2019 Almanya Vize Bekleyenler

Başlatan Blue34, Ocak 18, 2019, 12:57:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atilla_41

Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Öğrenmek istediğim bir şey daha var.

Aile birleşimi vizesini İstanbul konsolosluktan aldıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor?

Benim gitmeyi planladığım şehrin yabancılar polisi ile ilgili yorumlar hep zorluk çıkarttıkları şeklinde. Bildiğim kadarıyla aile birleşimi vizesi 90 günlük çıkıyor? Bu 90 gün içerisinde Almanya da işlemleri halledememe gibi bir şey söz konusu olur mu?

Nesibi

Alıntı yapılan: Atilla_41 - Temmuz 22, 2019, 10:29:31 ÖÖ
Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Öğrenmek istediğim bir şey daha var.

Aile birleşimi vizesini İstanbul konsolosluktan aldıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor?

Benim gitmeyi planladığım şehrin yabancılar polisi ile ilgili yorumlar hep zorluk çıkarttıkları şeklinde. Bildiğim kadarıyla aile birleşimi vizesi 90 günlük çıkıyor? Bu 90 gün içerisinde Almanya da işlemleri halledememe gibi bir şey söz konusu olur mu?
yok olmuyor icinizi ferah tutun zaten ilk isiniz vizenizi uzatma isi olacagi icin oyuzden bir sikintinizda olmuyor merak etmeyin.

volkan1903

Arkdaslar selam.Dortmunda basvuru yapan var mı?vize gelme süresi ne kadar oluyor?
13.05.2019 tarihinde yaptıgım basvuru halan sonuclanmadı.eşim alman ve nikahı almanyada yaptık.henüz eşime mektup bile gelmedi.
dogru düzgün cevapta vermiyolar.maillere verilen cevap cok yogunuz işlemler devam ediyor lütfen bir daha mail atmayın

Silencee

24.06.2019 da İstanbul Başkonsolosluğundan başvurumu yaptım.
18.07.2019 da eşimi Yabancılar polisi çağırıp krankenkasse istemiş.
23.07.2019 da eşime yeni bir mektup geldi.

Mektupta yabancılar polisinin işlemlerinin bittiği ve son kararın İstanbul Başkonsolosluğu'nda olduğunu söylemişler. Sanırım 1 haftaya kadar vizem konsolosluk tarafından basılarak tarafıma gönderilir diye düşünüyorum. Eşime herhangi bir soru vs. sormamışlar.

Süreç bu şekilde ilerliyor. Aşamalar oldukça bilgilendirme yapacağım ..

Silencee

24.07.2019 da pasaportum elime ulaşmıştır.

Tam 1 ay sürdü vize sürecim. Bu kadar hızlı gerçekten beklemiyordum.
Bekleyen arkadaşlarda inşAllah bir an önce vizelerine kavuşurlar ..

volkan1903

Pasaportum konsolosluktan alınmıs kargoda gözüküyor.70 günü geçmişti basvurum ancak eşime mektup gelmemişti.inşAllah hayırlı bir cevapla yarın pasaportumu alırım

volkan1903

pasaportumu bugün teslim aldım.vizem geldi.darısı bekleyen diğer arkadaslara.umarım en kısa sürede vizenizin gelmesi dileğiyle

Aras.2019

Merhaba arkadaşlar başvuru yapalı 6 ay oldu ve 7 inci aya girdim  6 inci ayın sonlarında çarpraz sorguya esimle ayni gun ayni saatte girdim görüşme güzel geçti  ama eşimden herhangi bir evrak istememişler eşim türk vatandaşı bana memur 1 ay daha bekliceksiniz dedi neden evrak istemediler eşimden genelde bazılarından istiyorlarmış bana 1 ay bekliceksiniz dediler ?

Aras.2019

Alıntı yapılan: volkan1903 - Temmuz 25, 2019, 10:03:19 ÖS
pasaportumu bugün teslim aldım.vizem geldi.darısı bekleyen diğer arkadaslara.umarım en kısa sürede vizenizin gelmesi dileğiyle
hayırlı olsun kardeşim Allah tez zamanda Eşine kavuşursun darısı basımıza inş süreçler kaç ay oldu toplam çarpraza falan girdin mi?

Serkan

Alıntı yapılan: Aras.2019 - Ağustos 01, 2019, 01:25:07 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar başvuru yapalı 6 ay oldu ve 7 inci aya girdim  6 inci ayın sonlarında çarpraz sorguya esimle ayni gun ayni saatte girdim görüşme güzel geçti  ama eşimden herhangi bir evrak istememişler eşim türk vatandaşı bana memur 1 ay daha bekliceksiniz dedi neden evrak istemediler eşimden genelde bazılarından istiyorlarmış bana 1 ay bekliceksiniz dediler ?
Hangi sehir icin basvurmustunuz???

Aras.2019

Sacar

Merhaba arkadaslar Benim vizem 3 hafta icinde cikti esim türk vatandasi :)))

EzgiRamazan

Alıntı yapılan: Sacar - Ağustos 02, 2019, 12:30:37 ÖS
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşAllah bizim de 4 ay oldu beklemedeyiz eşim pazartesi görüşmeye gidecek yabancılar dairesine inşAllah çabucak gelir vizem benim de eşim Danimarka vatandaşı

Aras.2019

Bende 7 inci aya girdim beklemedeyim

Aras.2019

Alıntı yapılan: Sacar - Ağustos 02, 2019, 12:30:37 ÖS
hayırlı olsun kardeş Çabuk çıkmış hangi şehir Allah herkesin gönlüne göre versin

Sacar

Sagolun. Kaiserslautern sehirinde kaliyor esim. Bizide cok korkuttular esin türk baya ugrastirirlar esime yabancilar subesinde sadece 3-4 soru sormuslar evraklara dogru düzgün bakmadan esime onayladim onayi bildircem hemen ankaraya demisti :)

Sacar

Alıntı yapılan: Silencee - Temmuz 24, 2019, 11:32:19 ÖÖ
24.07.2019 da pasaportum elime ulaşmıştır.

Tam 1 ay sürdü vize sürecim. Bu kadar hızlı gerçekten beklemiyordum.
Bekleyen arkadaşlarda inşAllah bir an önce vizelerine kavuşurlar ..

Bizimkine göre sizin ki uzun sürmüs bence :D benim görüsmeden 2 gün sonra esime mektup gelmisti :)