Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 09, 2008, 02:45:56 ÖSolabılır bende senınle aynı gunde başvuru yaptım seyhan 21 ekımde ama henuz vizem yok buna sukur herseyde vardır bı hayır inşAllah hepımız kavusuruz eşlerimize benım aşim bide hamıle subatta dogum var yanında olmak ıstıyorum yanı  

kavuşursun inşAllah merak etme o zamana.sanırım bayan olunca belki biraz daha kolay oluyor beyleri daha çok inceliyorlarmı acaba diye düşündüm açıkçası.ama enınde sonunda verecekler.mecburlar.az daha sabır kardeşim  ;)

SEYHAN69

okey:) peppa çok saol darısı başınıza olsun hepinizin.canı gönülden istiyorum bunu inanın.
ben tüm biletleri araştırdım.en iyisi eğerki eşya ile gidecekseniz Öger.çünkü kilo hakkı 30 birde el bagajınızı aldınızmı rahat 36,37 kiloyla geçersiniz.ben thy den baktım kilo sorunu var.20 kilo diyor..o yüzden aktarmalı ögerle gideceğim.yurt içi para ödiyceğim.istanbula kadar eşyalarım için.istanbul sonrasınada öger 30 kilo  bagaj 6 kiloda el bagajı imkanı sağlıyor.hayırlısıyla gitseydim.önceden bilebilsek gideceğimiz günü hazırlıklı alırız .fiyatlar daha hesaplı ve yer sorunu olmuyor.istanbuldan uzakta olanlar için diyorum.direk uçuş yapmak için 2 hafta önceden almak gerekıyor nerdeyse bileti

SEYHAN69

bu arada benim yurt dışına çıkışım çok oldu bu yüzden biliyorum.aile birleşimiyle ilgisi yok yolculara yurt içi  yurt dışı 20 kilo tanınıyor.hatta sunexpres yurt içi 15 kilo tanıyor.ona göre düşün.6 bavulunu arkadaşım.benim kilo şu an 37,38 civarı.azaltıyorumazaltıroum anca bu kadar oldu  tickoff:)

çeyiz meyiz kısmını düşünemiyorum bile.çok zor yani.ama almanyaya naklıye gönderenler yardımcı olabilirler aslında.tanıdıgınız marketçi mobılyacı varsa.trden mal gönderen anlaşabilirsiniz.benim yok malesef tanıdıgım.

peppa

tesekkürler seyhancim benim esim gelicek benim bagajlar 70 kilo civarinda cünkü cok esya aliyoruz hakkimiz hesaplandiginda 30 ben 30 esim 60 kilo 12 el bagaji 72 kilo problem o bagajlarin fazla olmasi nedeniyle kaybolma korkusu  offoff:)  insAllah sagsalim gideriz hepimiz! böyle sorunlarla karsilasmayiz  :zopa:

SEYHAN69

eins

arkadaşlar benim de size bir sorum olacak eğer konuyla ilgili bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum. bir arkadaşım sınava girmek istiyor fakat nişanlısı ile henüz resmi nikahları yok. yani sınavı kazanırsa kızlık soyadıyla almış olacak. acaba ilerde nikahtan sonra vizeye başvurduğunda bir sorun oluyor mu konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. hepinize teşekkürler arkadaşlar.

peppa

ben tecrübeliyim kizlik soyismim ile aldim basvurdum birsey olmadi  ::)

SEYHAN69

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 09, 2008, 02:45:56 ÖSolabılır bende senınle aynı gunde başvuru yaptım seyhan 21 ekımde ama henuz vizem yok buna sukur herseyde vardır bı hayır inşAllah hepımız kavusuruz eşlerimize benım aşim bide hamıle subatta dogum var yanında olmak ıstıyorum yanı  

ankarada mı başvurun oldu tekbir.benımkı ankaraydı.arkadaşlar vardı sende miiçlerındeydın yoksa dicektim

peppa

arkadaslar polislige evrak tesliminden sonra buraya tekrar yollanmasi onaylanmasi vize basilmasi ne kadar sürüyor yarin esim polislige gidiyor evraklar icin of icim icimi yiyor  :police:

SEYHAN69

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 10, 2008, 12:10:31 ÖÖarkadaslar polislige evrak tesliminden sonra buraya tekrar yollanmasi onaylanmasi vize basilmasi ne kadar sürüyor yarin esim polislige gidiyor evraklar icin of icim icimi yiyor  :police:

vala benımki görüşmeye gittiği gün söylemişler.onaylıyoruz dıye, 3gün sonrada vizem elimdeydi  yuppi:)

segenn

ARKADAşLAR MERHABA.

KAFAMIN TAKILDIĞI BİR KONU VAR BENİM  EşİM  1200 EURO CIVARLARINDA MAAş ALIYOR  TÜRK VATANDAşI ORDA  şİMDİ TUTACAĞIMIZ EVİN KİRASINI  BABASI VEYA ANNESİ ODUYOR GOSTEREBILIYORMUYUZ OZAMAN ALDIĞI PARA YETİYOR BİZE BU şEKİLDE OLUYORMU  şİMDİDEN TEşEKKÜR EDİYORUM CEVAPLARINIZ İÇİN.

peppa

evet babasi altinda imzasi oldugu bir belgede kiralarini ben ödeyecegim diye polislige belirtmeli yada evi siz tutun babasi ben bakacagim diye imzali noter onayli bir belge sunsun her iki sekilde olur yalniz israrla söylüyorum bunu belgelemeniz lazim onun disinda herhangi bir problem teskil etmez kabul edilir  :police:

sonsoz

Merhabalar

arkadaşlar sizden bir ricam var .. geçenlerde burda gezinirken ikamet müsaadesi formu dolduruşunun nasıl olduğuna dair bi konu vardı ama şuan bulamıyorum ..

bu formu doldurmam gerekiyor beni yönlendirecek bir arkadaş olursa sevinirim .. yada linki buraya yazarsanız daha çok sevinicem ..

:)

ilhann27

peppa evi tutarken söyle yapin kardes kira kontrati imzaliyacaginiz zaman  evde sen oturacaksin ama baban yada annen kirayi ödeyecek sekilde kontrat imzalayin ama elinde belge olmasi lazim bi sorun cikmamasi icin..bi sorun cikacaganida sanmiyorum...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: sonsoz - Kasım 10, 2008, 03:00:56 ÖSMerhabalar

arkadaşlar sizden bir ricam var .. geçenlerde burda gezinirken ikamet müsaadesi formu dolduruşunun nasıl olduğuna dair bi konu vardı ama şuan bulamıyorum ..

bu formu doldurmam gerekiyor beni yönlendirecek bir arkadaş olursa sevinirim .. yada linki buraya yazarsanız daha çok sevinicem ..

:)
arkadasim yukarda arama bölümüne basvuru formu yaz yada basvuru yaz karsina basvuru ile buzaman kadar yazilmiss cümleleri bulasacaksin. konu basligi olarak vize basvuru formu diye geciyor...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 10, 2008, 12:10:31 ÖÖarkadaslar polislige evrak tesliminden sonra buraya tekrar yollanmasi onaylanmasi vize basilmasi ne kadar sürüyor yarin esim polislige gidiyor evraklar icin of icim icimi yiyor  :police:
arkadasim ordan tr ye gönderildigi gün 1 haftaya kalmaz elinde... benimki 4 gün sürmüstü clap:)

ilhann27

duygu  almanyanin hangi bölgesine baglisiniz siz ve vize kac ayda geldi bilgi verirmisin