2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karadenizlii

Alıntı yapılan: modex341648 - Kasım 21, 2018, 10:50:18 ÖÖ
merhabalar 26 ekim istanbul  almanya  konsolosluguna evrakları teslim ettim eşim alman vatandaşı gidecegim yer hamburg pinneberg 19 ekim/2018 tarıhınde  eşime mektup gitti sadece kira kontratı istediler  22 ekim kira kontratı verıldı ve  öglen saatlerınde  yabancı polisi onay verip istanbul alman konsolosluguna  mail olarak  göndermiş sanırım bu saatten sonra  ups  kargodan yada alman konsoloslugundan gelecek cevaba  kaldım
26 ekimde basvuruyorsunda 22 ekimde nasıl onaylanıyor yazı yazmanda sıkıntı var sanırım sayılarla aran iyi değil baksana

Nurserkan

Merhaba arkadaşlar
Başvuru tarihi 27.08.2018
İstikamet: Münih
Bugün vizem geldi
Rabbim bütün vize bekleyenlerin yardımcısı olsun inşAllah hepinizin tez zamanda iyi haberleri gelir.

Lilalala

merhabalar 26 ekim istanbul  almanya  konsolosluguna evrakları teslim ettim eşim alman vatandaşı gidecegim yer hamburg pinneberg 19 ekim/2018 tarıhınde  eşime mektup gitti sadece kira kontratı istediler  22 ekim kira kontratı verıldı ve  öglen saatlerınde  yabancı polisi onay verip istanbul alman konsolosluguna  mail olarak  göndermiş sanırım bu saatten sonra  ups  kargodan yada alman konsoloslugundan gelecek cevaba  kaldım
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle, umarım bir an önce vizeniz elinize geçer :) tarihlerde bir karışıklık var ama sanırım. Benim bir sorum olacaktı size. Yabancılar polisinin öğle saatlerinde onay verip konsolosluğa mail attığını nasıl bilebiliyorsunuz? Yani bu kadar detaylı bilgiyi nereden öğreniyorsunuz? Keza başvuru yapalı çok da olmamış 26 Ekim ise başvuru tarihi. Yani konsolosluk mu veriyor bu detayları size?

Dagdelen62

Alıntı yapılan: salih0717 - Kasım 21, 2018, 08:03:41 ÖÖ
17.08 de basvurdum uc ayı geçtı/  koln
ben de sizinle aynı zamanda başvurdum benim leipzig köln çok yoğun diye duydum yakındır inşAllah vizemiz gelir bu haftalarda

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Nurserkan - Kasım 21, 2018, 11:22:41 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar
Bugün vizem geldi
Rabbim bütün vize bekleyenlerin yardımcısı olsun inşAllah' hepinizin tez zamanda iyi haberleri gelir.
gözünüz aydın hadi hayırlısı Amin inşAllah

modex341648

sayı ile alakası yok kasım ayı  yazacağım yere  ekim olarak devam etmişim düzelttim.

Dagdelen62

Alıntı yapılan: modex341648 - Kasım 21, 2018, 11:45:59 ÖÖ
sayı ile alakası yok kasım ayı  yazacağım yere  ekim olarak devam etmişim düzelttim.
Evet öyle görünüyor nerden öğrendiniz almanya'nın onay verdiğini ben 95 gündür bekliyorum ve bir cevap alamıyorum eşim de alamıyor söylemiyorlar kargonuz yakında gelir bence

modex341648

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Kasım 21, 2018, 11:49:56 ÖÖ
Evet öyle görünüyor nerden öğrendiniz almanya'nın onay verdiğini ben 95 gündür bekliyorum ve bir cevap alamıyorum eşim de alamıyor söylemiyorlar kargonuz yakında gelir bence

eşimin  üst kat  komşusu yabancı polisinde çalışmakta kendisi onay verilip konsolosluga maıl atıldı diye bilgi verdi

Dagdelen62

Alıntı yapılan: modex341648 - Kasım 21, 2018, 12:10:00 ÖS
eşimin  üst kat  komşusu yabancı polisinde çalışmakta kendisi onay verilip konsolosluga maıl atıldı diye bilgi verdi
anladım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için merak etmeyin yakında gelir pasaportunuz

salih0717

Alıntı yapılan: salih0717 - Kasım 20, 2018, 10:11:19 ÖS
arkadaşlar bugün konsolosuktan pasaportum çıkmış ve konuştuğum bayan telefonda bilgi veremem dedi...

yanı köln eyaleti eksik evrak yok deyip ankara alman konsolosluğuna gondermisti  ankaranin red verme olasılığı var mı ve neden telde veya mail ile bildirmiyorlar içime bir şüphe düştü bilgisi olan var mi

vizem geldi ve çok mutluyum ... size bütün süreci yardımcı olmak için yazio almanca eşime gelen mailleri de aktaracagim  umarım sizlerde en kısa zamanda esinize kavuşursunuz bizim üç ayi geçkin bir bekleme süremiz vardı ve anlatsam roman olur ...

