2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bettyy39

Sabah açıyorlar aslında. O zaman konsolosluğa mail atın. Dönüş yapıyorlar maillere. Ayrıca bu kadar panik yapmayın. Yabancı şube onaylandı dediyse o onaylanmıştır. Kaç aydır bekliyordunuz çok mu oldu

Bettyy39

22 ekimde başvurmusunuz daha 1 ay bile olmamış. Bu kadar çabuk onaylandığına dua edin bence 😀 ben dahil aylarca vize bekleyenler var burada. Gelir en kısa zamanda

karadenizlii

Alıntı yapılan: Bettyy39 - Kasım 10, 2018, 02:06:13 ÖÖ
22 ekimde başvurmusunuz daha 1 ay bile olmamış. Bu kadar çabuk onaylandığına dua edin bence 😀 ben dahil aylarca vize bekleyenler var burada. Gelir en kısa zamanda

Evet 22 ekimde basvurdum 6 kasimda okey dediler sanki kısa sürdü biraz daha önce biçok kez giriş çıkış yapmıştım ben iş icin belki onun bir etkisi olmuştur 😀

cemyildirim

Ben 23 Ekimde başvurdum 3 ay aralıklarla 1.5 yıl gittim almanyaya bekliyorum henüz bir hareketlilik yok umarım hızlı çıkar vizelerimiz 🙏

Arya1805

Bizim tüm işlemlerimiz tamam fakat eşimin oğlu 5 ay sonra tam 18 yaşında olacak çocuk 1 yıldır nafaka istemiyor kendi aralarında anlaşmışlar eşim nafaka verse bile maaşı yetiyor buna rağmen yabancılar polisindeki kadın eşime bunu bir şefime danışayım sizi aricam demiş Pazartesi öğleden sonra henüz aramadı ve ne olup bittiğini bilmiyoruz bundan ne çıkar lütfen bilgisi olan biri yazsın ☹️

karadenizlii

Arkadaslar bu kadar çabuk olacağını bende tahmin etmezdim ama pasaportum kargoya verilecekmiş yarın  perşembe günü elimde olur sanırım 22 ekimde başvurmuştum ben hadi hayırlısı darısı sizlerin başına inşAllah sizinkiler de bir an önce çıkar 👏👏

cemyildirim

Gerçekten çok hızlı vizeniz çıkmış normalde 1 ay beklemek zorundayız. Tebrik ederim şansınız hayatınızın geri kalanındada böyle devam eder gelişmelerden bizi tekrar haberdar ederseniz çok memnun kalırız bende sizden birgün sonra başvuru yaptım ama herhangi bir bilgi verilmedi henüz eşimede mektup gitmedi beklemedeyim.

karadenizlii

Alıntı yapılan: cemyildirim - Kasım 13, 2018, 01:55:22 ÖS
Gerçekten çok hızlı vizeniz çıkmış normalde 1 ay beklemek zorundayız. Tebrik ederim şansınız hayatınızın geri kalanındada böyle devam eder gelişmelerden bizi tekrar haberdar ederseniz çok memnun kalırız bende sizden birgün sonra başvuru yaptım ama herhangi bir bilgi verilmedi henüz eşimede mektup gitmedi beklemedeyim.
Nasıl oldu bende bilmiyorum gerçekten ama baya hızlı oldu bu :) ben iş icin biçok kez gelip gittim turkiyedeki işyerinden dolayı orda geçici firmada açtık kapattık birde işyeri eşimin kendisine ait sanırım bunların bir etkisi oldu az önce mailime bakayım dedim bi baktım mail gelmiş bende şaşırdım acikcasi ama sevindim iyi geldi bu haber :)

cemyildirim

Alıntı yapılan: karadenizlii - Kasım 13, 2018, 02:00:28 ÖS
Nasıl oldu bende bilmiyorum gerçekten ama baya hızlı oldu bu :) ben iş icin biçok kez gelip gittim turkiyedeki işyerinden dolayı orda geçici firmada açtık kapattık birde işyeri eşimin kendisine ait sanırım bunların bir etkisi oldu az önce mailime bakayım dedim bi baktım mail gelmiş bende şaşırdım acikcasi ama sevindim iyi geldi bu haber :)

