Vize uzatma

Başlatan beklemeyapma, Nisan 23, 2017, 07:19:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beklemeyapma

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1,5 yıldır Almanya'dayım. İlk vizem bir yıllıktı ve yeni vizemi geçen ay, 3 ay beklemeden sonra elime ulaştı.
Sorum şu; yeni vizem 3 yıllık ve forumda okuduğum kadarıyla, genel olarak ilk 3 yıl vize ya 1+2 yada 3 yıllık veriliyor. Benim vizem ise 1+3 yıllık oldu şuanda. Yine forumda okuduğum kadarıyla, 3 yıl dan daha sonra vize uzatma işlemlerinde eşten bağımsız  başvuru yapılabilmekte.
Benim bu vizemin sonunda eğer eşimden boşanmış olursam, ki böyle bir düşüncem yok şimdilik mutluyum, eşimden bağımsız bu 4 yılın sonunda vizemi uzatabilir miyim? Bilgisi yada fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim.

KaLpSiz

Selam kardesim oncelikle kafani 2+1 1+3 lerle karistirma kisaca söyleyeyim almanyaya geldikten sonra oturum kartini aldiktan sonra esin.almansa ve 2 sene ayni evde kaldiysan 2 seneden sonra esten bagimsiz oturum alabilirsin.  Yani 3 senelik oturumunun 1 senesini esinle gecirdikten sonra Allah gostermesin ayrilirsan esten bagimsiz vize alirsin. İyi kisa yazicam dedim :)) bol sans kardesim hayatinda

titanm4a1

Banada ilk sene 1, daha sonra 3 sene verdiler. Belli olmuyor nasıl verecekleri.