2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feneristt

Bu gün eşim aramış yabancı polisi daha evraklar gelmemiş demişler , bu gün 12.gün normal mıdır arkadaşlar

rustem34

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Mayıs 02, 2018, 04:41:05 ÖS
Arkadaslar herkese merhaba bugun kendım bizzat ankaraya gelerek vizemi aldım. Arkadaslar konsolosluğu sıkıştırın benım mayısın 6 sında yani bu hafta sonu kına gecem vardı.aradım derdimi anlattım ve bana çarşamba gunu yani bugun gelmemi söyledıler. Tabı bundan iki gün önce konsolosluğa hem arayarak hem meail atarak derdımı anlattım ve bugun vizemi aldım. Bekleyen arkadaslarım eğer evrağınız almanyaya gıtmişsse orda evrakları online yaptılarsa ertesi gün direk arayın arkadaslar şahsen ben faydasını gördüm. Bekleyen arkadaslarım inşAllah' sizde benım gibi bu günü görmeyi nasıp eder.
27 şubat başvuru
27 nisan yabancılar dairesi onayı
02 mayıs vizemı almanya konsolosluğundan bizzat aldım

Hayırli olsun kardesim. Gozunuz aydin.

izmir_35

kanka benimde dosya yok piyasada 10 nisanda başvurrdum .ne burası ne almanya sağlıklı bişe demiyolar

Feneristt

En son ne zaman aradınız yabancılar polisini kardeşim

izmir_35

KARDEŞİM bugun araştırdım bizde bulamadık. EŞİM KÖYDE YAŞIYO BAĞLI OLDUĞU kasabaya mail atıyorum orası bize bağlı değil bu maile sor diyor . verdiği maile cevap atıyorum ordaki kadın numara veriyo arıyoz açan yok :D

Fatihh18

Alıntı yapılan: izmir_35 - Mayıs 02, 2018, 04:21:30 ÖS
kanka ofis çalışma saaatleri çok komik ama ben araştırdım 8:12 çalışıyolar ya akşam 4.30 a kadar ofisi kapatıp içerde dosyalarla ilgineniyolarmı. Sadece yazdıkları saatte oraya gidip işlem yaptırabiliyosun

Bendede gelisme yok daha bekliyoruz ordaki memurlarin calismasina kaldik

izmir_35

Fatihh18

Alıntı yapılan: izmir_35 - Mayıs 02, 2018, 08:24:54 ÖS
cok can sıkıcı bu durumlar

Ben bide temmuzun 5ine bilet aldim insAllah gelir  ???

Fatihh18

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Mayıs 02, 2018, 04:41:05 ÖS
Arkadaslar herkese merhaba bugun kendım bizzat ankaraya gelerek vizemi aldım. Arkadaslar konsolosluğu sıkıştırın benım mayısın 6 sında yani bu hafta sonu kına gecem vardı.aradım derdimi anlattım ve bana çarşamba gunu yani bugun gelmemi söyledıler. Tabı bundan iki gün önce konsolosluğa hem arayarak hem meail atarak derdımı anlattım ve bugun vizemi aldım. Bekleyen arkadaslarım eğer evrağınız almanyaya gıtmişsse orda evrakları online yaptılarsa ertesi gün direk arayın arkadaslar şahsen ben faydasını gördüm. Bekleyen arkadaslarım inşAllah' sizde benım gibi bu günü görmeyi nasıp eder.
27 şubat başvuru
27 nisan yabancılar dairesi onayı
02 mayıs vizemı almanya konsolosluğundan bizzat aldım

Hadi gözün aydin kardesim

izmir_35

inşAllah alırsın kardeşim valla bizde hazır kıta bekliyoruz

izmir_35

arkadaşlar az önce öğrendim eşime mektup gelmiş ikametgah ve gelir belgesi istemişler

Feneristt

Kardeşim eşin çslışmıyordu sanki basıl yapıcaksınıx

izmir_35

Kardeşim özelden yazdım mesaj kutuna bi bakarmısın

usta20

slmlr saygılar 23 şubat aile birleşimi randewusu wardı Izmırde Almanyada ıse 9 nısanda wErdı eşim ewrakları teslım ettı tahmını vızem nezamn gelır çok tşkler saygılr

usta20

pekı konsolosluga nasıl ulastın bende baklıom bayadır slmlr saygılar 23 şubat aile birleşimi randewusu wardı Izmırde Almanyada ıse 9 nısanda wErdı eşim ewrakları teslım ettı tahmını vızem nezamn gelır çok tşkler saygılr

Fatihh18

Alıntı yapılan: izmir_35 - Mayıs 02, 2018, 10:51:42 ÖS
arkadaşlar az önce öğrendim eşime mektup gelmiş ikametgah ve gelir belgesi istemişler

Esin ne vatandasi?

izmir_35

eşim alman vatandaşı arkadaşlar mektubu yanlış okumuşuz sadece ev kontratı ve evin büyüklüğünü gösteren sertififa istemişler