Dagdelen62

Alıntı yapılan: salih0717 - Kasım 21, 2018, 03:51:37 ÖS

vizem geldi ve çok mutluyum ... size bütün süreci yardımcı olmak için yazio almanca eşime gelen mailleri de aktaracagim  umarım sizlerde en kısa zamanda esinize kavuşursunuz bizim üç ayi geçkin bir bekleme süremiz vardı ve anlatsam roman olur ...
hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşAllah benim 95 gün oldu ve hala bekliyorum eşim evrakları iki ay önce verdi

kartal10

merhabalar 26 ekim istanbul  almanya  konsolosluguna evrakları teslim ettim eşim alman vatandaşı gidecegim yer hamburg pinneberg 19 kasım /2018 tarıhınde  eşime mektup gitti sadece kira kontratı istediler  22 kasım kira kontratı verıldı ve  öglen saatlerınde  yabancı polisi onay verip istanbul alman konsolosluguna  mail olarak  göndermiş sanırım bu saatten sonra  ups  kargodan yada alman konsoloslugundan gelecek cevaba  kaldım
esimden maas dokumani ve ewin kontratini istediler esim ailesyle kaliyor evin kontrati annesinin üstünde  . yabancılar subesi ew sahibinden izin kagidi almaniz gerekiyor demis ama ew sahibi buna yanasmiyor sorun olur dye korkuyor bunu baska türlü nasil coze bilriiz bi bilgi olan varmi. yada böyle olayla karsilasan varmi.

Berk420

Alıntı yapılan: kartal10 - Kasım 21, 2018, 05:59:39 ÖS

esimden maas dokumani ve ewin kontratini istediler esim ailesyle kaliyor evin kontrati annesinin üstünde  . yabancılar subesi ew sahibinden izin kagidi almaniz gerekiyor demis ama ew sahibi buna yanasmiyor sorun olur dye korkuyor bunu baska türlü nasil coze bilriiz bi bilgi olan varmi. yada böyle olayla karsilasan varmi.

Sorunuzun cevabı bende yok fakat bir sorum olacaktı; eşiniz Alman vatandaşı mı?
Benim de eşim ailesi ile yaşıyor, kendi evleri var. Acaba bizden de isterler mi diye düşündüm şuan... Maaş bordrosunu da ekledim ama evraklara neyse ki.

Nesibi

Alıntı yapılan: Nurserkan - Kasım 21, 2018, 11:22:41 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar
Bugün vizem geldi
Rabbim bütün vize bekleyenlerin yardımcısı olsun inşAllah' hepinizin tez zamanda iyi haberleri gelir.
hadi hayirli olsun gozunuz aydin :)

Mustafa.Köln

Tekrardan merhaba arkadaşlar 02.10.2018 tarihinde Ankara büyükelçiliğinden Köln için Aile Birleşimi başvurusunu yapmıştım.18.10.2018 tarihinde belgelerim Köln yabancılar polisine ulaşmıştı.21.11.2018 tarihinde bana mail geldi ama eşimin adına yollamışlar ve sadece kimlik fotokopisini mail yoluyla veya posta ile yollamasını istemişler.3 saat sonra eşimin kimliğinin fotokopisini mail ile yolladık.Eşim Alman vatandaşı.Sizce bugünden itibaren vizemin gelmesi ne kadar sürer? Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar inşAllah hepimiz kısa sürede alırız vizemizi.

kartal10

Alıntı yapılan: Berk420 - Kasım 21, 2018, 06:54:23 ÖS
Sorunuzun cevabı bende yok fakat bir sorum olacaktı; eşiniz Alman vatandaşı mı?
Benim de eşim ailesi ile yaşıyor, kendi evleri var. Acaba bizden de isterler mi diye düşündüm şuan... Maaş bordrosunu da ekledim ama evraklara neyse ki.

esim alman vatandasi oturduklari ew kira . evin oda sayisi ewde yasayan kisi sayisi onemli bi etken.

Berk420

Alıntı yapılan: kartal10 - Kasım 22, 2018, 02:42:03 ÖÖ
esim alman vatandasi oturduklari ew kira . evin oda sayisi ewde yasayan kisi sayisi onemli bi etken.

Evet doğru diyorsunuz. Biz onu katmadık evraklara, bakalım bizden de isteyecekler mi. 26 sında görüşmem var benim de cofe:)
Yakın zamanda cevap gelir umarım size de  halayy:)