2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 03, 2019, 10:09:05 ÖÖ
Günaydın bu da bizim sınavımız ne diyelim malesef ordakilerde düşünce yok sadece uzatmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar Allah' bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç hem de kimse eşinden ayrı kalmak için evlenmedi ama bizi bu duruma düşürdüler üç ay geçtikten sonra cevap veriyorlar maile kesinlikle artık vizemizin gelmesi lazım çalışırım tabi ama vize yüzünden evdeyim çıkacak diye bekliyoruz inşAllah' hepimizinki çıkar
tunaydin Dagdelen ve bugün de  haber yok 😂😂😂😂 bu yıl calismiyorum bu bile felaket... kendi ayaklarım üstünde idim..şimdi calismamaya inanin  alışık değilim bu işte cabasi .. hayatimiza kaldığımız yerdendevam edebilsek... evlendim hayat durdu vize beklerken

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 03, 2019, 04:44:36 ÖS
tunaydin Dagdelen ve bugün de  haber yok 😂😂😂😂 bu yıl calismiyorum bu bile felaket... kendi ayaklarım üstünde idim..şimdi calismamaya inanin  alışık değilim bu işte cabasi .. hayatimiza kaldığımız yerdendevam edebilsek... evlendim hayat durdu vize beklerken
vize bizi öyle bi hale soktu ki hayatımız değişti biz de ne yapacağımızı bilmez haldeyiz kursa gideyim diyorum ya vize çıkarsa diye vazgeçiyorum çalışmak istiyorum çalışamıyorum malesef evlendik ama sanki sevgiliyiz ben kendi adıma konuşuyorum evlilikten de bişey anlamadık

Ozan2019

Merhaba bende doğmamış çocuk üzerinden 2 aralıkta başvuru yaptım.sorusu olan varsa özelden mesaj atabilir bu sayfalardada cok acık ve konsolosluk için kötü şeyler söylemeyin sayfalar arastırılıyor bilginiZe

Ozan2019

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 03, 2018, 01:42:36 ÖÖ
şu çocuk üzerinden başvurup da,şu an vize bekleyenler bir whats up grubu kursak?.Ne dersiniz ? isteyenler numaralarını yazsa , ben eklesem?..
merhaba si nezaman basvuru yaptınız ? Çocuk üzerinden

Ozan2019

Alıntı yapılan: Mein leben - Ocak 03, 2018, 06:20:45 ÖS
Allah' razi olsun insAllah' sizinde yakinda belli olur
24 ekim  basvuru
16 kasim  evraklar  almanyadaydi 
20 aralikta  capraz sorgu
3 ocakta almanyadan onay geldi  yani  71 gün sürdü  Ama daha  turkiyeninde onaylamasi  gerekiyor bakalim hayirlisi insAllah'
almanyadan onay aldıysan olay bitmiştir rahat ol şimdiden hayırlı olsun

Ozan2019

Alıntı yapılan: Ctnbsr - Şubat 20, 2018, 10:01:12 ÖÖ
para almamaları imkansız ama? Orda bir sıkıntı var emin misiniz?

75€ vize başvuru ücreti almaları gerekiyor çünkü
çocuk üzerinden gidersen yada eşin alman vatandaşıysa vize ücreti ödemiyorsun

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Ozan2019 - Ocak 03, 2019, 11:54:41 ÖS
Merhaba bende doğmamış çocuk üzerinden 2 aralıkta başvuru yaptım.sorusu olan varsa özelden mesaj atabilir bu sayfalardada cok acık ve konsolosluk için kötü şeyler söylemeyin sayfalar arastırılıyor bilginiZe
söyleyeceğimizi söyledik biraz geç kaldık ben beşinci ayıma girdim hala bekliyorum en son eşimden Kasım Aralık gelirini istediler onu da ancak şu an verebilir sizce vizem çıkar mı henüz çocuk yok bu kadar evrak istemeleri normal mi evini de kontrol ettiler

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 04, 2019, 11:29:07 ÖS
söyleyeceğimizi söyledik biraz geç kaldık ben beşinci ayıma girdim hala bekliyorum en son eşimden Kasım Aralık gelirini istediler onu da ancak şu an verebilir sizce vizem çıkar mı henüz çocuk yok bu kadar evrak istemeleri normal mi evini de kontrol ettiler
Merhaba burda bi arkadaşım in eşinden de istemislerdi bu gb evraklar ve çıkmıştı Dağdelen inş sizin de benim de bekleyen herkesin çıkar ... 2 ay 4 gün oldu bekliyoruz....hayırlısı

mehmetmc

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 04, 2019, 11:29:07 ÖS
dagdelen normal tabi uzatabildiklerini uzatıyorlar işte ama neye göre neden size denk geldi onu bilemiyorsunuz . kriterleri yazmışlar hepsini yerine getiriyorsunuz yeni yeni icatlar cıkarıyorlar . zaten bu yabancı polislerin yetkileri yüksek sorgulanmıyorlarda elinden geleni keyfi bir şekilde yapıyor. bende cocuk var alman vatandaşı hanımda . adam benden whatsap  skype görüşmelerini  istiyor fotoğraf istiyor beraber çekilen ne alaka sanane benim görüşmelerimden . 6 yıllık evliyim türkiyede oturmuşum cocuk almanyada doğmuş nikahım var herşeyim var . sanki cocuk benim değilde eşim başka birini getiriyor insanları düşürdükleri
pozisyon rencide edici. 3 ayı geçti hiç
bir
şey yapamıyorum vize cıkacak diye gelecek diye bir yere kıpırdayamıyor insan Allah herkeze sabır versin yazık gunah bu insanlara

CanAile

Merhaba, ankaradan cocuk üzeri aile birleşimi yapan arkadaşlar ne kdar sürede haber aldınız? Ayrıca ups de pasaport takibini ne mı bakmamız gerekiyor yoksa kargo takibi mi? :) bide darmstadta giden arkadaslar varmi aranizda hessene? 

