2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakan009

Arkadaşlar warendorf'a gidecek olan var mı ahlen yabancılar şubesine ve o civarlara gidecek olan yada gitmiş olan var mı nasıl bir işleyiş yapıyorlar bilgi verecek olan yazarsa sevinirim

seydi27

Merhabala beyler almanya münihe aile birleşimi için başvuru yaptım 3 ay geçti beyler ne yapmam gerek bıktım artık

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 03, 2018, 06:42:29 ÖS
İnşAllah' şans oldu biraz , okulu eşime 28 mayıstan sonra randevunuzu verin filan demiş daha eşim meil atıcaktı onlar bakıcamtıda randevu filan vericekti uzun sürerde , Allah' tan onlar bize randevu vermişler mektup şeklinde bu yabancılar şıbesi için eşimin okuyacağına dair kanıt olur 😊
İnşAllah o zaman hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz tez zamanda alırız hepimiz pvizelerimizi elimize :)

BombPlanted

Ups detaylarına bakmak istediğimde böyle bir hata aldım bugün, başına gelen var mı? Sorun nedir biliyor musunuz, çünkü 90günlük süreç var hemen hepimizin başından geçen, benim ups numaram 27aralıkta alındı. Martta anca evrakları tamamlayabildim. Sizce ups i mi arayayım konsolosluğu mu

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 04, 2018, 11:43:12 ÖÖ
İnşAllah' o zaman hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz tez zamanda alırız hepimiz pvizelerimizi elimize :)
İnşAllah kardeşim , tez vakitte vizelerimizi alıcağımıza  şüphem yok  ;)

Fatihh18

Alıntı yapılan: BombPlanted - Haziran 04, 2018, 11:58:28 ÖÖ

Ups detaylarına bakmak istediğimde böyle bir hata aldım bugün, başına gelen var mı? Sorun nedir biliyor musunuz, çünkü 90günlük süreç var hemen hepimizin başından geçen, benim ups numaram 27aralıkta alındı. Martta anca evrakları tamamlayabildim. Sizce ups i mi arayayım konsolosluğu mu

Konsolosluktan pasaportun ups'ye verilmeden goremiyorsun zaten detaylarini konsolosluk verince zaten diger gun eline geliyor pasaport

BombPlanted

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Haziran 04, 2018, 05:27:10 ÖS
Konsolosluktan pasaportun ups'ye verilmeden goremiyorsun zaten detaylarini konsolosluk verince zaten diger gun eline geliyor pasaport
Anladım, o zaman bekleyeyim madem zaten 15inde arayıp bilgi alabilirsin demişti konsolosluk 10 gün kaldı bakalım

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 04, 2018, 01:19:20 ÖS
İnşAllah' kardeşim , tez vakitte vizelerimizi alıcağımıza  şüphem yok  ;)
İnşAllah🙏🙏🙏

mercanx

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçtiğimiz perşembe yani 31 mayısta almanların milli bayramıydı ve kapalıydı istanbuldaki konsoloslukta kapalı mıydı bilgisi olan var mı ogün ?

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 04, 2018, 05:48:25 ÖS
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçtiğimiz perşembe yani 31 mayısta almanların milli bayramıydı ve kapalıydı istanbuldaki konsoloslukta kapalı mıydı bilgisi olan var mı ogün ?
Paskalya tatili diyor izmir konsolosluğunda tatilmiş

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 04, 2018, 07:07:12 ÖS
Bu geçtiğimiz perşembe tatilmiş dimi ?

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 04, 2018, 07:07:12 ÖS
Bide paskalya nisan ayınd değil miydi bu farklı bi bayramdı sanki ::)

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 04, 2018, 07:25:44 ÖS
Bide paskalya nisan ayınd değil miydi bu farklı bi bayramdı sanki ::)
Pardon tekrardan baktım herhangi bi tatil görünmüyor

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 04, 2018, 07:53:21 ÖS
Pardon tekrardan baktım herhangi bi tatil görünmüyor
Bende konsoloslugun tatil günlerine baktım kafam katıstı her tatil yazmıyor mesala o yüzden sordum 23 nisan falan yazmıyor 2 haftalık noel var o yazmıyor obdn sordum sağ ol yinede okey:)

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 04, 2018, 08:13:21 ÖS
Bende konsoloslugun tatil günlerine baktım kafam katıstı her tatil yazmıyor mesala o yüzden sordum 23 nisan falan yazmıyor 2 haftalık noel var o yazmıyor obdn sordum sağ ol yinede okey:)
Kardeşim belli olmuyor ki bu adamlar iki ginde bir tatil yapıyor  :(

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 04, 2018, 09:04:20 ÖS
Kardeşim belli olmuyor ki bu adamlar iki ginde bir tatil yapıyor  :(
Aynen öyle bide benim onaydan sonra üçüncü gün ses seda yok anlamadım yani bi sorun mu var acaba ona canım sıkıldı biraz ne zor işler ya

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 04, 2018, 09:14:09 ÖS

Aynen öyle bide benim onaydan sonra üçüncü gün ses seda yok anlamadım yani bi sorun mu var acaba ona canım sıkıldı biraz ne zor işler ya
Şansa bağlı bir durumdur fazla canını sıkma , gelir bu günlerde