2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mercanx

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler inşAllah güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için. Bugun eşim istenilen  evrakları hazırladı yabancılar subesi çarşamba gününe randevü vermiş o zaman teslim edicek. Eşimden süresiz çalıştıgına dair bi belge istemişler aslında alman vatandası ve evrak olarak hiç bir eksik yok anlamadım nedense ama yinede sorun olmasın dıye vereceğiz. Acaba ne zaman cevap gelir çok merak ediyorum.

r2505s

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 28, 2018, 01:42:14 ÖÖ
daha önce hiç böyle zarf olayı filan duymamıştım ama eşiniz bir haziran dediği için bu günlerde çıkma ihtimali yüksek
insAllah biran önce çıkar
ama nezaman gelir sizce yada gelirmi cok zaman gecti

r2505s

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Mayıs 28, 2018, 10:25:43 ÖÖ
Karisik bir durum gelir ama yakinda insAllah'
evet ya hemde nasil karışık bi durum ne yapabiliriz nezaman cikar cevapta vermiyolar

stuttgart30

Alıntı yapılan: r2505s - Mayıs 28, 2018, 02:57:20 ÖS
evet ya hemde nasil karışık bi durum ne yapabiliriz nezaman cikar cevapta vermiyolar

Merhaba, inşAllah kısa zamanda halledersiniz ama ben olsam haziran geçtikten sonra avukattan destek alırdım kolay gelsin

stuttgart30

Alıntı yapılan: mercanx - Mayıs 28, 2018, 11:57:38 ÖÖ
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler inşAllah' güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için. Bugun eşim istenilen  evrakları hazırladı yabancılar subesi çarşamba gününe randevü vermiş o zaman teslim edicek. Eşimden süresiz çalıştıgına dair bi belge istemişler aslında alman vatandası ve evrak olarak hiç bir eksik yok anlamadım nedense ama yinede sorun olmasın dıye vereceğiz. Acaba ne zaman cevap gelir çok merak ediyorum.

evet ilerleme devam sizde okey:) bizim çok şükür selamunaleyküm bile demiyorlar bu stuttgart ve çevresi kurumlar yatıyo :)

Feneristt

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 28, 2018, 03:05:43 ÖS
evet ilerleme devam sizde okey:) bizim çok şükür selamunaleyküm bile demiyorlar bu stuttgart ve çevresi kurumlar yatıyo :)
sizinkinfen bir haber var mı efendim

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Mayıs 28, 2018, 11:57:38 ÖÖ
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler inşAllah' güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için. Bugun eşim istenilen  evrakları hazırladı yabancılar subesi çarşamba gününe randevü vermiş o zaman teslim edicek. Eşimden süresiz çalıştıgına dair bi belge istemişler aslında alman vatandası ve evrak olarak hiç bir eksik yok anlamadım nedense ama yinede sorun olmasın dıye vereceğiz. Acaba ne zaman cevap gelir çok merak ediyorum.
biz evrakları 10 gün önce teslim ettik bizim vizeye bakan kadın ondan sonraki haftada izinliymiş mesaisi bu gün başlamış, onay verdiklerinde bilgilemdiririm sizi ona göre tahminde bulunabilirsiniz

stuttgart30

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 28, 2018, 03:13:57 ÖS
sizinkinfen bir haber var mı efendim

yok ustat, evrakların orjinalleri kuruma ulaştı bir haftayı geçiyor ne mektup ne haber var, yarın gidip soracak bakalım

Feneristt

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 28, 2018, 03:22:43 ÖS
yok ustat, evrakların orjinalleri kuruma ulaştı bir haftayı geçiyor ne mektup ne haber var, yarın gidip soracak bakalım
İçini rahat tut üstad bu hafta gelir