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 04, 2019, 11:39:56 ÖS
Merhaba burda bi arkadaşım in eşinden de istemislerdi bu gb evraklar ve çıkmıştı Dağdelen inş sizin de benim de bekleyen herkesin çıkar ... 2 ay 4 gün oldu bekliyoruz....hayırlısı
iyi geceler inşAllah çıkar hepimizinki rabbim yardımcımız olsun

Dagdelen62

Alıntı yapılan: mehmetmc - Ocak 05, 2019, 11:54:16 ÖÖ
dagdelen normal tabi uzatabildiklerini uzatıyorlar işte ama neye göre neden size denk geldi onu bilemiyorsunuz . kriterleri yazmışlar hepsini yerine getiriyorsunuz yeni yeni icatlar cıkarıyorlar . zaten bu yabancı polislerin yetkileri yüksek sorgulanmıyorlarda elinden geleni keyfi bir şekilde yapıyor. bende cocuk var alman vatandaşı hanımda . adam benden whatsap  skype görüşmelerini  istiyor fotoğraf istiyor beraber çekilen ne alaka sanane benim görüşmelerimden . 6 yıllık evliyim türkiyede oturmuşum cocuk almanyada doğmuş nikahım var herşeyim var . sanki cocuk benim değilde eşim başka birini getiriyor insanları düşürdükleri
pozisyon rencide edici. 3 ayı geçti hiç
bir
şey yapamıyorum vize cıkacak diye gelecek diye bir yere kıpırdayamıyor insan Allah' herkeze sabır versin yazık gunah bu insanlara
Allah yardımcınız olsun gerçekten mantıklı değil yaptıkları ama elimizden de bişey gelmiyor beklemekten başka çok haklısınız Amin inşAllah

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 05, 2019, 11:46:25 ÖS
Allah' yardımcınız olsun gerçekten mantıklı değil yaptıkları ama elimizden de bişey gelmiyor beklemekten başka çok haklısınız Amin inşAllah'
Merhaba, bugün de haber yok  vizeden...😳

kartal10

basvuru tarhim. 08.11.2018
20.11.2018 tarihinde eşim  belgelerin sormk icin yabncilar subesine gitti ewaraklariniz dha gelme digini soyledi ama esimden gerekli olan ewrklarin listesini verdi ve siz smdiden bunlari hazirlayip getirin denildi. 1 hafta icinde evraklari toplayip verdik. bugun esime dosyaniz bize ulasti ve istanbul konsolosluguna gönderdiğini yazmis.
sabh 9 da konsolosluk aradim ve bana islemlerinis onaylandi vize basimi olucak 
denildi.  2 hafta sonraya biletim var dedim iptal ve ya erteletmemde yarar olurmu dedim gerek yok dediler ozaman kadr elinizde olur pasportunuz denildi..
arkdaslar Allah hepinize sabir versin bu durumlar sozlerle kelimelerle artik anlatılmıyor

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: kartal10 - Ocak 08, 2019, 10:56:16 ÖÖ
basvuru tarhim. 08.11.2018
20.11.2018 tarihinde eşim  belgelerin sormk icin yabncilar subesine gitti ewaraklariniz dha gelme digini soyledi ama esimden gerekli olan ewrklarin listesini verdi ve siz smdiden bunlari hazirlayip getirin denildi. 1 hafta icinde evraklari toplayip verdik. bugun esime dosyaniz bize ulasti ve istanbul konsolosluguna gönderdiğini yazmis.
sabh 9 da konsolosluk aradim ve bana islemlerinis onaylandi vize basimi olucak 
denildi.  2 hafta sonraya biletim var dedim iptal ve ya erteletmemde yarar olurmu dedim gerek yok dediler ozaman kadr elinizde olur pasportunuz denildi..
arkdaslar Allah' hepinize sabir versin bu durumlar sozlerle kelimelerle artik anlatılmıyor
hayırlı olsun sevindim adınıza. ... darısı başımıza diyelim.. hayırlı yolculuklar... vize eliniz e geçince de yazar misiniz kaç günde geldiğini öğrenelim ...yolunuz açık olsun

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Ocak 05, 2019, 11:44:12 ÖS
iyi geceler inşAllah' çıkar hepimizinki rabbim yardımcımız olsun
Merhaba , mail göndermiştim konsolosluk a cevab gelmiş,  3 ay geçmeden bilgi vermek işlem sürecini artMasina sebeb mis.. 3 ay geçer se yeniden mail atın demişler.öyle işte hayırlısı bakalım ne zman gelecek ? Red değilse inşAllah

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 08, 2019, 07:02:56 ÖS
Merhaba , mail göndermiştim konsolosluk a cevab gelmiş,  3 ay geçmeden bilgi vermek işlem sürecini artMasina sebeb mis.. 3 ay geçer se yeniden mail atın demişler.öyle işte hayırlısı bakalım ne zman gelecek ? Red değilse inşAllah'
valla bizim beş ay oldu evraklar hala orda başvuru 16 Ağustos ilk evrak 26 eylülde teslim edildi 5 ekimde evi kontrole gittiler 12 aralıkta tekrar evrak istediler eşim daha teslim etmedi inşAllah bu hafta içi verir içeri bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor beklemek 😔