Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

werderm

normalde böyle birşey istememeleri lazım.nişanlının yaşadığı şehir biraz ırkçı sanırım.istenilenleri verin,sonrasını onlar söylerler zaten.fotoğraflar tamamda mail telefon bilmem ne.ben şahsen mail göndermiyorum kim gönderiyorki?telefon dökümanları olabilir ama kendi şahsıma biz telefonda görüşüyoruz fakat kart alıp öyle arıyor.bunun dökümanı çıkarmı bilmem.bende internetten evini arıyorum.benim başıma gelse bunları gösterecek bişey yok valla.ama herkesdende istenecek diye bi şartda yoktur.kolay gelsin arkadaşım.

mertboy

saol arkadaşımm aynen dediğin gibi..
bizimde en büyük güvencemiz resimlerimiz ve sms ler.. ..
telefon ve mail pek nadirr kullanıyoruz..
sizinde bildiğiniz gibii messenger diyee bişey varr ve bizdee bir çok çift gibi  bu teknolojiden olabildiğincee faydalanıyoruz.. bunu geldee onlara anlat..
neysee bekleyipp görcezz.. Allah herkese sabır versinn..
çok saol...

hunkarus

Arkadaşlar nikah için hangi evraklar gerekiyor

Parola62-58

slm arkadasalr bı sorum olacaktı. vızeye basvurusumuzdan 4 ay gectı. esim calısıyordu gecen hafta ısten ayrıldı ve bu hafta yenı ıse baslıyacak yenı ıstedene nekara süre mukavele verecekler bılmıyoruz. ve esım y.polısıne söyledı ısten ayrıldıgı bılmek ıstedıgım acaba bunu sorun yaparlarmı?
bu arada esım alman vatandası.....

CAPKIN

slm bu gün sınava girdim ama pek ımudum yok kazanmak için zaden deneme amaclı girdim ole abartılanlar kadar bişey yok heyacan filan hiç olmadı ama bazı bayanlar odadan  kart cekme sırasında aglayarak cıktı ben bi anlam veremedim inşAllah kazanırım da kurtulurum artık bu benim ilk girişim ama cok bunaldım bu işden hep sıkıntı evlenmek sıkıntı sınav sıkıntı neyse girecek arkadaşlara başarılar ben biraz zor giderim gibi 

liebe198125

slm milet ayle birleşimi icin benden ne örenmek istersen ben herşeyi biliyorum adan zye kadar ben kısacası bu işte pırofosyenel oldum artık almanya konsoloslugu kişilerin olmuş oldugu duruma göre evrak ve şartları olur bunu unutmayın yusufayveren@hotmail.com 0544 788 80 70 arayın gerekli bilgiyi alabilirsiniz by

liebe198125

ben yusuf teli yalnış yazmışım 0554 788 80 70

ozlemin

Çapkın arkadaşım bu kadar umutsuz olma.Zaten amaçları her konuda bizi yıldırmak.Mutlaka başarmışsındır karamsar olma ;)

hunkarus

arakdaşlar nikah yapıcam bu bekarlık kağıdı ne oluoyr nerden alıcam onu nufus kayıt örneği yeterli değilmi

as

Alıntı yapılan: hunkarus - Mart 10, 2008, 09:37:23 ÖS
arakdaşlar nikah yapıcam bu bekarlık kağıdı ne oluoyr nerden alıcam onu nufus kayıt örneği yeterli değilmi

arkadaşım nufustan alman lazım evlenme ehliyet belgesi deniyor bekar olduguna dair...

hunkarus

hunkarus

arkadaşlar bir sorum daha olacak bu belgeleri almancaya çevirtcem ortalama ne kadar fiyat tutar
ikametgah
nufs kagıdı
bekalrlık kagıdı

ozlemin

aile birleşimi vizesi için ise almancaya gerek yok,bekarlık kağıdı dediğiniz (evlenme ehliyeti)zaten çok uluslu oluyor

hunkarus

ben nikah yapıacam türkiyede alman vatandaşı nişanlım almanaydan istediler onuniçin sordum

ozlemin

senin işlem farklı imiş :(   yardımcı olamayacağım üzgünüm

hunkarus

teşkekürler yinede kardeş bn normal nikah yapıcam türkiyede sadece