Bende aynı şekilde 2016 yılında gitmeye başladım işlerimden dolayı ancak bana böyle bir bilgi verilmedi yabancılar şubesiyle hiç görüşmedik acaba aramamız bir fayda sağlarmı bilemiyorum :) bence siz yavaş yavaş toparlanmaya başlayın yol göründü

Nslyhnwstphl

MerveCihan

Merhabalar,

17.08 Ankara Alman konsolosluğu başvuru
14.11 Evraklarımın onaylanıp Alman konsolosluğundan vizemin çıktığına dair onay,

fakat kargo vs. ulaşmadı bana. ne zaman elimde olur vizem?

tecrübeleri olan arkadaşlar yazabilir mi? umarım bekleyen herkesin en kısa zamanda güzel bir şekilde sonuçlanır.

teşekkürler şimdiden.

cemyildirim

Bugün yabancılar polisi ile görüştük 23 Ekimde yapmış olduğum başvuruya istinaden 2 hafta daha beklememiz gerektiğini bildirdiler 2 hafta içerisinde size gerekliyse mektup ile bilgilendirme yapılacak gerekli olmazsa vizenizi direk vereceğiz demişler. Herşeyin otomatik ilerlediğinden bahsetmişler bilginiz olsun. Bu süreci umarım hızlı atlatırız herkese kolay gelsin

MerveCihan

Alıntı yapılan: cemyildirim - Kasım 14, 2018, 01:24:29 ÖS
Bugün yabancılar polisi ile görüştük 23 Ekimde yapmış olduğum başvuruya istinaden 2 hafta daha beklememiz gerektiğini bildirdiler 2 hafta içerisinde size gerekliyse mektup ile bilgilendirme yapılacak gerekli olmazsa vizenizi direk vereceğiz demişler. Herşeyin otomatik ilerlediğinden bahsetmişler bilginiz olsun. Bu süreci umarım hızlı atlatırız herkese kolay gelsin

Merhaba,

eşinize mektup gitmezse 10 gün sonra felan tekrar arayın. ben almanyadaki memuru kaç kere aradım bilmiyorum. ben almanca öğretmeniyim aktif almancam olduğu için çok sık aradım.

size tavsiyem almanyadaki memuru sıkmadan ama üstüne düştüğünüzü bildirerek aramanız.
almayadan onayladındığında Türkieyey evraklar sistem üzerinden gönderiliyor. asıl iş Almanyada.

Arya1805

Bizim tüm işlemlerimiz tamam fakat eşimin oğlu 5 ay sonra tam 18 yaşında olacak çocuk 1 yıldır nafaka istemiyor kendi aralarında anlaşmışlar eşim nafaka verse bile maaşı yetiyor buna rağmen yabancılar polisindeki kadın eşime bunu bir şefime danışayım sizi aricam demiş Pazartesi öğleden sonra henüz aramadı ve ne olup bittiğini bilmiyoruz bundan ne çıkar lütfen bilgisi olan biri yazsın ☹️

Nslyhnwstphl

Nurserkan

Bizde 27 Ağustos tarihinde izmir den Münih için başvurmuştuk , 20 gün öncede mektupla gelen evrakları teslim ettik , soyisim baş harfimiz (A) o yüzden 6 ayı bulabilirmiş çünkü suriyelilerin soyadları A ile başlıyormuş 6 ayı bulur demiş çalışan işim çok demiş 😏 Eşim de Alman vatandaşı ama beni ilgilendirmez demiş çalışan ..

cemyildirim

Alıntı yapılan: MerveCihan - Kasım 14, 2018, 01:59:04 ÖS
Merhaba,

eşinize mektup gitmezse 10 gün sonra felan tekrar arayın. ben almanyadaki memuru kaç kere aradım bilmiyorum. ben almanca öğretmeniyim aktif almancam olduğu için çok sık aradım.

size tavsiyem almanyadaki memuru sıkmadan ama üstüne düştüğünüzü bildirerek aramanız.
almayadan onayladındığında Türkieyey evraklar sistem üzerinden gönderiliyor. asıl iş Almanyada.

Haklısınız bize iki hafta daha bekleyin demiş evraklarınız henüz elimize ulaşmadı diyorlar ancak evraklar normalde online gönderiliyor bu kadar beklemeleri yoğunluktan kaynaklanıyor sanırım. Şehir olarak yoğun olmayan bir yer hızlı çıkacağına inanıyorum bazen mektup göndermeden başvuruyu onaylıyorlar bilginiz olsun