadaşım,

bir önceki mesajları kntrol edersen sorulan sorular hakkında baya bir mesaj var :)

kolay gelsin, başarılar:)

Parola62-58

slm arkadaslar bi sorum olacaktı... esime ve bana aynı günde ve aynı saate randevu verildi..
sanırım alnasmalı evlılıkten süpeleniyorlar. benim bilmek istedigim bu sorgulamadan nekdara süre sonra cevab alırım. tecrübeli arkadasların cevaplarını bekliyorum.

yusuf_ss

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.benim eşim turk vatandası ve benden eşime ait oturum musadesi istediler eşim bu belgeyi yabancılar polisi yada belediye gibi yerlerden mi temin etmesi gerekiyor yoksa sadece pasaportunda bulunan bilgi yeri yeterlimi yardım ederseniz sevinirim tşkler

Sidal_Yaren

Selam arkadaslar vizem 1 hafta önce cıktı..Allah sizede yardımcı olsun:)

kramp

selam arkadaslar benım sorunum nişanlım daha önceki evlılıgını almanyada 3 sene öncesınde bitirmesine ragmen buradada tanınma davası acması gerekıyormus ve bızde tanınma davasını actık 4 ay oldu ve hala 2 ay sonrasında görulecek dava bu dava ne kadar uzun sürer bilginiz varsa paylaşırsanız sevınırım