Almanca Öğrenim Basamakları

Başlatan mikail, Nisan 12, 2007, 10:28:36 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xy.

Vielen danke hocam :)

Çok yararlı bilgiler.

mikail

Ben teşekkür ederim. Sevindim beğendiğin için. Başarılar, sevgiler.

ezgigizem

siteyi inceledikçe hemen öğrenip bende bildiklerimi aktarmak istiyorum çok teşekkürler herşey için süpersiniz :)

base

hocam almanca ögrenim basamaklarini aldim ellerinize saglik peki hocam en bu konulari nereden temin edebilirim cünkü elimde kitap yok

base

hocam nolur yardimci olun bütün siteyi bastan asagi gezdim cogo konuyu bulamadim yada gözümden kacmis olabilir saygilarimla hocam

base

hocam sizden bir istegim var almanca calisma kitabi almak istiyorum elimde almanca cd ler var ama yeterli degil bana önerebileceginiz bir kitap varmi

mikail

;D Sevgili Base, tüm konular burda olmayabilir. Bu konuları satın alacağın Almanca kitaplarında bulabilirsin.
Selamlar.

base

tesekkürler hocam hemen aldim kitabi ben bu almancayi eninde sonunda ögrenicem tabiki sizinde yardimlarinizida alacagim sagolun mikail hocam

mikail

;D Sevgili Base; sende bu kararlılık oldukça Almanca vız gelir sana. Başaracağına tüm kalbimle inanıyorum.
Yardım konusuna gelince; ben burdayım! :angel: Her zaman sorabilirsin. Selamlar, başarılar.

base

hocam cok sagolun sizden bir istegim var ben aska kaynaklardanda calismak istiyorum sizin önerebileceginiz bir kitap varmi

mikail

Başkasının reklamı olmasın diye bir kaç kitap adını özel mesajla sana göndereceğim. Selamlar.

base

cok tesekkür ederim hocam o kaynaklarida hemen arsivime eklicem

mikail

;D Önemli değil, Sevgili Base. Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin.

umutum.2005

ben modalverb lerde cok zorlaniyorum cümleyi türkceye ceviremedigim zaman anlamiyorum ne yapabilirim tskler simdiden ???

mikail

Amacın tercüman olmak değilse, her şeyi Türkçeye çevirmemelisin. ;) Bu, Almanca konuşmaya geçmeni zorlaştırır. Modalverblerle bol bol pratik yap, zamanla kolay olduğunu göreceksin, ve tercüme yapma ihtiyacı duymayacaksın. Selamlar, başarılar.

memoli63

merhaba mikail hocam nasilsiniz?ben iki gündür sitede (ob...)la ilgili bilgi adinmek istiyorum ama bulamadim.yardimci olabilrmisiniz ne zaman (ob...)nezaman (dass...)kullanacagimi bilmiyorum aslinda (dass..)anladim gibi ama (ob...)hala anlamadim.iyigünler

mikail

Teşekkürler, Sevgili Memoli63! "ob" konusu, "İndirekte Frage" adı ile Bilgi Bankasında mevcut.