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 28, 2018, 03:16:51 ÖS
biz evrakları 10 gün önce teslim ettik bizim vizeye bakan kadın ondan sonraki haftada izinliymiş mesaisi bu gün başlamış, onay verdiklerinde bilgilemdiririm sizi ona göre tahminde bulunabilirsiniz
teşekkürler haber bekliyorum sizden  okey:) bizdede 1-5 arası yok çarşamba vericez evrakları sonra kadın yok beş gün neyse Allahtan fazla değil izni .

mercanx

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 28, 2018, 03:05:43 ÖS
çok şükür şimdilik yolunda bizde bizim şansızlıgımız yani nisan ayında basvuranlar için çok tatil girdi araya bide memur izne çıktımı uzadıkca uzadı.bide siz Upsden takip ediyor musunuz? bi bakın belki pasaportunuzu vermişlerdir kargoya.

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Mayıs 28, 2018, 03:55:49 ÖS
teşekkürler haber bekliyorum sizden  okey:) bizdede 1-5 arası yok çarşamba vericez evrakları sonra kadın yok beş gün neyse Allah'tan fazla değil izni .
Yapsınlarlar tatilini tatilden sonra stresten uzak olurlar sıkıntı çıkarmazlar onay vermede  8)

Fatihh18

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 28, 2018, 03:22:43 ÖS

Benim bu 6.hafta stuttgarta 2 hafta once kagitlar geldi dediler daha hic haber yok benim esiimde yarin sabah gidecek bakalim hayirlisi

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 28, 2018, 05:03:27 ÖS
Yapsınlarlar tatilini tatilden sonra stresten uzak olurlar sıkıntı çıkarmazlar onay vermede  8)
evet aslında mantıklı  okey:) :D ama bazı yerle o gün içindede onay veriyor keşke bizimkilerdede olsa, neyse artık ben size anlatırım çarşamba olanları sabah 10 da götürcek eşim evrakları okey:)

mercanx

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Mayıs 28, 2018, 08:03:13 ÖS
Benim bu 6.hafta stuttgarta 2 hafta once kagitlar geldi dediler daha hic haber yok benim esiimde yarin sabah gidecek bakalim hayirlisi
İnşAllah güzel haberler bekliyoruz sizden işleriniz rast gitsin   okey:)

r2505s

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 28, 2018, 03:03:49 ÖS
Merhaba, inşAllah'' kısa zamanda halledersiniz ama ben olsam haziran geçtikten sonra avukattan destek alırdım kolay gelsin
Merhaba, tesekkur ederim
eşim bi avukata sormuş almanyada avukat yabancilar sube onay vermiş zaten size burda bi probleminiz yok herşey tam zaten eksik olsaydi sana zarf verilmez eksiklerinizi tamamlayin derlerdi demis.izmir malesef yavaş demis.
ama esim yinede yabancilar subeye gitti aynen avukatin dediği gibi burda isiniz bitti biz onayi verdik demisler. isiniz izmirle demisler. eşim mail yada arayamazmisiniz diye ricada bulunmus. biz eski sistem calisiyoruz mail sistemiyle degil demisler. aramamiz zaten yasak denmis.izmiremi gitmeliyiz ? gidersek bisey ogrenebilirmiyiz tabi bide o var ne dersiniz

Feneristt

Alıntı yapılan: r2505s - Mayıs 28, 2018, 10:39:16 ÖS
eşim avukatla konuştu almanyada avukat yabancilar sube onay vermiş zaten size burda bi probleminiz yok herşey tam zaten eksik olsaydi sana zarf verilmez eksiklerinizi tamamlayin derlerdi demis.izmir malesef yavaş demis.
ama esim yinede yabancilar subeye gitti aynen avukatin dediği gibi burda isiniz bitti biz onayi verdik demisler. isiniz izmirle demisler. eşim mail yada arayamazmisiniz diye ricada bulunmus. biz eski sistem calisiyoruz mail sistemiyle degil demisler. aramamiz zaten yasak denmis.izmiremi gitmeliyiz ? gidersek bisey ogrenebilirmiyiz tabi bide o var ne dersiniz
en son ne zaman mail etmıştınız izmir konsolosluğuna ?