Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umutzehra

sınav her hafta var ama sen sınava girdikten 4 hafta sonra tekrar sınava girme hakkı kazanıyon

sertanla

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 22, 2008, 09:32:54 ÖS
arkadaslar hepimizin hayatı sözkonusu oldugu için hayallerimiz gelecegimiz düşüncelerimiz bu vizede saklı oldugu için bu kadar önemisyoruz bu vizeyi Allahım herkese yardımcı olsun inanın cok zor beklemesi...Haklısınn katılıorum sana

sertanla

Alıntı yapılan: yalcin55 - Mayıs 01, 2008, 10:50:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: timur2 - Mayıs 01, 2008, 12:39:21 ÖÖ
slm yalçın55 kafana takma eşin alman vatandaşıysa sorun çıkarmazlar.polise nezaman gidicek peki.benim eşimde gidicek de oda alman vatandaşı.
timur daha belli degil bugün almayada resmi tatil o yüzden bugün bir işlem yapamıyoruz ama cuma yda pazartesi Allahın izniyle evrakları toparlamaya baslıcak eşim bakalım ya ne olacak Allahın yardımıyla inşAllah alırız vizemizi
Hayırlısı olur işşalah kardeş

sertanla

umut randevuya gittiginde nufus örneginde almancaya cevirilmesinde problem cıkardılarmı arkadasım
Alıntı yapılan: umutzehra - Nisan 29, 2008, 01:05:55 ÖS
kesmeşeker ona kalırsa sen onları hesaplıyosan eger ona kalırsa ben 9 aydır ugraşıyom şaka yapsan bile kesmeşeker insanların aklını karşıtırma zaten insanlar beklemektn bunalıma girmiş bide sen böle yazarsan birde senin yazıların sitresi biner insanların üstüne

ferdilantord

arkadaşlar bişey soracam A1 sınavına giripte kaybeden arkadaşlara bişey soracam kaybedince size ne gonderdiler
yazarsanız sevinirimm

umutzehra

yok sadece eski evlenip boşanma var sa sadece onların almanca tercumesini istiyolar başka birşeyin almanca tercumesi gerekmiyor umarım yardım cı olmuşumdur

ferdilantord

umutzehra  siz A1 sınavına girdinizmi kazanınca nasıl bişey gonderiyorlar yada kaybedince nasıl bişey gonderiyorlar yardımcı olursanız sevinirimm

limonn

kazanınca sertifika geliyor puanın ve ismin yazan kaybedince bilmiyorum ne geliyo(açmadan eline alınca belli oluyo zaten  kalın bir kağıtsa) :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 09, 2008, 05:43:48 ÖS
kazanınca sertifika geliyor puanın ve ismin yazan kaybedince bilmiyorum ne geliyo(açmadan eline alınca belli oluyo zaten  kalın bir kağıtsa) :)
evet ;D kargo gelince acaba kazanamadım mı diye tedirgin olmuştum ama poşet zarfın içinde sert bir kağıt vardı kazandım diye sevinmiştim annem de aç da öyle sevin demişti ;D yani kazanınca zarf hissettiriyor kendisini

yalcin55

Alıntı yapılan: sertanla - Mayıs 09, 2008, 04:17:21 ÖS
Alıntı yapılan: yalcin55 - Mayıs 01, 2008, 10:50:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: timur2 - Mayıs 01, 2008, 12:39:21 ÖÖ
slm yalçın55 kafana takma eşin alman vatandaşıysa sorun çıkarmazlar.polise nezaman gidicek peki.benim eşimde gidicek de oda alman vatandaşı.
timur daha belli degil bugün almayada resmi tatil o yüzden bugün bir işlem yapamıyoruz ama cuma yda pazartesi Allahın izniyle evrakları toparlamaya baslıcak eşim bakalım ya ne olacak Allahın yardımıyla inşAllah alırız vizemizi
Hayırlısı olur işşalah kardeş
tesekkür ederim,Allahım herkesin gönlüne göre versin...

ferdilantord

ya kazanamayan arkadaşlara ne geliyor arkadaşlar

yalcin55

Alıntı yapılan: ferdilantord - Mayıs 09, 2008, 06:13:14 ÖS
arkadasım kazanırsan belli oluyor zaten paketteki kagıt büyük oluyo,eger kazanamazsan kücük bir kagıt geliyor puanın yazıyor ve kazanamadıgın yazıyor,tekrar sınava girmen gerektiği yazıyor

kesmeşeker

Alıntı yapılan: ferdilantord - Mayıs 09, 2008, 06:13:14 ÖS
kazanamadınız diye bir kağıt geliyordur arkadaşım niye merak ettin bukadar

ferdilantord

ben merak etmeyimde kimler etsinn arkadaşlar bana geldi ama puanınm 59.76 altındada yazıyor 60 ne yapacam

limonn

bence 60  a tamamlanmış notun.bilmiyorum yinede..bana gelen pembe bir kağıttı  4ana bölümden alınan puanlar alttada toplam puan

ferdilantord

ama serfika gibi bişey gondermişler buna ne demeli sizce

limonn