Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 06, 2008, 07:37:40 ÖS
bugün konsolosluğa götürdüğüm evraklara bakıyordum da forma yapıştırdığım biometrik resmimi görünce bu ben miyim dedim ;D ne kadar gençmişim o zamanlar ;D ;D
çok komik yaa
bi alemsin kesmeşeker;D

kesmeşeker

geçin bakalım dalganızı ;D vizeyi hala alamadım ama gururluyum  :P ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 06, 2008, 07:45:57 ÖS
insAllah en kisa zamanda alirsin kesmeseker.üzme tatli(KESMESEKER  ;D )canini.sende birgün yazarsin arkadaslar sonunda vizem ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii!diye insallaaaaahhhh

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 06, 2008, 07:49:01 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 06, 2008, 07:45:57 ÖS
insAllah en kisa zamanda alirsin kesmeseker.üzme tatli(KESMESEKER  ;D )canini.sende birgün yazarsin arkadaslar sonunda vizem ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii!diye insallaaaaahhhh
;D altın harflerle yazacağım ;D

burcukafadar

sen vizeni alınca kesmeşekerin V.Ö.'si ve V.S.'sı olarak ayırırız heralde
şaka bi yana inşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın kesmeşeker

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 07:55:44 ÖS
sen vizeni alınca kesmeşekerin V.Ö.'si ve V.S.'sı olarak ayırırız heralde
şaka bi yana inşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın kesmeşeker
bir milat olacak değil mi ;D senin vize ne durumda?

burcukafadar

ohoo ben daha yolun çok başındayım, 2 hafta oldu daha başvuralı :D
ama tabi dayanamadım, geçen hafta mail attım konsolosluğa ;D
2 ay kadar sürebileceğini, 2 ayı geçerse tekrar mail atmam gerektiğini yazmışlar
görcez bakalım neler olcak
eşimde bugün şey diyor; niye hala beni aramadılar ???
bende, ohooo daha dur bakalım 8 haftaya kadar yolu var ;D dedim

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 08:05:22 ÖS
ohoo ben daha yolun çok başındayım, 2 hafta oldu daha başvuralı :D
ama tabi dayanamadım, geçen hafta mail attım konsolosluğa ;D
2 ay kadar sürebileceğini, 2 ayı geçerse tekrar mail atmam gerektiğini yazmışlar
görcez bakalım neler olcak
eşimde bugün şey diyor; niye hala beni aramadılar ???
bende, ohooo daha dur bakalım 8 hataya kadar yolu var ;D
ohoo sen daha çömezmişsin ;D ;D 8 aya kadar bile yolu olabiliyor ;D inşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın da sevdiğine kavuşursun :angel:

burcukafadar

kurstan beri 1 aydır evde oturuyorum,  :-\
8 ay daha oturduğumu düşünemiyorum ???
çıldırırım :o
inşAllah hayırlısıyla hepimizin hemen çıkar :angel:

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 08:10:19 ÖS
gezersin sen de ;D alışveriş merkezi vardı birtane o'yla başlıyodu :-\ oraya gidersin sonra meşhur bir köfteciniz vardı oraya gidersin  ;D acıktım ya ::)

werdermm

Alıntı yapılan: umutzehra - Mayıs 06, 2008, 11:48:09 ÖÖ
aşil arkadaşım yani eşimizin teslim ettigi görevli tek  kararvermiyor demi vizeye eger öleyse ne zamana kadar bana sonuç gelir sence ama işte korkumuz evraklarını teslim etttigi görevli kadın sorular sormuş buda heyacandan kesin cevap verememiş bazılarına bizde bu kadın bunu degerlendirip red verir  diye korkuyoduk ama senin dedigine göre bir kaç kişi inceliyomuş galiba birde şu sorum olcak eger hanımın aylıgı yetmezse hanıma mektup yollayıp kefilmi isterler yoksa bana direk rede mi verirler rede veririlerse ben tekrarmı kagıtları çıkartıp başvuru yapmam lazım yada sadece hanım oradan kefil bulup mu başvuru yapması lazım AşİL arkadaşım beni bilgilendirirsen çok sevinirim Allah herkesin yardımcısı olsun
arada bir nokta virgül koy yaw:D başından sonuna hiçbir duraklama işareti yok:D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 06, 2008, 08:12:58 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 08:10:19 ÖS
gezersin sen de ;D alışveriş merkezi vardı birtane o'yla başlıyodu :-\ oraya gidersin sonra meşhur bir köfteciniz vardı oraya gidersin  ;D acıktım ya ::)
alışvriş merkezinin adı neydi ya akşamdan beri aklıma takıldı :-\

burcukafadar

orionu mu diyosun??
aman başka gezcek biyer yok ki zaten herkes orda ne yazıkki ::)

umutzehra

herkese günaydın arkadaşlar konsolosluga e mail nasıl atıyoruz bende adresi yok eger e mail adresini bilen varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.KESMEşEKER sen bu arada emekli olucan galiba vize işinden aslında herşey bir yanada neden senin işlemler bu kadar sürdü bu sitedeki takıplerime göre seninki kadr süren yok neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun

limonn

konsolosluğun sayfasından iletişim var.oradan yazabilirsin ama sanırım senin ankaraydı orası cevap veriyomuydu vizeyle ilgili işlemlere onu bilmiyorum

umutzehra

evet ankaraydı demin hanım aradı beni oda polisleri aramış ne oldu diye geçen hafta kagıtları vermişti.polis hala bakmamış kagıtlara ve bu haftadan sonra iki hafta izine çıkıomuş bakalım ne olcak umarım bu hafta bakarda gönderir vizeyi bide çok uzun sürüyomu ya bu benim hanımın kagıtlarını incelemesi gerçekten kafayı yememek elde degil neyse arkadşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

werdermm

Alıntı yapılan: umutzehra - Mayıs 07, 2008, 10:59:16 ÖÖ
evet ankaraydı demin hanım aradı beni oda polisleri aramış ne oldu diye geçen hafta kagıtları vermişti.polis hala bakmamış kagıtlara ve bu haftadan sonra iki hafta izine çıkıomuş bakalım ne olcak umarım bu hafta bakarda gönderir vizeyi bide çok uzun sürüyomu ya bu benim hanımın kagıtlarını incelemesi gerçekten kafayı yememek elde degil neyse arkadşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
umutzehra,arada bi nokta falan koy yazılarına yaw:D